kozan.gr: Κουζιάκης σε Μαλούτα: “Δεν ντρέπεστε να τα λέτε αυτά τα πράγματα; Κάνατε την Κοζάνη κομπάρσο!” (Βίντεο)

12 Δεκεμβρίου 2022
21:44

Έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης όταν ο Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας,  απαντώντας σε αιχμές του Χ. Κουζιάκη που προηγήθηκαν, αναφέρθηκε στη θητεία της Δημοτικής Κίνησης κι έκανε λόγο για “τα παιδιά εκείνα που κατέβαζαν το κεφάλι κι άλλα πράγματα στις απαιτήσεις της ΔΕΗ”. Δείτε τι συνέβη:

6 σχόλια

  • Ωραίο show δίνει ο κουζιακης.
    Αλλά μόνο για show είναι .

    Ο Δήμος θα λαμβάνει 2.000.000€ από ανταποδοτικά λόγω τον εκτάσεων Φ/β και δημιουργεί δικιά του ενεργειακή .
    Κάτι που αν ήταν θεωρητικά ο κουζιακης στο τιμόνι δε θα υπήρχαν με όλα τα όχι που έχει πει.

    Ο Δήμος και ας μην είναι της αρεσκείας κάποιων κάνει δουλειά σε πολλούς τομείς .
    Ενεργειακά, έργα, επενδύσεις, τεχνολογικά, κρατάει καλά τα οικονομικά και έχει καλή απορρόφηση από προγράμματα.

    Ο κύριος κουζιακης ας μας πει τι έκαναν επί 5 χρόνια.
    1 έργο .
    Μια ενεργειακή αναβάθμιση ρε παιδί μου . Κάτι .

    Τι-πο-τα.

    Τα σκυλιά και η καθημερινότητα για να σας προλάβω είναι μείον κάθε δήμου δυστυχώς .

    Στην επόμενη δύσκολη μέρα που έρχεται εμπιστεύομαι τεχνοκράτες και όχι αστέρες σε πτώση .
    Αν αλλάξει και 5 πράγματα ο Μαλουτας πάει για δαγκωτό !

    • Εσένα τώρα πρέπει να σε πάρουμε στα σοβαρά; Αυτά είναι επιχειρήματα; Τρολακια του δημαρχείου; Τουλάχιστον σε πληρώνουν με 0,60 ανά σχολίο η τα γράφεις τζάμπα;

  • Όταν το θράσος διαδέχεται το ψέμα .“τα παιδιά που έσκυβαν το κεφάλι” λέει κοιτώντας πρός τα δικά του παιδιά. Στα παιδιά που σιώπησαν, στήριξαν,
    συμμετείχαν – έχοντας και την μεγαλύτερη ευθύνη – την διαπλεκόμενη με ιδιωτικά συμφέροντα Δημοτική Αρχή. Αυτό φυσικά στήν χρεοκοπημένη ηθικά και όχι μόνο Ελλάδα του 20ου αιώνα είναι καθημερινότητα. Στην Ελλάδα του 5ου χρυσού αιώνα είχε και ασφαλιστικές δεικλύδες. Τον εξοστρακισμό τέτοιων προσώπων για την προστασία και λειτουργία των θεσμών.

  • Ο Μαλουτας είναι προκλητικός και αλλαζόνας, οχι μονο με τον τοπο να ζεις, με όλο τον κόσμο. Νομιζει οτι μονο αυτός υπάρχει, τωρα γιατι πηραν τα μυαλά του τοσο αερα δεν ξερω. Καλα του είπε ο Κουζιακης, ειδικά για την ΔΕΥΑΚ που παρουσιαζει τον εαυτό του σαν να ήρθε χθες και δεν φταιει για τιποτα ενω είναι 30 χρόνια στον Δημο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.