kozan.gr: Κοζάνη: Πολιτική εκδήλωση, με τον επικεφαλής του τομέα ενέργειας ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Χάρη Δούκα, διοργάνωσε, το βράδυ της Δευτέρας 12/12, η Νομαρχιακή Επιτροπή Κοζάνης του κόμματος (Φωτογραφίες & Βίντεο)

12 Δεκεμβρίου 2022
20:25

 Πολιτική εκδήλωση, με τον επικεφαλής του τομέα ενέργειας ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και καθηγητή ενεργειακής πολιτικής και διαχείρισης στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Χάρη Δούκα, διοργάνωσε, το βράδυ της Δευτέρας 12/12, η Νομαρχιακή Επιτροπή Κοζάνης του κόμματος. Το θέμα της εκδήλωσης ήταν «Αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης και ακρίβειας».

14 σχόλια

    • Η αλήθεια είναι ότι πολλοί ακύρωσαν την εμφάνιση τους λόγω της Καϊλη. Υπολογίστε 2-3 ακόμα άτομα δηλαδή. Αυτή δεν είναι εικόνα οργάνωσης μάγκες όταν έχεις 3 μέλη από κεντρική επιτροπή και 2 μέλη από πολιτικό συμβούλιο στη νομαρχιακή σου. Δεν είναι εικόνα οργάνωσης όταν έχεις εκλεγμένο δήμαρχο προσκείμενο και στην παράταξη σου. Αυτό να το δείτε λίγο γιατί είναι θέμα.

  • Τουλάχιστον τα έρμα τα παιδιά παίρνουν υπερωρίες όταν παρευρίσκονται σε εκδηλώσεις εκτός ωραρίου εργασίας;

    Την επόμενη φορά γραμματέα κλείσε το εθνικό θέατρο. Ίσα ίσα χωρεσατε μέσα στη μεγάλη αυτή αίθουσα της βιβλιοθήκης.

    Ο μαλουτας και το γραφείου του μπερδεύτηκε; Μήπως του είπανε ότι θα ήταν εκδήλωση της ΝΔ και πήγε;

    Η ΕΛΠΊΔΑ μήπως και αυτή μπερδεύτηκε; Μήπως θεώρησαν ότι είναι κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ;;

    Άρα για να συνοψίσουμε και να σταματήσουμε κάποια στιγμή να κοροϊδεύουμε ο ένας τον άλλον: έχουμε το ΠΑΣΟΚ στη μέση που από τα ΔΕΞΙΑ του ο δήμαρχος φλερτάρει με τη νέα Δημοκρατία και από τα ΑΡΙΣΤΕΡΆ του ο συνδυασμός που κατεβαίνει περιφέρεια πάει να παίξει κοινή κάθοδο Φασούλα με το ΣΥΡΙΖΑ.

    Βρε γραμματεουλη τι κάνεις;; Να το κλείσουμε το μαγαζί;

  • Μόνο μια ερώτηση προς τους συντρόφους του ΠΑΣΟΚ. Την Εύα γιατί την διέγραψε ο πρόεδρος;. Η γυναίκα ακολούθησε πιστά τα ήθη και έθιμα του κομματος.

  • Είπατε τω βασιλεί χαμαί πέσε δαίδαλος αυλά.
    Ουκέτι Φοίβος έχει καλύβην ούτε μάντιδα δάφνιν,ού παγάν λαλέουσαν, απέσβετο και λάλον ύδωρ.
    Ανδρουλάκη είσαι πάρα πολύ άτυχος.

  • όλοι αυτοί τρέχανε να φωτογραφηθούν με το Ευάκι στο όταν ερχότανε στην Κοζάνη. Λαοθάλασσα στο ερμιόνιο και τον τρυποκάρυδο για μια αισθαντανέ που αργότερα θα έκαναν post σε instagram και facebook.
    Τώρα να δούμε πως θα σώσουν τα ΠΑΣΟΚ που, όπως φαίνεται, θα πάει για πάτο.
    Τώρα να δούμε πως θα εξελιχθεί ο εσωκομματικός πόλεμος που θα βγάλουν τα άπλυτα στη φόρα. Ήδη στις αθηναϊκές εφημερίδες γίνεται το σώσε με το τι έκανε ο ένας και ο άλλος.
    Αν πεις δε στην Κοζάνη! Εδώ γίνεται ο κακός χαμός. Οι σιούρδ’ λέμε κάτι ωραίο, “πάρι μάσι κι μι λυπάσι”

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.