Ο Γ. Αδαμίδης για την ανακοίνωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κοζάνης: ” Κάποιοι τοπικοί παράγοντες της περιοχής προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τις καταστροφικές επιλογές της κυβερνητικής τους θητείας επαναλαμβάνουν τις βλαπτικές για την περιοχή θέσεις”

11 Δεκεμβρίου 2022
22:09
Ο χαρτοπόλεμος στον οποίο έχουν επιδοθεί τα τοπικά όργανα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τις πολιτικές εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ αποτελεί αμετανόητη αναδρομή των πεπραγμένων της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου.
Κάποιοι τοπικοί παράγοντες της περιοχής προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τις καταστροφικές επιλογές της κυβερνητικής τους θητείας επαναλαμβάνουν τις βλαπτικές για την περιοχή θέσεις που υποστήριζαν διαχρονικά και οδηγούν μαθηματικά σε αφανισμό την περιοχή μας.
Ξεχνώντας τους υπεύθυνους της χρεοκοπίας της χώρας και τους αίτιους της εφαρμογής διαδοχικών μνημονίων επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος σαν να μη συμβαίνει τίποτα και χωρίς καμία συναίσθηση της ευθύνης που τους βαρύνει.
Η μεταβίβαση του ποσοστού 17% των μετοχών της ΔΕΗ στο ΤΑΙΠΕΔ που πραγματοποιήθηκε το 2012 άφησε το μειοψηφικό 34,123% στη ΔΕΗ και άνοιξε την κερκόπορτα της ιδιωτικοποίησης στον ακραίο νεοφιλελευθερισμό της ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΕ κατά την αείμνηστη Γεννηματά.
Η απεμπόληση των δικαιωμάτων ρύπων το 2013 έφερε ένα βήμα ποιο κοντά την απολιγνιτοποίηση στην παραγωγή ενέργειας και άνοιξε την όρεξη στην κυβέρνηση των συμφερόντων και των ελίτ να την ιδιωτικοποιήσουν πλήρως.
Το γεγονός ότι παρέμειναν σιωπηλοί στις ολέθριες για την περιοχή μας επιλογές για τρεισήμισι χρόνια τους καθιστά συνυπεύθυνους για όσα δεινά προκαλεί η κυβέρνηση της ΝΔ στην περιοχή μας. Θυμήθηκαν να ενδιαφερθούν για τα συμφέροντα τις Δυτικής Μακεδονίας λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές.
Επειδή οι καιροί είναι κρίσιμοι για τη δημοκρατία μας με όλα όσα συμβαίνουν σε εθνικό επίπεδο καλό είναι να σταματήσουν τον ετεροβαρή και ολομέτωπο αγώνα κατά του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και να αναλογιστούν την επόμενη μέρα των εκλογών.
Ο προοδευτικός κόσμος της χώρας μας παρακολουθεί όλους και θα μας κρίνει σύντομα.

25 σχόλια

  • Πρόεδρε μτά από τόσο τρέξιμο που έκανες για τις εκλογές του Σπάρτακου είπαμε ότι θα κάτσεις λίγο να ξεκουραστείς αλλά εσύ παραμένεις ακμαιότατος.
    Εκεί στις επάλξεις μέχρι τη νίκη.

    • Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟ? ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙ? ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ.

      • Μάλλον δεν σου άρεσε και πολύ το αποτέλεσμα των εκλογών του Σπάρτακου. Το είχες και συ σιγουράκι ποιός θα τις κερδίσει. Δεν πειράζει πάνε τώρα στον κουβά.

  • Δυστυχώς γι’αυτό το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να πάρει ανοδική πορεία, έχουν επιλέξει πάλι λάθος εχθρό και λάθος σύμμαχο, ξανά!!!
    Αδαμίδη μαζί σου!!!

    • Κατά την άποψή σου τα κόμματα είναι μια ευκαιρία βολέματος και καλοζωίας. Δεν σου περνάει καθόλου από το μυαλό ότι μερικοί άνθρωποι είναι ιδεολόγοι και όταν το κόμμα που ανήκουν προδώσει την ιδεολογία στην οποία πιστεύουν τότε το αφήνουν και φεύγουν;

  • ΣΕ ΘΥΜΆΜΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΊΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΓΚΑΛΙΆ, ΝΑ ΤΡΈΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΊΑ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ. ΠΏΣ ΑΛΛΆΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΠΑΡΑΞΕΝΟ.

    • Δεν σου περνά από το μυαλό βέβαια η περίπτωση να αλλάζουν τα κόμματα και οι άνθρωποι και η ιδέες τους να μένουν σταθερές. Κα Ι λη μέρα σας

  • Έτσι ειναι σύντροφε Γιώργο. Από τη μία θέλουμε να δώσουμε στήριξη σε αυτούς που μας βριζανε όταν ερχότανε ο φάμελλος σαν υπουργός. Ηρθαν με χαμόγελο και φωτογραφιζόταν στην εκδήλωση μας με τους συνεργάτες της. Από την άλλη οι άνθρωποι της μας κατηγορούν. Όταν αλληθωριζουμε αυτά συμβαίνουν.
    Να κατεβάσουμε μία υποψηφιότητα καθαρή για την περιφέρεια και σε όλους τους δήμους πλην της Κοζάνης όπου έχουμε υποψήφιο.
    Αν σε φέρουμε πίσω από τους νυν πασόκους και πασοκες δεν έχουμε καμία τύχη.

