kozan.gr: O Δ. Κοεμτζόπουλος – κι επίσημα – ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Κοζάνης – Η επίσημη ανακοίνωση

22 Δεκεμβρίου 2022
13:18

Εχθές  το πρωί συναντήθηκα με τον Δήμαρχο Κοζάνης κ Μαλούτα στο γραφείο του. Στη φιλική συζήτηση που κάναμε του εξέφρασα την επιθυμία μου να μην περιλαμβάνομαι στο σχήμα αντιδημάρχων για την επόμενη χρονιά. Θα ήθελα να πω δημόσια ότι η απόφαση μου αυτή δε σχετίζεται με το πρόσωπο του Δημάρχου τον οποίο εκτιμώ ως άνθρωπο και αυτοδιοικητικό.

Κατά τη θητεία μου ως αντιδήμαρχος μου δόθηκε η δυνατότητα να συμβάλω, στο μέτρο του δυνατού, στην προώθηση των ζητημάτων που αφορούν στην αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δήμου. Ο απολογισμός του έργου αυτού θα γίνει σε κατάλληλο χρόνο δημόσια καθώς και στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Το 2023 είναι χρονιά αυτοδιοικητικών εκλογών. Οι εκλογές αυτές είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για την  Κοζάνη, την πρωτεύουσα της Περιφέρειας που αποτελεί για δεκαετίες την ενεργειακή καρδιά της χώρας μας. Επιλέγουμε να εγκαταλείψουμε τη μιζέρια και την απαισιοδοξία. Στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης της οικονομικής δραστηριότητας στην περιοχή μας και των χρηματοδοτικών προγραμμάτων που συνοδεύουν την προσπάθεια αυτή,  δίνεται η δυνατότητα  διεκδικήσεων για το Δήμο μας. Είναι  ευκαιρία να γίνουν πράγματα που εδώ και χρόνια συζητάμε και θέλουμε, ήταν όμως δύσκολο ή ανέφικτο να επιτύχουμε. Στο επόμενο διάστημα θα έχουμε τη δυνατότητα να αναλύσουμε τους τρόπους που μπορεί ο Δήμος Κοζάνης να κάνει την κρίση ευκαιρία.

Προσωπικά έχω αποφασίσει να θέσω  όλες τις δυνάμεις μου στον αγώνα για έναν καλύτερο Δήμο Κοζάνης. Καλώ τους συμπολίτες μου που αισθάνονται ότι μπορούν και θέλουν να  συστρατευθούν ώστε να διαμορφώσουμε το νέο όραμα για το Δήμο μας, μια καλύτερη προοπτική για την πόλη και τα χωριά μας. Σας υπόσχομαι έναν δύσκολο δρόμο, γεμάτο αντιξοότητες, μόχθο, θυσίες σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο.

Σας διαβεβαιώνω όμως ότι τελικά ο στόχος θα επιτευχθεί και μια πιο αισιόδοξη μέρα για την Κοζάνη θα ανατέλλει. Ένας δήμος πιο λειτουργικός και φιλικός για τους δημότες, μια πόλη  ελκυστική για τους κατοίκους, τις οικογένειες και τους φίλους μας. Η ικανοποίηση της συμμετοχής και της προσφοράς, η αναγνώριση των συμπολιτών αποτελεί την καλύτερη ανταμοιβή για όσους συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή.

Είναι καιρός για ένα νέο, σύγχρονο Δήμο Κοζάνης !

                                                                                                                       Δημήτρης Κοεμτζόπουλος

                                                                                                  Πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου

                                                                                                                Δυτικής Μακεδονίας

31 σχόλια

    • Εν μέρει συμφωνώ. Για να δούμε προκοπή θα πρέπει ο δήμαρχος μέχρι την προηγούμενη που θα αναλάβει καθήκοντα να είναι κάτοικος Γρεβενών ή οπουδήποτε αλλού μέρους εκτός Κοζάνης. Αν δεν το κατάλαβες γιατί βάλε το μυαλουδάκι σου να δουλέψει.

      • Είναι προδιαγεγραμμένο ότι θα γίνουμε “σαν τα Γρεβενά” οπότε σοφή η ιδέα σου να προσλάβουμε ειδικό στέλεχος με γνώση κωμόπολης από τα Γρεβενά

  • Προσωπικά έχω αποφασίσει να θέσω όλες τις δυνάμεις μου στον αγώνα για έναν καλύτερο Δήμο Κοζάνης.
    Συγνωμη δημητράκη αλλα τόσο καιρό συμφωνούσες με τον μαλούτα,σημανδρακο και μιχαηλίδη…δεν θα παρουμε προτιμουμε να ψηφισουμε κάποιον αλλον..τοσο καιρό ελεγες ναι σε όλα και όλες τις εισηγήσεις τις εκανες εσυ δημητράκη.

