X. Kάτανας (Υποψήφιος Περιφερειάρχης): Όχι στο κλείσιμο του Κέντρου Νεοσυλλέκτων στα Γρεβενά (Βίντεο)

5 Ιανουαρίου 2023
20:51

 

“Όχι στο κλείσιμο του Κέντρου Νεοσυλλέκτων στα Γρεβενά”, είναι το μήνυμα που στέλνει μέσω δήλωσής του ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Χάρης Κάτανας.

24 σχόλια

  • Ανεξάρτητα από το τι λέει ο κάθε Κατανας, το θέμα είναι εκείνος ο υπνος ο Κασαπιδης να μιλήσει.

    Νιαημεροι μετά σας φταίει ο Κόσμος αμα σας παίρνει σβάρνα, Φωλινα αντε να σε δουμε.

  • Χαρούλη να αρχίσουμε να σου θυμίζουμε τα καλά λόγια που έγραφες για τον Κυριάκο Μητσοτάκη;
    Να σου θυμίσουμε τα, με τον κ Αδωνι;
    Άσε κ Χάρη δεν θα πάρουμε, αλλο σανό, ούτε από τον δικό σου. Καλο δρόμο παρέα με τον κ Μητσοτάκη που διάλεξες. Και σε άλλα ανώτερα μετά το στρατόπεδο.

    • Τι σχέση έχει αυτό με τη μεταφορά του στρατοπέδου και την αυτοδιοίκηση που ο κ. Κατανας κατεβαίνει ως υποψήφιος με πολύ σοβαρες πιθανότητες..; Ο κόσμος αυλικοί του Κασαπίδη καταλαβαίνει δεν είναι κουτός .

  • Ρε παιδιά ας κανει πρώτα ψηφοδέλτιο και μετά να κάνει τον υποψήφιο περιφερειάρχη κανέναν δεν έχει μαζί του έλεος ρε Χάρη έλεος.

    • Όντως …άσε μη ψάχνεις πιστεύω νομίζει οτι θα τον φοβηθούν στην ΝΔ και θα τον βάλουν για βουλευτή τελικά …και τότε θα το ψηφίσουν αυτοι που θα είχε στο ψηφοδέλτιο (λέμε τωρα)

  • φλωρινιώτες Καστοριανοί Γρεβενιώτες η κατάσταση είναι απελπιστική πάρτε την υπόθεση στα χέρια σας. Στην Κοζάνη είμαστε ένα μεγάλο τσίρκο…

  • Καντε ησυχια ο μιστερ κηπακοι και κοτουλες ταιζει στους αγρους τα ζα δεν εχει χρονο να ασχοληθει με τετοια πραγματα!

    Κατανας με διαφορα ο επομενος περιφερειαρχης!

  • Χάρη τα παπαγαλάκια του Κασαπίδη άρχισαν τη λασπολογία. Όσο σε λοιδορούν τόσο σε φοβούνται . Και εδώ που τα λέμε , καλά κάνουν και σε φοβούνται . Στο τέλος θα ξυρίσουμε το γαμπρό … κρατά γερά!

  • Μέχρι να βγουν τα εκλογικά αποτελέσματα ο Λαος ειναι Σοφος και ολοι ειναι νικητές. Την επομένη τον εκλογών ο καθε κατεργάρης στον Πάγκο του και ο Λαος ανάλογος και Σοφος και αδαής πλειοψηφία και οι λύκοι λύκοι και τα πρόβατα πρόβατα

  • Πρέπει να ξυπνήσουμε δεν πάει άλλο εχει τελειώσει η Δυτική Μακεδονία με το κλείσιμο όλων δεν αντέχει άλλο Γιαυτο πρέπει να βγάλουμε περιφερειάρχη τον Κατανα να αλλάξει ο τόπος σελίδα!!!!

  • Ότι έγινε και στο Αμύνταιο τέρμα τα στρατόπεδα από την Δυτ.Μακεδονια καλά είχε πει ένας στρατηγος ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και πέσανε όλοι να τον φάνε αλλά μάλλον ήξερε πολύ καλά τι έλεγε..
    Κλείνουμε τα κέντρα στη Μακεδονία και ανοίγουμε τα κέντρα στο Μεσολόγγι…ίσως εκεί στα “σύνορα” στο Μεσολόγγι χρειάζεται παραπάνω Στρατος από ότι εδώ….

  • Ξεκάθαρη θέση απέναντι στην απραξία για να μη πω ανυπαρξία του αόρατου Περιφερειάρχη. Γιώργο έχεις κάτι να πεις για την κατάντια της Περιφέρειας ? Στο τέλος ούτε οι κοτούλες δεν θα μείνουν σ’ αυτόν τον τόπο. Το κατάλαβες ή ζεις ακόμη σε έναν παραμυθένιο κόσμο που μόνο εσύ αντιλαμβάνεσαι?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.