kozan.gr: Xύτρα ειδήσεων: Πώς θα διαχειριστεί o K. Mιχαηλίδης τη νέα κρίση, τη μεγαλύτερη, προσωπικά για εκείνον, μέχρι σήμερα;

22 Δεκεμβρίου 2022
13:21

 

Ο Κ. Μιχαηλίδης μέχρι και σήμερα, συνεχίζει να δηλώνει σε φίλους και συνεργάτες, πως επιθυμεί να είναι εκ νέου  υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης, την ίδια στιγμή που ο σημερινός Αντιδήμαρχος Ακίνητης Περιουσίας & μέλος του συνδυασμού του,  Δ. Κοεμτζόπουλος με σημερινό του άρθρο/ανακοίνωση, που απέστειλε στα ΜΜΕ, αφήνει να εννοηθεί, για πρώτη φορά επισήμως, επιβεβαιώνοντας πλήρως τα γραφόμενα – εδώ και μήνες – της στήλης, πως ο ίδιος θα διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο στις εκλογές του 2023. Μετά από τη συγκεκριμένη εξέλιξη το κρίσιμο ερώτημα που γεννάται είναι: “Μπορεί, πλέον, να υπάρχει συνύπαρξη των δύο, στον ίδιο συνδυασμό, όταν ο πρώτος αρνείται πεισματικά να εγκαταλείψει το εκ νέου εγχείρημα της διεκδίκησης κι ο δεύτερος αποφασίζει να βγει μπροστά παρά το γεγονός ότι ο επικεφαλής του συνδυασμού του επιθυμεί μια δεύτερη ευκαιρία;” Η λογική λέει πως είτε θα ακολουθήσει ανεξαρτητοποίηση (με απόφαση Κοεμτζόπουλου) ή απομάκρυνση από το συνδυασμό (με απόφαση Μιχαηλίδη). Υπάρχει βέβαια κι ένα ακόμη ενδεχόμενο, του να μη συμβεί τίποτα και να συνεχίσουν να συνυπάρχουν στον ίδιο συνδυασμό, γεγονός όμως όπως που θα υποδηλώνει, εμμέσως πλην σαφώς, τη σιωπηρή παραδοχή του σημερινού επικεφαλής Κ. Μιχαηλίδη, πως για εκείνον χάθηκε οριστικά το παιχνίδι της επαναδιεκδίκησης και το τέλος του σεναρίου υποψηφιότητάς του για Δήμαρχος Κοζάνης, στις εκλογές του 2023. Μένει να δούμε τι απ’ όλα θα συμβεί.  Να θυμίσουμε πως ο συγκεκριμένος συνδυασμός μετρά ήδη δύο απώλειες και συγκεκριμένα τους δημοτικούς συμβούλους (Γ. Ευκολίδη & Π. Αθανασιάδη), οι οποίοι κι ανεξαρτητοποιήθηκαν.

Η Χύτρα

16 σχόλια

  • Περιγράφεις τα κίνητρα όλων των συμμετεχόντων στο συνδυασμό του κ. Μιχαηλίδη.
    Όλοι χρησιμοποίησαν τον συνδυασμό ως “Μετάβαση” απλώς τώρα δεν κρύβονται.
    Επομένως ούτε ο επικεφαλής ούτε οι σύμβουλοι είχαν τίποτα περισσότερο στο μυαλό τους παρά μόνο την προσωπική τους Μετάβαση στις καρέκλες του Δήμου.
    Με τις πράξεις τους μας έδειξαν και μας δείχνουν που θα μεταβουμε αν τους ψηφίσουμε.
    Καλόν είναι να μεταβούν ολοι στην οικία τους για να ξεκουραστουν.
    Αρκετά! Μας κούρασαν!

  • Η “νέα κρίση”, αγαπητή Χύτρα είναι ευκαιρία για τον Συνδυασμό, ανεξάρτητα του προσώπου. Όποιο νέο πρόσωπο, εάν υπάρξει, θα στηρίζεται στον δυναμισμό και τη σύμπνοια του παρόντος, για το καλό του Δήμου, την ηρεμία και προκοπή των δημοτών του.

  • Πώς θα πρέπει να την διαχειριστεί;
    Όπως αναγράφεται στο όνομα του δημοτικού του συνδυασμού: με μετάβαση στην ιδιώτευση.
    Και φεύγοντας να πάρει μαζί του και όλους από τον συνδυασμό του Μαλούτα.

  • Το οτι δεν μιλαει ο κυριακος λεει πολλα ολοι τον εγκαταλειπουν το καταλαβε ζητημα εαν εχει 2 δημοτικους συμβουλους μαζι του η αντιστροφη μετρηση αρχισε και τα λεω οχι με κακια στο προσωπο του γιατι εχει καλη ψυχη αλλα αυτη ειναι η αληθεια

  • Να μαζευτούμε όλοι να πάμε στο νέο συνδιασμό του περιπτερά να κάνουμε ομάδα για το δήμο Κοζάνης.

    Νομίζω πως το καλύτερο που αρμόζει στην Κοζάνη για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είναι να μπει μια υπηρεσιακή δημοτική αρχή για τα επόμενα 8 χρόνια λόγω έλλειψης σοβαρότητας πολιτικού προσωπικού.

  • Το επίπεδο σχολιασμού δείχνει το επίπεδο των πολιτών της πόλης και γιατί κανείς σοβαρός και κυρίως ικανός άνθρωπος δεν θα ασχοληθεί με τα αυτοδιοικητικά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.