kozan.gr: Παράταση κατά μια ώρα του ωραρίου λειτουργίας της χρήσης μουσικών οργάνων στα καταστήματα διασκέδασης/υγειονομικού ενδιαφέροντος αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης (Βίντεο)

21 Δεκεμβρίου 2022
20:23

Παράταση κατά μια ώρα του ωραρίου λειτουργίας της χρήσης μουσικών οργάνων στα καταστήματα διασκέδασης/υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κοζάνη αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης στη συνεδρίασή του το βράδυ της Τετάρτη 21/12. Συγκεκριμένα από Δευτέρα έως και  Πέμπτη θα είναι έως τις 2 το πρωί ενώ από Παρασκευή μέχρι και Κυριακή θα είναι έως τις 3 το πρωί. Τη σχετική εισήγηση έκανε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τάκης Παφύλης.

9 σχόλια

  • Η τελευταία έρευνα του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, που πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 30 Ιουνίου – 15 Ιουλίου 2022 σε μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις εστίασης, καταδεικνύει πως τα δύσκολα για τον κλάδο είναι μπροστά. Έξι στις δέκα επιχειρήσεις το 2021 έκλεισαν με ζημιές. Ο πληθωρισμός καλπάζει με τις τιμές στην ενέργεια και τις πρώτες ύλες να έχουν εκτοξευθεί και να αναμένονται και νέες αυξήσεις.
    Σε αυτό το δυσμενές περιβάλλον είναι κρίσιμη η έγκαιρη προώθηση μιας πολυεπίπεδης συντεταγμένης δέσμης μέτρων από την πλευρά ΚΑΙ των δήμων.
    Φέρουν μεγάλη ευθύνη.

    • Ό, τι γίνεται με όλα τα άλλα. Ευτυχείτε. Έλληνες. Η χώρα των άκρων. Από εκεί που έκλεισαν όλα τα μπακάλικα για να μην πεθάνουμε, φτωχοποιώντας όλους τους μικρομεσαίους, τώρα είμαστε στο βουρ…. Όλοι όξω. Το πολύ πολύ ένα βρώμικο μπουκαλάκι αντισηπτικό στο τραπέζι και αυτό νερωμένο.

  • Εχουν βγει παραέξω απο την Κοζάνη να δουνε τι γίνεται στις άλλες πόλεις;
    Τι κατάντια είναι αυτή που έχουν φέρει την πόλη και τον νομό σε γενικές γραμμές; Ξεφτίλα έχουμε γίνει. Μόνο στα τραπεζώματα είναι πρώτοι στα άλλα ούτε καν τελευταίοι…ανύπαρκτοι!!!

  • Δηλαδή ένας που πάει να ξαπλώσει 23.00 το βράδυ της Παρασκευής, πρέπει να στριφογυρνάει στο κρεββάτι του μέχρι τις 3.00;
    Και την επόμενη μέρα θα πάει το Δημοτικό Συμβούλιο στον εργοδότη του για να τον δικαιολογήσει για την καθυστερημένη του προσέλευση στη δουλειά του;

  • Ποιος ο λογος που μπαινει ωραριο ομως??δεν υπαρχει καποιος λογος.Υπαρχουν πιο σοβαρα θεματα να ασχοληθουν απο το να βαζουν ωραριο στα μαγαζια..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.