Οι μοιραίες συμπτώσεις μου με την Εύα Καϊλή και τη Μαρία Σπυράκη πριν 37-38 χρόνια – Η εξιστόρηση, σε χιουμοριστικό ύφος, από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων

17 Δεκεμβρίου 2022
04:45
– Τον Ιούλιο του 1984 , από Β για Γ Λυκείου , μαθήτευσα επί 50 ημέρες στα Φροντιστήρια Βασιλειάδη στη Θεσσαλονίκη για εντατικά μαθήματα 1ης Δέσμης . Οδός Καμβουνίων , αρ. 9 , 3ος & 4ος όροφος , πλατεία Συντριβανίου . Στην ίδια πολυκατοικία στον 7ο όροφο γεννήθηκε και μεγάλωσε η Εύα Καϊλή . Στην είσοδο – μικρό φουαγιέ πάντα παίζανε κάποια παιδάκια, η Εύα ήταν 6 χρονών τότε , μάλλον ήταν ένα απ αυτά .
– Όταν ήμουν 1ο έτος στο Χημικό του ΑΠΘ η Μαρία Σπυράκη ήταν στο 4ο και ήταν αρχηγός της ΠΑΣΠ Χημικού . Οι αγορεύσεις της στο μεγάλο αμφιθέατρο ήταν υπερδυναμικές με την διαπεραστική φωνή της .
Δεν ήμουν και τόσο γουρλής για τις δύο Ευρωβουλεύτριες μας , όπως είπε και ο Θωμάς . Όλο το ανάθεμα σε μένα επομένως .
Σε κάθε περίπτωση όμως πρέπει να με καλέσουν οι ανακριτές, ξεκάθαρα!
Ν . ΜΠ .

8 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.