Γ. Καραβασίλης: “Όλοι οι φίλοι την Κυριακή 11 το πρωί μπροστά στο Γυμνάσιο Ανατολικού – Χαίρομαι που η πλειοψηφία της Δημοτική Αρχή έχει σταθερή και αταλάντευτη θέση ενάντια στην βίαιη aπολιγνιτοποιηση και την άναρχη τοποθέτηση αιολικών πάρκων”

5 Ιανουαρίου 2023
05:03
Όλοι οι φίλοι την Κυριακή 11 το πρωί μπροστά στο Γυμνάσιο Ανατολικού μαζί με τις ομάδες και τους συλλόγους, να διατρανώσουμε την αντίθεση μας απέναντι στην άναρχη και ολοένα αυξανόμενη τοποθέτηση των αιολικών πάρκων στα βουνά μας που καταστρέφουν δασικές εκτάσεις, βοσκοτόπια, κατασκευάζουν εργοτάξια τσιμέντου, αντλώντας νερά από γεωτρήσεις τρυπώντας τα βουνά με την διαδικασία Fast Track Κλέβουν τα νερά μας .
Αύριο οι τεχνητές Λίμνες που αρδεύονται νερά για τα οπωροφόρα, αλλά και τις γεωργικές καλλιέργειες θα έχουμε άμεσο πρόβλημα.
Όπως προβλήματα θα υπάρχουν και στο πόσιμο νερό.
Τα φωτοβολταϊκά και αιολικά πάρκα που δεν δημιουργούν ανάπτυξη και θέσεις εργασίας, παρά μόνο κέρδη στους ελάχιστους.
Χαίρομαι που η πλειοψηφία της Δημοτική Αρχή έχει σταθερή και αταλάντευτη θέση ενάντια στην βίαιη aπολιγνιτοποιηση και την άναρχη τοποθέτηση τέτοιων πάρκων .
Αποδείχθηκε πλέον και στην πράξη , ότι τις ανάγκες της χώρας σε ηλεκτρική ενέργεια σταθερά και με ασφάλεια, αλλά και με φθηνή ενέργεια, μόνο οι λιγνιτικες μονάδες μπορούν να το προσφέρουν..
Και βέβαια μην ξεχνάμε και την φθηνή τηλεθέρμανσης που με απόφαση τόσο της διοίκησης της ΔΕΤΗΠ όσο και του δημοτικού συμβουλίου θα επεκταθεί σε άλλες 8 κοινότητες…

8 σχόλια

  • Μας δουλευετε ετσι; Τωρα θυμηθηκατε οτι ειστε αντιθετοι; Ο δρομος που θα ανεβουν οι γενητριες ειναι σχεδον ετοιμος. Τζαμπα τον εκαναν τοσους μηνες; Προσοχη μη σκοσετε κανα καλτσον απο την αντιδραση εκει στη δημοτικη αρχη.

    • Νομίζεις για το δρόμο ρώτησαν τον Δήμο; Το Δασαρχείο έδωσε έγκριση για το δρόμο χωρίς να δώσει λογαριασμό σε κανέναν. Αν διάβαζες τα δελτία της δημοτικής αρχής κάτι θα καταλάβαινες αλλά είσαι εύκολος στην κρίση – όπως γίνεται συνήθως. Όσο για το όνομά σου (μπεεεε) μάλλον προσβάλλεις τους κτηνοτρόφους που το χρησιμοποιείς και τα ζώα που συγκρίνεσαι μαζί τους.
      Η καταστροφή του βουνού θα συνεχίσει όσο εσύ βελάζεις! Σύνελθε και αγωνίσου για το μέλλον του τόπου σου!

      • Αγωνιζομαι και αγαπαω τον τοπο μου. Αλλα βλεπω πως ολοιοι αυτοδιοικητικοι ξερουν εξ αρχης το αποτελεσμα και ξεσηκωνουν τον κοσμο για καθαρα ψηφοθηρικους λογους. Οι ανεμογεννητριες θα μπουν οσοι και αν μαζευτουμε για να αντιδρασουμε. Εγω την αντιδραση μου την κανω οταν παω να ψηφισω δεν ειμαι αναισθητος. Εσεις πηγαινεται την κυριακη μαζι με μπλε υποστηρικτες να αντιδρασετε. Περιμενω φωτο να δω ποσα ατομα θα μαζευτουν

  • Ευτυχώς οι γραφικότητες όλο και μειώνονται … Οπότε έχουμε κάποια ελπίδα ελπίδα σ αυτόν τον τόπο!

  • Προτιμουμε τις ανεμογεννητριες απο τον λιγνιτη,τι να κανουμε ο κοσμος παει μπροστα,παλαιοτερα στελναν γραμματα με τα περιστερια κσι τωρα με ενα πατημα στο πληκτρολογιο στελνεις e-mail!!! Παρτετο αποφαση ευτυχως για τα πνευμονια μας λιγνιτης τελος!!!!!

    • Τραβα ζησε τοτε εκει που εχει ανεμογεννητριες εσυ και οι λιγοι γραφικοι που υποστηριζετε την καταστροφη χωρις κανενα σοβαρο σχεδιο.
      Η πλειοψηφια θελετε δεν θελετε ειναι και θα ειναι με τον λιγνιτη το αγαθο που για πανω απο 60 χρονια εδωσε χρημα δουλεια και ζεστη στον λαουτζικο.
      Θες καλως δε θες….μπογαλακια και αλλου!

  • Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο κύριε Καραβασίλη…
    Ο κύριος δήμαρχος όταν ήταν αντιπεριφερειάρχης γιατί τάχθηκε υπέρ;
    Κοιτάξτε τουλάχιστον μέσα στην υποκρισία σας να εκμεταλλευτείτε το ότι άνοιξαν το δρόμο και να τον ολοκληρώσετε να βγαίνουμε Σελι. Για να σας δούμε..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.