kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Αυτά είναι τα ονόματα που “παίζουν” για μια θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Π.Ε. Κοζάνης

2 Ιανουαρίου 2023
12:25

Αυτά είναι τα ονόματα που “παίζουν” για μια θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Π.Ε. Κοζάνης. Καλλιόπη Βέττα, Γιώργος Αδαμίδης, Σωκράτης Βατάλης, Κώστας Πασαλίδης, Μίμης Δημητριάδης, Θεόδωρος Καρυπίδης, Έφη Μιχελάκη, Βασιλική Γκάσταρη, Γιάννης Θεοφύλακτος & Σωτηρία Κεσόγλου.

H Xύτρα

28 σχόλια

  • Αφρος. ιδίως όσοι έχουν ήδη εκλεγεί ειτε ως περιφεριαρχης ή ως βουλευτές αξίζουν να περάσουν ακόμη μια τετραετία διακοπών με όλα τα έξοδα πληρωμένα από εμάς.

  • Διαβάζεις τα ονόματα κ λες..βρε παιδί μου όλοι αυτοί που φάγανε κ ζήσανε ζωή χαρισάμενη σε χρόνια καλά!! Χρόνια πράσινα!! Θέλουν ξαφνικά να μας σώσουν!!! Κ τη δυτική Μακεδονία κ την Ελλάδα!!!
    Κ λες…

    Ημαρτον!!

  • Ο σκηνοθετης δεν;ο στρατηγος γιοκ;ο ρουλης τζιφος;Τη Στελλα γιατι;ποιοι τη φοβουνται;Επομενως, στηριζω Πασαλιδη η Αδαμιδη,γιατι εχουν καλο βιογραφικο.

  • Μόνο η Βέτα αξίζει!
    Έδωσε και δίνει όλο τον αγώνα χωρίς συμπαραστάτη κανέναν από τους συντρόφους που ζήσανε ζωή χαρισάμενη σε χρόνια καλά.
    Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ας ξεκουραστεί λίγο ακόμα από τον πολύ αγώνα στην Περιφέρεια!!!!

  • Όλοι αυτοί καλά κάνουν καί βάζουν….
    τόν εαυτούλη τους θέλουν να τακτοποιήσουν
    ….. Εμείς πού τούς ψηφίζουμε τι κάνουμε;

    • Μην μπερδευεσαι δεξιουλη δεν μιλαμε για τον Κασαπιδακο με τις κοτες και τους κηπους
      αμα μιλας για απραξια καλυτερα απευθυνσου εκει
      ειναι ο πιο καταλληλος για να δεις την πραγματικη απραξια. Οσο για το ξεπουλημα δεν μπορει κανεις να ξεπουλησει κατι που ηταν ξεπουλημενο απο δεκαετιες πριν απο τις κυβερνησεις του Πασοκ και κυριως της ΝΔ απο Καραμανληδες και Μητσοτακεους

    • Λες να τον στηριξει και ο κυριακος τον Καρυμπα;τοσο αγωνα εκανε στην περιφερεια μαζι του,ο παρουλης μοιραζε μερα νυχτα ψηφοδελτια του’ετσι ειναι η πολιτικη’!Εσυ Νεοδημοκρατη τι κανεις τωρα και παντα αυτο εχει σημασια……..εσεις αυλικοι του Κασαπιδη ολα καλα;Μας εχετε για μουγκους η για ηλιθιους η για φοβιτσιαρηδες;Η νομιζατε οτι δεν θα μιλουσαμε;το σιγουρο ειναι ενα,δεν θα πληξουν οι αναγνωστες του κοζαν….αναμεινατε…..

