ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης: Σταθερή η κατάσταση της 2χρονης που μεταφέρθηκε επειγόντως από Κοζάνη

3 Ιανουαρίου 2023
21:49
Κανένα σχόλιο

Σε σταθερή κατάσταση το ηλικίας 2 ετών κοριτσάκι από την Κοζάνη το οποίο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης. Η μεταφορά κρίθηκε αναγκαία, καθώς το μικρό παιδί παρουσίαζε έντονη δύσπνοια.

Το 2 χρόνων κοριτσάκι από την Κοζάνη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, από την Παιδιατρική κλινική του Μαμάτσειου.

Ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ Δημήτρης Τσαλικάκης δήλωσε ότι το κοριτσάκι λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή για λοίμωξη του αναπνευστικού και οι γιατροί δεν χρειάστηκε να προχωρήσουν σε διασωλήνωση.

Παρουσιάζει υψηλό κορεσμό οξυγόνου σε ποσοστό 98%, ενώ αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα των τεστ για κορονοϊό και γρίπη στα οποία υποβλήθηκε.

Υπενθυμίζεται επιπλέον ότι, το τρίχρονο αδερφάκι της διασωληνώθηκε, επίσης, με δύσπνοια και στήθηκε επιχείρηση διακομιδής με στρατιωτικό αεροσκάφος από την Κοζάνη στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης στην Αθήνα.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.