kozan.gr: Tα κολακευτικά λόγια του Δημάρχου Βελβεντού Μανώλη Στεργίου προς τον πρώην Περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη, που ενόχλησαν το νυν Περιφερειάρχη Γ. Κασαπίδη ο οποίος έσπευσε να θυμίσει στον Δήμαρχο τι έχει κάνει εκείνος για το Βελβεντό (Βίντεο)

17 Δεκεμβρίου 2022
02:06

 

Tα κολακευτικά λόγια του Δημάρχου Βελβεντού Μανώλη Στεργίου προς τον πρώην Περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη, που ενόχλησαν το νυν Περιφερειάρχη Γ. Κασαπίδη ο οποίος έσπευσε να θυμίσει στον Δήμαρχο τι έχει κάνει εκείνος για το Βελβεντό,. Το απόσπασμα που σας παρουσιάζει το kozan.gr είναι από την χθεσινή (16/12) συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας λίγο πριν το τέλος της συζήτησης  για το αιολικό πάρκο που πρόκειται κατασκευάσει η «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ» στην κορυφογραμμή των Πιερίων και το οποίο αποτελείται από συνολικά 13 ανεμογεννήτριες με ισχύ 44,85 Μεγαβάτ, με την κατασκευή του οποίου διαφωνούν οι τοπικές κοινωνίες κι αποφασίστηκε και το Περιφερειακό Συμβούλιο να στηρίξει το Δήμο Βελβεντού σε όλες του τις ενέργειες ώστε να μη γίνει η συγκεκριμένη επένδυση.

25 σχόλια

  • Μανώλη Στεργίου Σε έστειλε ο Γιώργος Κασαπίδης να ξέρεις ένας δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ είσαι τίποτα άλλο και εμείς οι βελβεντινοι θα σε στείλουμε στο σπίτι σου

    • Καλά ο Κασαπίδης όλους τους στέλνει με παχιά λόγια. Τον ουρανό με τα άστρα έταζε κάποτε αλλά ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Το βλέπουμε το βλέπουμε.

    • Ναι ενας δημαρχος του Συριζα ειναι που δεν ξεχασε οτι η καλυτερη θητεια ηταν αυτη του Καρυπιδη
      και οχι του ανυπαρκτου με τις κοτες και τους κηπους και τον αερα κοπανιστο για τους κοκκινους και ασπρους δρακους που σας πουλαει.
      Κασαπιδης τελος παρτε το αποφαση και σταματηστε την μιρλα! Ολα καποτε εχουν ενα τελος!

  • σε πειραξε κυριε κασαπιδη,αληθεια τι εχετε κανει εσεις για το βελβεντο;τιποτα οπως σε ολη την δυτικη μακεδονια εχετε κανει ενα τιποτα

  • Ο Κασαπιδης πολύ ανώτερος όλων. Τέλος. Τα λάθη που έκανε επειδή εμπιστεύτηκε άλλους. Εχειτο μεταπηδημενο πασοκ που του έκανε ζημιά.

  • Ο περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης είναι μόνο λόγια. Αυτό το ξέρουν όλοι πια. Το δείχνουν και οι δημοσκοπήσεις. Έχουν δίκιο όλοι οι δήμαρχοι όταν μιλούν για την Περιφερεια. Αυτά.

  • Δεν τον ενοχλούν τα φανάρια στη γέφυρα τον κύριο Περιφερειάρχη; Όταν ήταν βουλευτής επι κυβέρνησης Σαμαρά, είχε την ευκαιρία να διορθώσει την αδικία που είχε γίνει εις βάρος της κοινωνίας του Βελβεντού επί κυβέρνησης ΓΑΠ. Δεν έκανε καμία ενέργεια. Δεν τον προβλημάτισε που στο δήμο Βελβεντού είχε το χαμηλότερο ποσοστό σε όλη την περιφέρεια ενώ βγήκε από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό πάνω από 50%;
    Όσο για το δήμαρχο, ποτέ δεν υπήρξε πολιτικά ουδέτερος, ούτε την εποχή του αγώνα κατά του Καλλικράτη. Γιατί να το κάνει τώρα;

  • Κάνατε πολλά κύριε Κασαπίδη για τον ΤΟΕΒ Βελβεντού αλλά στα λογια. Τρία χρόνια περιμένουμε οι αγρότες να δουμε το έργο να ξεκινάει.

