Τροχαίο ατύχημα με σύγκρουση δύο οχημάτων στο 3ο χλμ. Μικροβάλτου προς διασταύρωση οδού Ρυμνίου – Τριγωνικού με πέντε ελαφρά τραυματίες

11 Δεκεμβρίου 2022
21:33
Κανένα σχόλιο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα Κυριακή 11/12 περί τις 6:30 το απόγευμα στο 3οχλμ Μικροβάλτου προς διασταύρωση οδού Ρυμνίου-Τριγωνικού (στροφές «Μάλλιου»), με πέντε ελαφρά τραυματίες -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες-, που μεταφέρθηκαν με δύο ασθενοφόρα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Στο ατύχημα ενεπλάκησαν δύο οχήματα, που επέβαιναν, στο μεν πρώτο ένας κάτοικος Τρανοβάλτου και στο δεύτερο τέσσερις κάτοικοι Ελάτης (2 άνδρες και 2 γυναίκες).

Επί τόπου βρέθηκαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Τροχαία που μερίμνησαν για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας -περί τις 8:15μμ-, με την απομάκρυνση των οχημάτων που ενεπλάκησαν στο ατύχημα, που υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές.

mikrovalto.gr

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.