kozan.gr: Ξεκάθαρος ο Α. Τσιλφίδης στο kozan.gr: “Οι διαφορές οι συνδικαλιστικές δε λύνονται στα δικαστήρια. Το προεδρείο εκλέγεται με την απλή αναλογική. Όλοι δώσαμε συγχαρητήρια στο Μόσχο. Εγώ ξέρω οτι πρώτη είναι η παράταξη της ΔΡΑΣΕ επομένως δε μπαίνουμε σε διαδικασίες δικαστηρίων και δε μπαίνουμε στη διαδικασία να είμαστε διορισμένοι από τα δικαστήρια. Η πρώτη θέση κι η προεδρία ανήκει στην παράταξη του Μόσχου” (Ηχητικό)

15 Δεκεμβρίου 2022
11:49

 

Με αφορμή την αποκάλυψη του kozan.gr ότι η παράταξη της ΔΑΚΕ/ΚΟΙ.ΡΙ.ΞΕ., προτίθεται να καταφύγει στο εκλογοδικείο με σκοπό την ακύρωση κάποιων ψηφοδελτίων της ΔΡΑΣΕ/ΑΡΚΕ, που καταμετρήθηκαν υπέρ της και την ανατροπή του αποτελέσματος των πρόσφατων εκλογών στο σωματείο Σπάρτακος (διαβάστε εδώ περισσότερα), ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαίδας κι υπεύθυνος της ΠΑΣΚΕ στην Δ. Μακεδονία A. Τσιλφίδης σημείωσε, σε γενικές γραμμές, πως όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα που θα προκύψει από τη συγκεκριμένη δικαστική προσφυγή δεν θα επιφέρει κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα στο θέμα της προεδρίας, αφού η δική του παράταξη “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ” αναγνωρίζει σαν πρώτη δύναμη την ΔΡΑΣΕ/ΑΡΚΕ αρά και την παράταξη που πρέπει να έχει την προεδρία και θα κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση όταν πραγματοποιηθούν οι διαδικασίες συγκρότησης του νέου Δ.Σ.. Συγκεκριμένα ανέφερε: “Οι διαφορές οι συνδικαλιστικές δε λύνονται στα δικαστήρια. Το προεδρείο εκλέγεται με την απλή αναλογική. Όλοι δώσαμε συγχαρητήρια στο Μόσχο. Εγώ ξέρω ότι πρώτη είναι η παράταξη της ΔΡΑΣΕ επομένως δε μπαίνουμε σε διαδικασίες δικαστηρίων και δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να είμαστε διορισμένοι από τα δικαστήρια. Η πρώτη θέση κι η προεδρία ανήκει στην παράταξη του Μόσχου”.

8 σχόλια

  • Και εσείς μας λέτε τώρα ότι τα δικαιώματα των εργαζομένων τα έχετε σε πρώτη προτεραιότητα.
    Για μην μας δουλεύετε διαλύστε το μην σας πάρουμε με τις πέτρες.
    Δεν συνεχίζω, γιατί θα σας βρίσω.

  • Εφοσον είναι όπως τα λες που είναι το προβλημα;
    Η τοποθέτηση έτσι όπως γίνεται και η άρνηση να διερευνηθεί η υπόθεση εμένα μου γέννα υποψίες.

  • άλλη μία απόδειξη ότι η διοίκηση των σωματείων σας στηρίζεται στα δικαστήρια και όχι στην βούληση των εργαζομένων
    Τσιλφιδη
    Μαστορα
    Μοσχο
    Αδαμιδη και σια σας ξέρουμε από χθες
    Εργαζομενοι της ΔΕΗ μυαλό δεν βάζετε.

  • Μόσχο και αυτά που έλεγες ότι ότι το ψηφοδέλτιο αυτό είναι του Καρρά Λευτέρη για να ρίξουν εσένα τι έχεις να πεις τώρα μας είχε ζαλίσει όλο αυτό τον καιρό. Τελικά τσιλφιδη είσαι μεγάλος παίκτης τους παίζεις όπως θες εσύ αν και δεν ψήφισα το συνδυασμό σας παραδεχομαι ήσασταν η πιο ειλικρινής

  • Κάποιοι Καλόμαθαν με τα Δικαστήρια…..όπως νομιμοποίηση Σωματείων φαντάσματά κλπ……οι εργαζόμενοι ψήφισαν…
    2 και να τσούζει!!!!!!

  • Από πού αυτοκυρηχθηκε υπεύθυνος της ΠΑΣΚΕ στην Δυτ. Μακεδονια ο συνταξιούχος τσιλφιδης ;;; Γιατί δεν ρώτησε το όνομα της ψευδοπαραταξης που κατέβασε στις εκλογές ; Τι σημαίνει το Π ;; Αφού έκανε ότι έκανε με το διασπαστικο ψηφοδέλτιο που οργάνωσε και κατέβασε στις εκλογές του σωματείου, τώρα πάλι πάει να βγει από επάνω …
    Όπα ρε Τσιλφιδη…!!!!αν δεν κατέβασες ψηφοδέλτιο δεν θα φτάναμε εδώ..αν και ήσουν σίγουρος ότι η ΔΑΚΕ θα ήταν πρώτη..!!Του χαλασε η σουπα…δεν έγινε οπως το παιχνίδι που έπαιξε στις εκλογές του Συνεταιρισμού..

  • Μπραβο στον τδιλφιδη που κράτησε μια ενωτική σταση στον προοδευτικό χωρο με αντιθέσει τον μοσχο που τον κατηγόρησε για δούρειο ίππο της δεξιάς.αν και δεν τον ψήφισα στης εκλογές του Σπάρτακου τον συνχερο για την σταση του

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.