  • Κύριε Κασαπίδη απορώ τι δεν καταλάβατε ο Δήμαρχος υπέρ του Καλλικράτη έπεισε τον πρώην Πρωθυπουργό και διχοτόμησε τον Δήμο Σερβίων Βελβεντού με ούτε 2000 κατοίκους και έκανε ισχυρό Δήμο αλλά ο εμπνευστής του Νόμου στο Κοινοβουλευτικό έδρανο του ΣΥΡΙΖΑ
    Όταν μοιράζεται τους πόρους να είστε δίκαιοι που δεν είστε και αυτό θα το πληρώσετε είτε αφορά το Τοπικό Πόρο το ΕΣΠΑ αλλά και τος χρηματοδοτήσεις κατόπιν ενεργειών μου
    Δυστυχώς βλέπουμε αντικειμενικά και διαβάζουμε
    Ένας ανεξάρτητος ΕΟΡΔΑΙΟΣ

  • Τον Κασαπιδη μπορει να του πειτε οτι θελετε, αλλα ενα πραγμα δεν μπορειτε να του κατηγορησετε σαν πολιτικο, οτι ηταν γυρολογος.ΥΓ. Δεν ειμαι ΝΔ και δεν τον ψηφισα Ποτε!!.

  • Κασαπιδη κλαψε κι αλλο , οσο πλησιαζει το τελος και το δικο σου και της ΝΔ συντομα δηλαδη τοσο πιο πολυ σας πιανει πανικος.
    4 χρονια χαμενα για την Δ.Μακεδονια με μπαρουφες και αερα κοπανιστο εργο και ουσια μηδεν και πας τωρα να μας πεις τι?
    Περα απο τα δεξιοβολεμενα τρολ και τους αυλικους σου δεν σε πιστευει κανεις αλλος.

    • Ο Κασαπίδης δεν κλαίει,ο Στέργιου ως Βελβεντινός έχει μάθει στην κλάψα και κλαίει.Δεν έχει ανάγκη να κλάψει ο Κασαπίδης και για το Βελβεντό έχει κάνει πολλά ο Κασαπίδης.Αλλα αυτό είναι το ευχαριστώ.Αχάριστοι.

  • Στο θέμα του Βελβεντού ο κ. Κασαπίδης ήταν εκτός θέματος. Συγκεκριμένες και δραστικές αποφάσεις ζήτησε ο δήμαρχος για να σταματήσουν την ανάπτυξη των ανεμογεννητριών στα Πιέρια, άλλα λόγια ο περιφερειάρχης.

    • Κύριε Στεργίου πολύ ψηλά τον αμανέ έχετε πάρει στο Βελβεντό. Οι βουνοκορφές του Βσλβεντου τι παραπάνω έχουν από τις υπόλοιπες της χώρας? Γνωρίζετε πολύ καλά ότι οι παραχωρήσεις για τις ανεμογεννητριες δίνονται από το υπουργείο και όχι από το Περιφερειακό Συμβούλιο.Ολα τα υπόλοιπα είναι λόγια του αέρα.Όσο αναφορά γισ τη στήριξη στην προηγούμενη Περιφερειακή αρχή δεν το επιτρέπουν οι κανόνες σεβασμού και ευγένειας στην νυν Περιφερειακή αρχή. Ζητάτε και στήριξη.Απο όλους ζητάτε στήριξη τόση κλάψα Έλεος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.