Με τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού της Κυβέρνησης Θανάση Κοντογεώργη συναντήθηκε ο Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης

19 Δεκεμβρίου 2022
22:09

 

Για τα σημαντικά έργα του τόπου μας, που βρίσκονται σε διαφορά στάδια ωριμότητας και υλοποίησης, συζήτησε ο Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης στη συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού της Κυβέρνησης, κ. Θανάση Κοντογεώργη.

Ως έργο μεγάλης προστιθέμενης αξίας, ιδιαίτερα στο πλαίσιο της αλλαγής του παραγωγικού μοντέλου της περιοχής, χαρακτήρισε ο κ. Βουλευτής το Αρδευτικό της Βόρειας Ζώνης Πολυφύτου, που έχει ζητηθεί από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας να ενταχθεί στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας, γεγονός που θα επιτρέψει την ταχύτερη υλοποίησή του.

Επιπλέον, από τον εκπρόσωπο της ΠΕ Κοζάνης ζητήθηκε η εντατικοποίηση των διαδικασιών:

– για τα 13 έργα που έχει συμφωνήσει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων,

– για την υλοποίηση του οδικού άξονα Κοζάνης-Ρυμνίου,

– για την έναρξη λειτουργίας της ΒΙΠΕ Κοζάνης,

– για τη δημιουργία της Ζώνης Καινοτομίας με τους πρώτους θύλακες σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα, και φυσικά

– για την άμεση προκήρυξη των δράσεων της Δίκαιης Μετάβασης.

Μετά τη συνεργασία, ο κ. Βουλευτής δήλωσε ότι: «Σημαντικά έργα που θα έπρεπε να είχαν πραγματοποιηθεί εδώ και χρόνια -κάποια εδώ και δεκαετίες- ξαναμπαίνουν επιτέλους σε τροχιά υλοποίησης. Το ζήτημα είναι να αντιστρέψουμε τη ζημιά που έχουν προκαλέσει στον τόπο οι ολιγωρίες του παρελθόντος. Γι’ αυτό πρέπει να τρέξουμε πιο γρήγορα από τη φθορά. Ο ΓΓ Συντονισμού κ. Κοντογεώργης γνωρίζει τη ζωτική σημασία των υποθέσεων για την ταχεία αναπτυξιακή ανάταξη του τόπου και δεσμεύθηκε να συνδράμει τις προσπάθειές μας, σημειώνοντας τις ιδιαιτερότητες του κάθε χρηματοδοτικού εργαλείου. Το 2023 είναι μια κρίσιμη χρόνια για την ΠΕ Κοζάνης, ώστε να καρπίσει η δουλειά που έγινε τα τελευταία χρόνια. Γι’ αυτό χρειάζεται σταθερότητα, συνέπεια και συνέχεια!».

Στάθης Κωνσταντινίδης

Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας  Π.Ε. Κοζάνης

30 σχόλια

    • Πού την είδες την προκοπή;;; το μηνιάτικο του Σταθεα και κάθε Σταθεα είναι για εμάς μισθοί 2 ετών. Όταν διεκδικήσει να παίρνει όσα εμείς η καλύτερα να παίρνουμε όσα αυτός ναι τότε να μιλάς για προκοπή.

    • τι εργα;. Τωρα μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια ;. το μόνο που έχει να παρουσιάσει είναι αμέτρητες φωτογραφίες. τίποτα αλλο.

  • ….Να καρπισει η δουλειά που εγινε τα τελευταία χρονια…
    Για να φύγετε απ την κυβερνηση,δε θέλει δουλειά πολλή.
    Γέλια με το ζόρι,μια φωτογραφία,χιλια ψεματα!

  • Μπράβο Στάθη για την άοκνη προσπάθεια σου!!! Συνεχώς παρών!!! Δίνεις συνέχεια έναν αγώνα για τον τόπο σου!!! Δυνατή φωνή στην Κοζάνη ισχυρή φωνή στην Αθήνα!!

  • Στάθη αποδεικνύεις συνεχώς το ενδιαφέρον σου για την περιοχή. Όλοι πλέον έχει καταλάβει την προσφορά σου στον τόπο. Θα είσαι πάλι πρώτος στου δύο που θα βγάλει η Ν.Δ.

  • Σταθερά είσαι πρώτος. Μόνο εσύ ασχολείσαι με όλα τα θέματα. Δεν υπάρχουν οι άλλοι. Είσαι ο Βουλευτής της καρδιάς μας. Ας ψάξουν να βρούν το δεύτερο. Θα σαρωσουμε πάλι.

  • Αξιέπαινη και στοχευμένη πρωτοβουλία για άλλη μια φορά.
    Η επιτάχυνση της υλοποίησης των σημαντικών αυτών δράσεων, χρειάζεται την συνέργεια όλων.
    Δεν ειστε τυχαία ο πρώτος!!!

