Επιστολή αναγνώστη στο kozan.gr:Πτολεμαΐδα: Συνεχόμενες παρανομίες στη νότια είσοδο στην αρχή του περιφερειακού (Φωτογραφίες)

21 Δεκεμβρίου 2022
20:43

Εικόνες καθημερινότητας από την πόλη μας. Στη νότια είσοδο στην αρχή του περιφερειακού καθημερινά και όλη τη μέρα συνεχόμενες παρανομίες. Το απαγορευτικό για το παρκάρισμα σαν να μην υπάρχει. Αυτοκίνητα και μηχανήματα παρκαρισμένα όλο 24ωρο. Παλιότερα είχατε κάνει δημοσίευση για μπετονιέρα. Φορτηγά επάνω στο “πεζοδρόμιο”. Και μόλις φύγουν μένουν τα σκουπίδια και τα λάδια στο έδαφος. Στη “νησίδα” κάνανε δυο διασταυρώσεις. Εκεί που οδηγάς πετάγεται κάποιος μπροστά σου. Αν είσαι τυχερός τη γλύτωσες. Και νοικοκύρηδες, κατέστρεψαν το πράσινο ρίχνουν συνέχεια καινούριο χαλίκι σπάσανε και τα κράσπεδα. Πιο πέρα μπαίνοντας στην πόλη τα δυο αντίθετα ρεύματα έγιναν κόμβος. Δεν ισχύει τίποτε, ούτε απαγορευτικά ούτε διπλές γραμμές. Και στη βόρεια έξοδο δεν πάμε καλύτερα. Άκου να κάνουνε καινούρια πεζοδρόμια για τυφλούς. Και που θα παρκάρουν τα αμάξια; Αλίμονο ώρες ώρες αν θέλει να περάσει κάποιος με καροτσάκι με μωρό ή ψώνια. Αστυνομία, τροχαία, περιφερειακές, δημοτικές υπηρεσίες πρασίνου περιβάλλοντος, δεν περνούν από εκεί; Αυτούς έχουμε αυτά μας αξίζουν.

 

 

6 σχόλια

  • Έχω δει φορτηγό μπροστά μου να καβαλάει νησίδα και να βγαίνει στο απέναντι ρεύμα και δεν πίστευα στα μάτια μου. Εκεί πρέπει να είναι όλοι αφεντικά. Κάνουν ό, τι θέλουν.

  • Αγαπητέ Πτολεμαϊδιώτη, σωστά αυτά που καταγγέλλεις όμως τι φοβάσαι και δεν βάζεις και το όνομα σου από κάτω από την καταγγελία;;; Μια ανώνυμη καταγγελία δεν λέει σχεδόν τίποτε. Κατάγγειλε επωνύμως για να σε πάρουν τηλέφωνο οι υπεύθυνοι, εκτός και αν φοβάσαι ότι θα μπεις στο “μάτι της τροχαίας”. Αλλά αγαπητέ μου “μεταξωτά βρακιά θέλουν και …….κ_ _ _ _ ς”.

    • Αν η καταγγελία στέκει, δεν αλλάζει τίποτα κύριε Κωτίδη. Δεν έχουν όλοι βλέψεις να γίνουν πρόεδροι, οπότε δεν είναι κακό να κάνει και κάποια ανώνυμη καταγγελία δημόσια. Ούτε βέβαια είναι κακό να θέλει κάποιος να γίνει πρόεδρος και να κάνει καταγγελίες επώνυμες. Το αντίθετο. Εγώ παρακολουθώ και τις δικές σας παρεμβάσεις και καταγγελίες και πάντα συμφωνώ με όσα βγάζετε και επισημαίνετε. Αλλά μην είστε τόσο επικριτικός με τον άνθρωπο. Ακόμη και αυτό που λέτε, γιατί σας φαίνεται περίεργο; Ζούμε σε μια μικρή κοινωνία. Αν έκανε αυτήν την καταγγελία επώνυμα, πιστεύετε ότι δεν θα έμπαινε στο μάτι της τροχαίας και των εκεί επαγγελματιών; Θεωρώ ότι η ουσία είναι να βελτιώνεται η κατάσταση και να επισημαινονται θέματα που πολλές φορές οι αρμόδιοι δεν τα ξέρουν κιόλας. Και σε αυτό το κομμάτι οι τοπικές ιστοσελίδες και ειδικά το kozan βοηθούν πάρα πολύ. Πόσα θέματα δεν έχουν λυθεί μετά από δημοσίευση σε αυτήν τη σελίδα;

  • Και παλιότερα είχε γίνει καταγγελία για τα μονίμως σταθμευμένα οχήματα και μπετονιερα που βάζει κάποιος εκεί πάνω στον περιφερειακό δεξιά πριν το φαναρι…τα είχε μαζέψει για ένα διάστημα τώρα τα ξαναβάζει

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.