Τελέστηκε, χθες 18/12/2022, το μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αδικοχαμένων επιβατών και πληρώματος του Ουκρανικού αεροπλάνου Γιάκοβλεφ (Γράφει ο Χαρίσιος Στάμος από την Αιανή)

19 Δεκεμβρίου 2022
20:44
Κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να ξεχάσουν και δεν πρέπει να ξεχάσουν όσα χρόνια και αν περάσουν. Κάθε χρόνο έτσι και φέτος, χθες 18/12/2022 ο ιερέας Αδάμας Ευάγγελος της ενορίας Μέσης Μηλιάς Πιερίας μαζί με τους κάτοικους Μέσης Μηλιάς τελέσαν το μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αδικοχαμένων επιβατών και πληρώματος του Ουκρανικού αεροπλάνο Γιάκοβλεφ που ως γνωστό εχει συντριβεί στην περιοχή τους και στην τοποθεσία Ντίτσιος στις 17/12/1997 και έχασαν τη ζωή τους 74 συνάνθρωποι μας από τις κρατικές ελλείψεις και τις παραλήψεις των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας του πύργου έλεγχου του Αεροδρομίου Μακεδονίας.
Χθες 18/12- 2022 κάποια άτομα μαζί με τον ιερέα πάτερ Ευάγγελο Αδάμο μεταβήκαμε στον τόπο του δυστυχήματος και τελέσαμε μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεων των ψυχών των αδικοχαμένων επιβατών και πλήρωμα του αεροπλάνου Γιάκοβλεφ.
Στα 74 θύματα οι 7 ήταν από την Αιανη ο ένας από τους 7 ήταν ο γιος μου ο ΝΙΚΟΣ.-
Ας είναι αναπαυμένες οι ψυχές τους
Αιώνια η μνήμη τους. Δεν θα τους ξεχάσουμε όσο θα ζούμε..

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.