  • Η μεταβίβαση του ποσοστού 17% των μετοχών της ΔΕΗ στο ΤΑΙΠΕΔ που πραγματοποιήθηκε το 2012 άφησε το μειοψηφικό 34,123% στη ΔΕΗ μπλα μπλα….και ερωτώ: γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το πήρε πίσω με ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ;;;;;;;; όταν ήταν στην κυβέρνηση!!!!!!!!!!!! αλλά ξέχασα αυτοί είχαν αυταπάτες

    • Γιατί κάποιος έπρεπε να σε βγάλει από τα μνημόνια που σε έχωσαν η Δεξιά και η Πρασινοδεξιά. Εκτός και αν σου άρεζε η γερμανική μπότα στο λαιμό σου.

    • Η ΔΕΗ δεν έχει καμία μετοχή το 34% τι έχει μεταβιβάσει για 99 χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ στο λεγόμενο υπερταμειο που έχει διορισμένο δ.σ από τους δανειστές . Το ταιπεδ είχε 17 % και αυτό πουλήθηκε σε ιδιώτες . Δεν υπάρχει τρόπος να σποκτησει το κράτος μετοχές στην ΔΕΗ γιατί απλούστατα πρέπει η δανειστές να αποφασίσουν ότι πουλούν μετοχές και αυτες να μπορούν να αγοραστούν από το χρηματιστήριο από το κράτος και όχι από κάποιους ιδιώτες . Τώρα τα παραμύθια Τσίπρα ….

  • Κύριε Αδαμίδη μάλλον η μνήμη σας είναι επιλεκτική ! Θέλετε να μας πείτε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ επί 5 χρόνια στήριξε τη ΔΕΗ; Μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ που σκίζει α ιμάτια του, δεν μεταβίβασε στο υπερταμείο τη ΔΕΗ τον Σεπτέμβριο του 2016; Καλή η επαναστατική γυμναστική και η ψηφοθηρία αλλά ως εδώ. Το ΠΑΣΟΚ είχε προτείνει την μικρή ΔΕΗ, δεν σας άρεσε. Είχε προτείνει τον στρατηγικό επενδυτή, δεν σας άρεσε. Τώρα ψάχνετε αυτές τις λύσεις !!!
    Ας μην ξεχνάμε πως τα ορυκτά καύσιμα θα πρέπει να σταματήσουν. Σημασία έχει πως διαμορφώνουμε το μέλλον και μάλλον εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ ζήτε στο δικό σας παρελθόν…

  • Όπως και να είναι έχει δίκιο. Στο τοπικό ΠΑΣΟΚ των συγγενών φίλων και συμπαθουντων διακρίνουμε μια τάση αντιγραφής επικόλλησης των θέσεων της Αθήνας χωρίς καν να σκέφτονται εάν είναι για το κοινό καλό της περιοχής μας η της Μεγαλόπολης.

  • Υπαρχουν ακομη ανθρωποι που πιστευουν στα απολιθωματα του πασοκ; και στην νεα ,υποτιθεται ,γενια βλεπουμε τι γινεται η παραδοση συνεχιζεται…..ρε αι σαπερα και μουτωστε το……

  • Πόσοι, άραγε, για να μπουν στην ΔΕΗ είχαν κατασκηνώσει έξω από τα γραφεία της νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ και τώρα το ξέχασαν και λακισαν ;

  • Όλη αυτή η επιθετικότητα του τοπικού οργάνου του ΠΑΣΟΚ εκπορεύεται από το επιτελείο του Π Κουκουλοπουλο , ενώ οι απλοί πολίτες που παραμένουμε στο ΠΑΣΟΚ θελουμε τη συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων τουλάχιστο σε Περιφερειακό-τοπικό επίπεδο . Αλλοιώς θα τρώμε στη μάπα πάλι τους ανίκανους ..!

  • Η ΔΕΗ δεν έχει καμία μετοχή το 34% τι έχει μεταβιβάσει για 99 χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ στο λεγόμενο υπερταμειο που έχει διορισμένο δ.σ από τους δανειστές . Το ταιπεδ είχε 17 % και αυτό πουλήθηκε σε ιδιώτες . Δεν υπάρχει τρόπος να σποκτησει το κράτος μετοχές στην ΔΕΗ γιατί απλούστατα πρέπει η δανειστές να αποφασίσουν ότι πουλούν μετοχές και αυτες να μπορούν να αγοραστούν από το χρηματιστήριο από το κράτος και όχι από κάποιους ιδιώτες . Τώρα τα παραμύθια Τσίπρα ….

  • Δηλαδή για να καταλάβω όσοι έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ πήραν συγχωροχάρτι;
    Αν ναι ποιος τους το έδωσε; μόνοι τους φαντάζομαι…
    Μια απλή ερώτηση, όταν γινόταν όλα αυτά στο πασοκ εσύ που ανήκες;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.