Αυτή είναι η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την Ακρινή

16 Δεκεμβρίου 2022
13:20

Μια ευχάριστη αποκλειστικότητα του kozani.tv !

H απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την Ακρινή!

Δέχεται την αίτηση.

Ακυρώνει την παράλειψη των αρμοδίων οργάνων της Διοικήσεως να προβούν στην έκδοση όλων των αναγκαίων πράξεων για τη κίνηση και ολοκλήρωση της διαδικασίας απαλλοτρίωσης και μετεγκατάστασης του οικισμού Ακρινής Νομού Κοζάνης.

Αναπέμπει την υπόθεση στη Διοίκηση για τις οφειλόμενες νόμιμες ενέργειες της κατά τα αναφερόμενα στο αιτιολογικό“…

 video του www.kozani.tv !

 

6 σχόλια

  • Οσο δικαιωθηκαμε για τις παρανομες περικοπές μισθών συντάξεων και δώρων άλλο τόσο θα απαλλοτριωθεί και θα αποζημιωθεί η Ακρινη…Όταν και εφόσον το επιτρέψουν τα δημοσιονομικά του κρατικού προϋπολογισμού είναι η κρατική απάντηση να ξέρετε.Ζησε Μάη να φας τριφύλλι δηλαδη….Το ΣΤΕ είναι πιο γραφικό και από το γεφύρι της Αρτας…Μην κοροϊδεύετε τον κοσμο

    • Είπε ο Νίκος ο ΔΕΗτζής και ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Κοζάνης…??

      Τι να κάνουμε δεν είναι όλοι “τυχεροί” να εισπράττουν από φωτοβολταικά χωρίς να δώσουν δεκάρα!

      Κατά τα άλλα σας περιμένουμε στη ΝΕΟΒΑ για καφέ..

  • Κρίμα για τους κατοίκους της Ακρινής, παρασύρθηκαν από μια ανυπόστατη απόφαση, έγιναν δέκτες κακών συμβουλών και πλέον μετά και από την ψηφοφορία που προηγήθηκε, βρίσκονται πλέον μπροστά σε απόλυτο αδιέξοδο. Κρίμα.

  • Το ΣτΕ αποφασίζει αλλά άλλοι είναι αυτοί που θα πρέπει να πληρώσουν.. Τα παραδείγματα πολλά οποτε μην τσιμπάτε από τα πυροτεχνήματα.

    • Η δικαστική απόφαση υποχρεώνει. Μέχρι σήμερα κανείς δεν υποχρέωνε κανέναν. Ας υποθέσουμε ότι η απόφαση ήταν αρνητική τότε?

      Απλά η ΔΕΗ έκανε δωράκια σε κάποιους κατοίκους αυτοδιοικητικούς και βουλευτές αλλά αυτοί δεν κατάφεραν να παραμυθιασουν τον κόσμο της Ακρινής.
      Περιμένουμε τον Παπαθανάση τον Αμανατίδη και τον Μαλούτα στην Ακρινή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.