125 πολίτες αιτούνται την παροχή στοιχείων για τη διαχείριση ασυνόδευτων ζώων συντροφιάς στο Δήμο Κοζάνης

22 Δεκεμβρίου 2022
13:10

 

125 πολίτες αιτούνται την παροχή στοιχείων για τη διαχείριση ασυνόδευτων ζώων συντροφιάς στο Δήμο Κοζάνης.

 

Κλικ εδώ….

 

 

Προς

Δήμο Κοζάνης, [email protected], Υπόψη:

  1. Γραφείο Δημάρχου
  2. Αντιδημαρχία Καθαριότητας & Πρασίνου Δήμου Κοζάνης
  3. Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Κοζάνης (41 Δημοτικούς Συμβούλους)
  4. Τοπικά Συμβούλια (52 Προέδρους Κοινοτήτων Δήμου Κοζάνης)

Να αποσταλεί αριθμός πρωτοκόλλου παραλαβής στο e-mail: [email protected]

Κοινοποίηση:

1)     Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας [email protected], Υπόψη:

Α) Γραφείο Περιφερειάρχη,

Β) Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κοζάνης,

Γ) Διεύθυνση Κτηνιατρικής ΠΕ Κοζάνης

Να αποσταλεί αριθμός πρωτοκόλλου παραλαβής στο e-mail: [email protected]

2)     Ειδική Γραμματεία για την Προστασία των ζώων συντροφιάς, Υπουργείο Εσωτερικών ([email protected])

Να αποσταλεί αριθμός πρωτοκόλλου παραλαβης στο e-mail: [email protected]

3)     Τοπικά ΜΜΕ Κοζάνης

12 σχόλια

  • Οι σύλλογοι για την προστασία των αδέσποτων ζώων θα πληροφορήσουν πότε και πως τους πολίτες της πόλης για το πώς αυτοί διαχειρίζονται αυτά στα πλαίσια του νόμου και των καταστατικών των γιατί το κακό παραγινε στην πόλη με τις συνεχείς επιθέσεις .

    • Είστε ανενημερωτος και εξ αυτού το συμπέρασμα είναι ότι το μόνο που θέλετε είναι να κατηγορείτε συμπολίτες σας που φροντίζουν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ζωάκια. Μάθετε λοιπόν ότι στην Κοζάνη δεν υπάρχουν τέτοιοι σύλλογοι, φρόντισαν προηγούμενοι “αρμόδιοι” να διαλύσουν και τον τελευταίο. Επίσης μάθετε ότι οποιος φροντίζει ζώα στην πόλη το κάνει με δικά του έξοδα ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ και δεν κάθεται να χάνει τον χρόνο του με ανημερωτους που απλά θέλουν να τσακωθούν επειδή δεν συμπαθούν τους ανθρώπους που συμπαθούν τα ζώα. Τέλος μάθετε ότι ακόμα και αν υπήρχαν τέτοιοι σύλλογοι, αρμόδιος και υπεύθυνος για αυτό το θεμα ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΟΣ και κανένας εθελοντής. Πριν πείτε ότι σας κατέβει ενημερωθείτε τουλάχιστον μήπως και δεν εκθέσετε δημόσια την αμάθεια σας (που στην καλύτερη περίπτωση είναι αμάθεια..)

      • Οι καλοί πολίτες που φροντίζουν τα ζωάκια να τα πάρουν σπίτι τους πριν μας φάνε γιατί δεν μπορούμε ούτε από το σπίτι μας να βγούμε πλέον με τα αδέσποτα που τα ταιζεται όπου σας βολεύει! Αν είναι ο Δήμος υπεύθυνος ας τα ταισει αυτός κ ας τα φροντίσει!και μετά από όλες αυτές τις επιθέσεις που δέχονται οι πολίτες να είναι κ αυτός ο υπεύθυνος! Διαφορετικά για εμένα υπεύθυνος απέναντι στους πολίτες που τους έχει επιτεθεί ένας σκύλος είναι αυτός ο καλός ‘άνθρωπος’ που το ταιζει!

        • Ο Δήμος έπρεπε να τα ταιζει αυτό λέμε! Από εκεί και πέρα αν εσείς δεν λυπάστε ζωντανά πλάσματα σε εξαθλίωση είναι δικό σας θέμα. Ωστόσο οι πολίτες που αντικαθιστούν από φιλότιμο τις υπηρεσίες του Δήμου δεν χρωστάνε σε κανέναν με τις απόψεις σας, καμμία
          εξηγηση. Εσείς τους χρωστάτε εξήγηση που δεν βοηθάτε με κανέναν τρόπο σ’ αυτό το κοινωνικό θέμα, ούτε τους εθελοντές που σας κάνουν τεράστια χάρη που υποκαθιστούν τον Δήμο και ταιζουν και μαζεύουν πάμπολλα αδέσποτα. Αλλιώς δεν έχετε ιδέα πόσα παραπάνω θα ήταν. Τους χρωστάτε και ένα μεγάλο ευχαριστώ. Αν δεν βάζετε λοιπόν το χέρι στην τσέπη να βοηθήσετε, δεν προσφέρετε εθελοντική εργασία, δεν στριμώχνετε τον Δήμο, που είναι αρμόδιος, μην χάσετε καμμία θέση και κανένα προνομιο, δεν καταγγελετε τον μπάρμπα σας που δεν στειρωνει τα ζώα του και τα παρατάει στον δρόμο και το μόνο που προσφέρετε είναι επιθετική κριτική με όχημα την άγνοια για όλα τα παραπάνω, καλύτερα μην λέτε τίποτα τουλάχιστον. Και να σας το πω και αλλιώς : ο Νόμος ορίζει ότι ο Δήμος είναι υπεύθυνος, τελεία. Και αυτή την αηδία με την καραμέλα να τα “πάρετε σπίτι” που την θεωρείτε εξυπνάδα, σταματήστε την γιατί σας εκθέτει ανεπανόρθωτα και δείχνει πόσο αμέτοχοι, απαίδευτοι και κοινωνικά ασυνείδητοι είστε.

  • Πότε θα μάθετε τα δικαιώματα σας;
    Για όλα τα αδέσποτα υπεύθυνος απέναντι στον νόμο είναι ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ.
    Για να μην τον κυνηγάνε έβαλε αυτοφορακια τον κ. Μαγγιριδη.
    Τι δεν καταλαβαίνετε;

  • Καλησπέρα είναι το πιο εντυπωσιακό που έχω διαβάσει. Καιρός είναι να απάντηση στους πολίτες αυτής της πόλις ο Δήμος σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα. Οι ερωτήσεις οι προτάσεις είναι από πολίτες αυτής πόλις.

  • Εσείς οι φιλοζωοι να αγοράσετε ένα ή δέκα χωράφια σε περιοχές που δεν ενοχλούνται οι άνθρωποι και εκεί φτιάξτε μέρος για τα αγαπημένα ζωάκι σας!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.