Eυχαριστήριο από την Ομάδα ¨Εθελοντισμός Ανδρόνικος¨ στην Πτολεμαΐδα

27 Δεκεμβρίου 2022
02:00
Κανένα σχόλιο

¨Στo πλαίσιo των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της ομάδας Εθελοντισμός Ανδρόνικος team ¨Τα δέντρα των ευχών¨ που πραγματοποιήθηκαν πρώτα στην οδό Περδίκα με Εθνικής Αντιστάσεως και την επόμενη μέρα στον πεζόδρομο Βας.Σοφίας θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας:

  • Στα τουριστικά γραφεία ΤΟΨΗΣ TOURS, ΧΟΝΔΡΟΜΑΤΙΔΗΣ TRAVEL,

HERMES TOURS, στο Πρακτορείο ΚΤΕΛ  Πτολεμαΐδας, και στις  Αστικές Γραμμές Πτολεμαΐδας,

  • Στην Δημοτική Αστυνομία όπως και το τμήμα Τροχαίας Πτολεμαΐδας που

συντόνισαν για την ασφαλή μεταφορά των μαθητών,

  • Σε όλα τα καταστήματα των πεζόδρομων, που ανταποκρίθηκαν και απλόχερα

μας στήριξαν με κεράσματα για τους μικρούς μαθητές αλλά και όσων όλων παρευρέθηκαν εκεί εκδήλωση να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη: Ρόδον, D & D Stores, Αλεξανδρίδης, Γ.Πασχαλίδης, Blades, Παπαδόπουλος, Καραβόλτσης, Urban, Παρουσίαση,  Ρένα Δημιουργίες, Boudoir, Mar Gi Handmade, Apple Core Computing, Βελόνα, Σόφη, Κούσης, Mega Euronics Μπίντσης, OKTANA 26, Κουτσουμπίδης, Retail Systems Καλαϊτζόπουλος, Εργόχειρο, Ασφάλειες Σίσκου, Χατζής, Φαρμακείο Μπίντση, Αγορά χρυσού Αλέξης, Grama, κουρείο Φίλιππος, Butterfly΄s  Perfumes, Φανή κομμωτήριο, κοτόπουλα Σωκράτης, Καφέ Οι δύο Ανεμόμυλοι,  The  Alchemist,  Καρατάτης, Μουστάκα-Κάτσιου, Αθανασιάδης,  Clique of Scissors, COTRIDIS ΕΝΔΥΜΑΤΑ, Κωνσταντινίδης, Real-Mayoral, Brand Boutique, Μπίντση είδη διακόσμησης, Αmaretto, BSB, Mikel, Άνθη, Καφέ Στάζει Μέλι, Τασόπουλος, Pink  Woman, Φένια Οικονόμου, Attrativo, Αγαλερίδου, Noble, Lebel, café Γρίφος, Rio Grande, GLOW, PUMA, ΕΝ ΟΙΚΟ, Χατζηαποστόλου, Γιώργος Μυλωνάς, Φιλλιπάκος, Prive Butigue, Φρόσω Σίδερα, ταβέρνα Ο Πεζόδρομος, Σιγά τον πολυέλαιο Καφέ, Energiers,  Αναγνώστου,  Barber.

  • Επίσης ευχαριστούμε το κατάστημα Sweet Stuff ύλες ζαχαροπλαστικής, ΣΕΛΙ

φυσικό μεταλλικό νερό, ΧΑΝΟΓΛΟΥ Αρτοβιομηχανία, Ζαχαροπλαστείο Σιδηρόπουλος, Ζαχαροπλαστείο ΜΟΝ ΑΜΟΥΡ, Ζαχαροπλαστείο Γεωργίου στο Αμύνταιο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τέλεια οργάνωση και για τον υπέροχο στολισμό που με μεγάλη χαρά επιμελήθηκαν ε το κατάστημα η Ρένα και ο Σταύρος από το κατάστημα Ρένα Δημιουργίες και τον Γιώργο και Έλενα Μπίντση από το κατάστημα Amaretto. ¨

Με εκτίμηση,

Ομάδα ¨Εθελοντισμός Ανδρόνικος¨ 🎧

[email protected]

Πτολεμαΐδα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.