  • Με ποια διαδικασία θα προταθούν για υποψήφιοι βουλευτές.; Μέχρι το 2015 κάναμε πλατειες συνελεύσεις των οργανώσεων και επιλέγονταν οι υποψήφιοι με ψηφοφορία των μελών μετά από τοποθέτηση των ενδιαφερομένων και συζήτηση που ακολουθούσε από τα μέλη και φιλους του ΣΥΡΙΖΑ.
    Τώρα τι θα γίνει τελικά ποιος θα αποφασίσει. Θα τηρηθούν οι δημοκρατικές διαδικασίες που προβλέπονται από το καταστατικό ή όχι..!!!

  • Η Βέττα είναι η μοναδική που έτρεξε όλα τα χρόνια. Και πολλές φορές για το καλό του τόπου εναντίων και του κόμματος της. Από όσους βουλευτές πέρασαν από τον τόπο η μόνη που αξίζει. Αν και δεν ανήκω στον ΣΥΡΙΖΑ της βγάζω το καπέλο.
    Για τους υπόλοιπους τουρίστες της πολιτικής ουδέν σχόλιο.

  • Πρόκειται απλά για λίστα ενδιαφερομένων και μόνον. Αν ως ενδιαφερόμενοι είναι μόνον αυτοί, τότε κάτι δεν πάει καλά στο κόμμα, ας το ψάξουν. Παρεμπιπτόντως, αν η λίστα σταλεί (στάλθηκε;) κάτω όπως έχει πρέπει να επιστραφεί πάραυτα.

  • Ρε φίλε αν ρωτήσουμε δέκα τυχαίους συμπολίτες μας ποιά είναι η βουλεύτρια Σύριζα ΠΕ Κοζάνης οι έντεκα δεν θα ξέρουν. Ποιό τρέξιμο και ποιύς αγώνες είδες εσύ που όλος ο Νομός δεν βλέπει;

  • Γιατί ένα τέτοιο ψηφοδέλτιο είναι επιεικώς απαράδεκτο. Ο Καρυπίδης βρέθηκε και παραμένει στον ΣΥΡΙΖΑ από τύχη – ποια ιδεολογική σχέση μπορεί να έχει με αυτόν -, ο Αδαμίδης ως πρωτοκλασάτος συνδικαλιστής αγάπησε τον ΣΥΡΙΖΑ αφού έκανε γαργάρα μέχρι το ’14 όλα τα αντιεργατικά μέτρα των μνημονίων, ο Πασαλίδης πρέπει να χαλάσει πολλές σόλες ακόμα για να είναι υποψήφιος, όλοι οι πρώην που φέρονται ως υποψήφιοι πολύ τους ήταν μία τετραετία από εκεί που δεν το περίμεναν, δεν έκαναν άλλωστε και τίποτα και ούτε πρόκειται να κάνουν, οι γυναίκες για την μια ακούστηκαν πολλά για τις άλλες, υπάρχουν και καλύτερες, επομένως η μόνη φυσική και χρήσιμη είναι η υποψηφιότητα της Βέττα. Επομένως σύντροφοι φτου κι από την αρχή γιατί αλλιώς χανόμαστε…

    • ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ.14:28.ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΥΝ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ Π.Ε ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Δ.Ε.

  • Ενώ το κόμμα θα πάει καλά το ψηφοδέλτιο Κοζάνης πολύ λίγο
    Δυστυχώς πάλι πολιτικά φτωχός ο Νόμος Κοζάνης τώρα με προβλήματα αποβιομηχάνισης ενεργειακής ακρίβειας φτώχειας ανεργίας γήρανσης και φυγής του πληθυσμού δείτε τι έκαναν τα μνημόνια την Δυτική Μακεδονία μαρτυρεί η απογραφή την καταστροφική πολιτική σας μετά το 2011
    Καλά θα κάνουμε να βιώσουν την ανεργία πολύ καλομαθημένη εκλεγμένοι

  • Απ` αυτους ηταν κανεις Συνασπισμος;η τον πολεμουσαν μεσα απο αλλα κομνατα και συνδικατα;για να μαθουμε και την ιστορια του καθενα για να ψηφισουμε τουλαχιστον καποιον καθαυτου ορθοδοξο του κομματος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.