kozan.gr: Ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης 14/12 τις διαδρομές του στην Πτολεμαΐδα το Χριστουγεννιάτικο τρένο του Δήμου Εορδαίας (Φωτογραφίες & Βίντεο)

14 Δεκεμβρίου 2022
18:49

 

Ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης 14/12 τις διαδρομές του στην Πτολεμαΐδα το Χριστουγεννιάτικο τρένο του Δήμου Εορδαίας. Το Χριστουγεννιάτικο τρένο του Δήμου Εορδαίας, το οποίο αγάπησαν μικροί και μεγάλοι, θα πραγματοποιεί δρομολόγια μέχρι και τις 3-1-2023. Το τρενάκι  θα ξεναγεί τους επιβάτες του στη σύγχρονη ιστορία της Πτολεμαΐδας, με εκκίνηση και τερματισμό τη Λαϊκή Αγορά της πόλης, σε μια διαδρομή που θα ενώνει πέντε χαρακτηριστικά σημεία αυτής και πιο συγκεκριμένα : Tην Λαϊκή Αγορά, τη Δημοτική Βιβλιοθήκη, το Παλιό Πάρκο, το  Παλαιοντολογικό Ιστορικό Μουσείο και τη Κεντρική Πλατεία, όπου θα φιλοξενούνται στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων «Νιφάδα τι ΠτολεμαΕίδες;» διάφορες δράσεις, τοπικά έθιμα, αναβιώσεις παραδόσεων και happenings. Το Χριστουγεννιάτικο τρένο για φέτος είναι μια Ευγενική Χορηγία της ΔΕΗ Α.Ε..

9 σχόλια

      • Καλά κι εσύ ηρέμησε λίγο. Το να αποκαλείς “μίζερο” έναν άνθρωπο που είναι άνεργος χριστουγεννιάτικα, δείχνει τουλάχιστον έλλειψη ενσυναίσθησης. Εύχομαι να μην το ζήσεις ποτέ. Μάλλον δεν το έχεις ζήσει. Αν το έχεις ζήσει και δεν ήσουν μίζερος, μπράβο σου. Αλλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

        • Επειδη ειναι ανεργος αυτο δεν σημαινει οτι φταιει το τρενακι
          μαλλον καπου τα εχετε μπλεξει τα πραγματα. Σιγουρα δεν ειμαστε ολοι ιδιοι αλλα σιγουρα ομως το να κατηγορεί καποιος ανεργος το τρενακι για την ανεργια ε μαλλον ειναι σαθρο ως γραφικο επειχηρημα δε νομιζεις?
          Που πολυ πιθανον αυτος ο ανεργος σε περιπτωση που δεν εμπαινε το τρενακι και κανενας στολισμος στην πολη να κατηγορουσε παλι τον Δημο οτι χριστουγεννα ηρθαν ξερω γω και δεν εκαναν τιποτα για να στολισουν την πολη και να της δωσουν μια νοτα γιορτινη.
          Αρα καπου μαλλον πρεπει να κοιταχτουμε στον καθρεφτη και να πουμε οτι για καποια πραγματα δεν γινεται να φταινε παντα οι αλλοι και να φταινε μονιμως οι αλλοι. Δε νομιζεις?

    • Αν ήμασταν πρώτοι σε αυτά, δεν θα ήσουν άνεργος τώρα. Έλα που δεν είμαστε. Οπότε να παρακαλάμε όλοι, να γίνουμε πρώτοι κάπου. Στη ΔΕΗ ήμασταν πρώτοι, στους μισθούς και στους εργολάβους. Τώρα, πάνε αυτά. Εσύ το βλέπεις μάλλον ήδη το έργο.

  • Πενήντα λεπτά εισιτήριο. Γιατί έχει κάτι τζαμοατζήδες, που κάνουν βόλτες μόνο και μόνο επειδή είναι τζάμπα και τα άλλα παιδάκια περιμένουν στην ουρά μέσα στο κρύο. Και τα έσοδα στο σύλλογο ΑΜΕΑ.

    • Εσυ αμα θες να πληρωνεις παρε το κτελ κοβε μισο εισητηριο και πηγαινε εκει που θες. Το τρενακι ειναι για ολους και δωρεαν αμα δεν σαρεσει μην καθεσαι στο κρυο και μην περιμενεις.
      Αμα δεν το προλαβαινεις και δεν βρισκεις βαγονι να κατσεις δεν σου φταινε ο”τζαμπατζήδες” οπως τους αποκαλεις θρασυτατα. Να εχεις ματια και αυτια ανοιχτα και να προλαβαινεις. Τοσο απλα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.