  • Πιο πρώτος κι απ τους πρώτους,πιο μπροστά κι απ τους πρωτοπλαστους!
    Πρώτα εσύ και μετά γεννήθηκε το Φως!
    Πρώτος και πριν την έκρηξη του Συμπαντος!!

  • Εσύ έπρεπε να είσαι υπουργός και όχι ο άλλος ο ανύπαρκτος.Ο πρωθυπουργός πρέπει να σέβεται τη βούληση του λαού που σε εξέλεξε πρώτο. Αλλιώς δεν έχει αξία ο σταυρός. Πάλι πρώτος θα είσαι. Ο λαός εκτιμά την ειλικρίνεια σου και το ενδιαφέρον για τον τόπο σου.

  • Λίγη σοβαρότητα δεν βλαπτει. Ούτε σχόλια ξέρετε να γράφεται για τον εαυτό σας. Σας ζήτησε η κυβέρνηση να τρέξετε την Περιφέρεια; Δηλαδή να βοηθήσετε τον Κασαπιδη; Πως;

    Στάθη θα βγεις τέταρτος. Το συζητούν όλοι. Που σημαίνει ότι δεν εκλέγεσαι πια.
    Στη θέση σου θα πήγαινα σε άλλη εκλογική περιφέρεια. Της Θεσσαλονίκης εκεί που ζεις.
    Για να εκλεγεί εδώ χρειάζεται να δουλεψεις. Να μιλήσεις για το γάλα, για τα λιπάσματα, για την Ακρινη, για τα φωτοβολταϊκά της ΔΕΗ, για τα θερμοκηπια για τα προβλεματα της τηλεθερμανσης

  • Οσο και να προσπαθείτε εκεί στο γραφείο του με στημένα σχόλια (που είναι τόσο ίδια ρε μπαγάσηδες, ούτε μια διαφοροποίηση του ύφους έτσι για την αλητεία) να τον κρατήσετε στην επιφάνεια ο Σταθίκας τελείωσε. Θα φάει μαύρο που θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει

  • Σταθικα την περασμενη Κυριακη εγινε απο την περιφερεια η παρουσίαση του αρδευτικου βορειασ ζωνης. Εισαι πολυ μακρια απο το εργο αρα αστο. Δεν ασχοληθηκες. Αλλοι το δρομολογησαν

  • Ρε παιδια πρωτος θα ερθει γιαυτο ασχολειστε,αλλιως δεν θα σας ενοιαζε η παρουσια του ,θα σας απασχολουσε η Ποπη και ο Αμανατιδης……

  • Από τους πιο ανούσιος πολιτικούς που πέρασαν από τον τόπο μας.
    Μόνο φωτογραφίες με μηδενική ουσία και συμβολή για τα σοβαρά θέματα της περιοχής.

  • Εντάξει είναι και αυτό μία τέχνη να εξυμνείς τον ευατό σου με σχόλια όπως είσαι ο μοναδικός, είσαι ο πρώτος.., είσαι παντού κ.λ.π
    Θέλω να πώ σε αυτούς όλους ( τα παιδιά τού γραφείο του) ότι είναι οι τελευταίες φωτογραφίες πού βγάζει ως ….. βουλευτής.

  • Τα περι πρωτιας,μονος του τα γραφει,ακομα και ,οι του γραφείου του,τον έχουν βαρεθεί,λόγω ανυπαρξίας έργου του για τη Δυτική Μακεδονια.
    Πιο πρώτος κι απ τον Μέσι,ο έχων σκυμμένη μέση,στις μπουρδολογιες του μητσοτακη του Β’ του Παρακολουθητού των παντων και πασων!

  • Η Κοζάνη ξέρει ότι είσαι μόνο φώτο και καφέδες . Ξέρει επίσης ότι με το που ανέβει φώτο σύσσωμη όλη η ομάδα γράφει θετικά σχόλια.
    Επίσης ξέρουμε το μηδενικό σου έργο !
    Για δημοτικός σύμβουλος καλός είσαι . Θα σε ψήφιζα.
    Γλάστρες στη Βουλή έχουν αρκετές .

  • Ακομα μια σελφι στο ενεργητικο του κυριου τιποτα
    ολα καλα…συνεχιζουμε το ταισμα σανου στα δεξιοβολεμενα του γραφειου που χειροκροτανε ολα καλα ολα ανθηρα.
    Αχ και να ξερες τι σας ερχεται στην καλπη μετα τις 7 το απογευμα με τα πρωτα exit polls Σταθικες δεξιουληδες και σια… θα κλαψετε με μαυρο δακρυ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.