kozan.gr: Η καθιερωμένη ετήσια συνάντηση ανταλλαγής ευχών, για το νέο Έτος 2023, στο ΕΒΕ Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 2 Ιανουαρίου (Βίντεο & Φωτογραφίες)

2 Ιανουαρίου 2023
12:02

 

Η καθιερωμένη ετήσια συνάντηση ανταλλαγής ευχών, για το νέο Έτος 2023, στο ΕΒΕ Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 2 Ιανουαρίου.

ko

20 σχόλια

  • Κατανα γίνεσαι πολύ αντιπαθής με αυτές τις εμφανίσεις σου!!!! Όπου γάμος και χαρά η Βασιλω πρώτη!!!! Νην ξεχνάς στα τέσσερα!!!!

  • Λάθος του Κάτανα που εμφανίστηκε εκεί . Δεν έπρεπε να πάει και να εμφανιστεί με κάποιους συγκεκριμένα . Αυτό κάτι δείχνει….

  • O Κάτανας κάνει πολλά και κρίσιμα λάθη . Θα πρέπει να συμβουλευτεί κάποιους πρίν να κάνει τέτοιες εμφανίσεις. Δεν πάμε κάπου , μόνο για να πάμε . Πρέπει να κοιτάμε τι κάνουμε. Αν φυσικά τον ενδιαφέρει , μπορεί ο άνθρωπος να μην θέλει να βγεί.

  • Χάρη μην πέρνουν τα μυαλά σου αέρα , βρίσκεσαι σε λάθος τόπο και χρόνο. Έτσι θα κατέβεις περιφερειάρχης? ή μήπως νομίζεις θα βγεις στο αυτόματο?

    • Φίλε μου καλή χρόνια! Από που το κρίνεις αυτό για πες μας; Μια χαρά τα πάει ο Χάρη και μάλιστα το πάει αέρα παντού και κάθε μερα . Αγωνιστής με επάγγελμα που αγαπάει τον τόπο μας και τρέχει. Ο γιωργακης αλήθεια τι επάγγελμα κάνει;Υγεία εύχομαι. Η ανησυχία σας όμως πλέον δεν κρύβεται. Σας καταλαβαίνουμε όμως , αφού τα κάνατε πολιτικά μαντάρα σε κάθε επίπεδο.

  • Φιρι φιρί το πάει και ο χαριλάκης να του γυρίσουν και σε αυτόν πολλοί την πλάτη. Ξεκινάει με γκόλ από τα αποδυτήρια και έχω πληροφορηθεί ότι έχει κάνει και άλλα βασικά λάθη με αρκετά άτομα που τον παλισιώνουν. Δεν ακούει και αυτό θα του έρθει μπούμερανγκ στις εκλογές!!!

    • Κ. Κασαπίδη τόσο πολύ ανησυχείς και ρίχνεις λάσπη στον ανεμιστήρα ; Σου επιστρέφετε εξ ολοκλήρου . Εσυ να δούμε με τι θα κανείς ψηφοδέλτιο που δε πάνε πολιτικά ούτε οι πέτρες!

  • Αγαπητέ χάρη αν θέλεις να βγεις Περιφερειάρχης κράτα αποστάσεις από σημάδια του παρελθόντος και συμβουλέψου άτομα που γνωρίζουν πως πρέπει να κινηθούν . Η απόφαση είναι δική σου.

  • Τι συνοθύλευμα είναι αυτό που μαζεύτηκε στο ΕΒΕ .! Πηγαίνουν αυτοί που εκπροσωπούν καποιους θεσμουσ ή οποιος θυμάται χαίρεται όπως ο Κατανας και κάποιοι άλλοι.! Γι α σοβαρευτείτε λίγο οι αιρετοί και πάρτε σοβαρα το ρόλο για τον οποίο σας εκλεγούν οι πολίτες .
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΆ .!

    • Έστειλε την αρμόδια αντιπεριφερειάρχη που κάνει μαζί τους όλες τις εκθέσεις. Μια χαρά θα γυρίσει όλη την Ευρώπη. 500000 για εκθέσεις δίνει η Περιφέρεια. ε να μην πάει κανένα ταξιδακι να δει που πάνε τα χρήματα της περιφέρειας;;; Χαχαχαχαχα. Ντιο πάρε και τον Χλιαπα μαζί σου είναι και δεξιός

  • ΑΡΕ ΣΑΡΡΗ ΑΦΗΣΕΣ ΤΑΜΕΙΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΛΙΑΓΚΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΤΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΑΛΟΓΙΣΤΑ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.