ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη σχολική κοινότητα του 18ου Δημοτικού Κοζάνης

23 Δεκεμβρίου 2022
13:22
Κανένα σχόλιο

 

Οι άνθρωποι της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ολόκληρη τη σχολική κοινότητα του 18ου Δημοτικού Κοζάνης, μαθητές και μαθήτριες, γονείς και κηδεμόνες, Σύλλογο Διδασκόντων και Διεύθυνση για τη συγκέντρωση και προσφορά μεγάλης ποσότητας τροφίμων.

Τι πιο όμορφη εικόνα από κούτες, όμορφα στολισμένες, που γέμισαν παιδιά με τρόφιμα για να φτάσουν σε κάποια άλλα παιδιά, που μπορεί να μην τα γνωρίζουν, αλλά η ευχή και η σκέψη τους σίγουρα θα φτάσει στον προορισμό της!!!

Πιστεύοντας πως δεν υπάρχει πιο όμορφη έκφραση αλληλεγγύης από αυτήν που εκφράζεται από παιδιά σε παιδιά, ευχόμαστε η κίνηση αυτή του 18ου Δημοτικού Κοζάνης, να αποτελέσει παράδειγμα, αλλά και αφορμή και για άλλες παρόμοιες δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης μπορείτε να βρείτε:

[email protected]

www.arsiskozanis.blogspot.gr

www.facebook.com/Arsis.Kozanis

www.instagram.com/arsiskozanis 

www.youtube.com/ArsisKozanis

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.