Η Παρασκευή Βρυζίδου Βουλευτής Κοζάνης επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σιάτιστας 

5 Ιανουαρίου 2023
20:22

 

Το Αστυνομικό Τμήμα και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σιάτιστας επισκέφθηκε η Παρασκευή Βρυζίδου Βουλευτής Ν. Κοζάνης για ευχές για τη Νέα Χρονιά.

Στις συναντήσεις δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν τα ζητήματα που απασχολούν τις δύο (2) υπηρεσίες, που εντοπίζονται κυρίως στην μεγάλη έκταση που πρέπει να εξυπηρετηθεί ημερησίως.

Η Βουλευτής κατανοώντας τις δυσκολίες και την αναγκαιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, δεσμεύτηκε να συζητήσει το θέμα με τους ιεραρχικά αρμοδίους.

05/01/2023

Παρασκευή Βρυζίδου

Βουλευτής Ν. Κοζάνης_Νέα Δημοκρατία

 

3 σχόλια

  • Και μετα στο Νοσοκομειο που έγινε ελικοδρόμιο
    λόγω έλλειψης γιατρών και δη παιδιατρων!
    Η Ελλάδα που ηγειται της 4ης βιομηχανικής
    επανάστασης, όπως είπε ο Μπορμαν,ο Οιπονόμου.

  • Βούλα κάνε καμμιά δουλειά και άμα θές φωτογραφίες βγάλε σελφι. Αν δεν ξέρεις πως βγάζουν σελφι ρώτα τον Αμανατίδη!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.