  • 3 και κάτι χρόνια με αυτόν τον συνδιασμο που ήταν τι θα πει τώρα στους πολίτες; Με τι μούτρα θα ζητήσε ψήφο;Ας μας πει το έργο του. Πέρα από το να παραχωρεί εκτάσεις για φωτοβολταϊκά χωρίς να το θέλουν οι τοπικές κοινωνίες δεν έκανε κάτι άλλο. Παρόλα αυτά καλή επιτυχία

  • Κοεμτζοπουλε γιατί να σε ψηφίσω; Τι έχεις να μου παρουσιάσεις; Παρακολού(θυμα) του Μαλουτα ήσουν. Ένα διάστημα μάλιστα παραλίγο να πάμε στην Αγγελική Νικολούλη να σε βρούμε.

  • Ευτυχώς ο σαν αντιδήμαρχος και μάλιστα στο μέλλον θα εκθεσει στο Δημοτικό Συμβούλιο το τόσο μεγάλο έργο που έκανε γιατί τότε και μόνο τότε και όχι τώρα αυτό μπορεί να αποτιμηθεί
    Νομίζετε ότι λέγοντας κούφια μεγάλα λόγια κάνατε σπουδαίο έργο για την πόλη που λόγω των ανύπαρκτων εργων σας έχει σβησει

  • Ο αντιδήμαρχος ακίνητης περιουσίας
    που στην δική του περίοδο γίνανε οι περισσότερες παραχωρήσεις παρά την αντίθετη άποψη των τοπικών κοινωνιών, θα καταφέρει τα δύσκολα και τα ανέφικτα.Εδώ γελάνε….
    Και επειδή ισχυρίζεται ο κύριος αντιδήμαρχος, ότι όλες αυτές οι παραχωρήσεις ,είναι αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του δήμου, ας μας πει με νούμερα, τα οφέλη του δήμου ως τώρα….

  • Δημήτρη θέλει θάρρος ή άγνοια η πρωτοβουλία σου. Σε κάθε περίπτωση συγχαρητήρια. Αλλά θα πρέπει άμεσα να μας απαντήσεις γιατί κάποιος πολίτης να ψηφίσει εσένα και όχι τον μούτο Λάζο νυν δήμαρχο. Τι διαφορετικό έχεις να δείξεις και δεν έφτασαν 4 Χρόνια να το παρουσιάσεις? θα διορθώσεις τα κακώς κείμενα που ο ίδιος (συν)δημιούργησες?
    * Εννοείται ότι ο Λάζος ήδη είχε πάρει τις αποφάσεις του για τους αντί και απλά το ραντεβού έγινε για προλάβουμε τις εξελίξεις αλλά αυτό είναι καλό.

  • Ο Κοεμτζόπουλος δηλάδη που δε κατέφερε να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος διεκδικει την θεση του δημάρχου. Α καλά….

  • Κύριε δεν μας είπατε τίποτα. Δεν μας είπατε πέντε πράγματα όχι πολλά. Τί θα κάνετε με τα αδέσποτα, το κυκλοφοριακό, την αξιοποίηση του στρατοπέδου, τον περιφερειακό δρόμο, την στάθμευση στο κέντρο. Αυτά τα ολίγα. Τα γενικά περί οράματος και μπλα μπλα μας τα είπαν κι άλλοι, όλοι τα λένε.

  • Καλα ο Μιχαιλιδης δεν θα κατεβει καπου ελεγε σε 10 μηνες θα ειναι δημαρχος.Πλεον 2 ατομα του εμειναν στον συνδιασμο!!!

  • Το κακό είναι ότι σε λίγο καιρό δεν θα είναι βουλευτής ο Παπαδόπουλος για να σε στηρίξει…
    1)Αρα μήπως βιαστικές να ανακοινώσεις…
    2)Εσενα θα στηρίξει η Τοπαλιδη

  • “Είναι  ευκαιρία να γίνουν πράγματα που εδώ και χρόνια συζητάμε και θέλουμε, ήταν όμως δύσκολο ή ανέφικτο να επιτύχουμε.”
    Άραγε διάβασες αυτά που έγραψες;
    Αν τα διάβασες δεν νομίζω να τα κατάλαβες.
    Εκτός και αν ξέχασα τα Ελληνικά μου!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.