Φλώρινα: Αποκατάσταση του οδοστρώματος στο τμήμα Βεύη – Κάτω Βεύη

10 Δεκεμβρίου 2022
18:24
Κανένα σχόλιο

 

Το Βράδυ της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου 2022 σημειώθηκε κατολίσθηση σε μήκος 100 μέτρων επι τμήματος του Εθνικού Οδικού άξονα Φλώρινας – Κοζάνης και συγκεκριμένα στο τμήμα Κόμβος Κάτω Βεύης – Κόμβος Βεύης, όπου πραγματοποιούνται έργα εγκατάστασης του αγωγού φυσικού αερίου για την τηλεθέρμανση της Φλώρινας. Άμεσα βρέθηκε στην περιοχή, ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Φλώρινας Παντελής Πηλείδης και αμέσως μετά ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Σωτήρης Βόσδου για να εκτιμήσουν την κατάσταση.

Το πρωί του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου 2022 στην περιοχή βρέθηκαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Σωτήρης Βόσδου, ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Φλώρινας Παντελής Πηλείδης, ο Προϊστάμενος Εκτέλεσης Συγκοινωνιακών Έργων της Δ.Τ.Υ. της Έδρας Αθανάσιος Βούρας και συνεργείο της αναδόχου εταιρείας, προκειμένου να καθοριστούν οι απαιτήσεις. Οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος έχουν ήδη ξεκινήσει.

Για λόγους ασφαλείας, η κίνηση των οχημάτων πραγματοποιείται εκ περιτροπής και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και συνιστάται στου οδηγούς που θα κινηθούν στην παραπάνω περιοχή να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.