Ο Α.Μ.Σ. ΕΛΑΤΟΣ Ελάτης καταδικάζει τα συνθήματα που γράφτηκαν στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου – “Είναι χρέος μας…”

10 Ιανουαρίου 2023
06:32
Κανένα σχόλιο

Tις ημέρες των εορτών γίναμε μάρτυρες μιας εικόνας που μας θλίβει και δεν αρμόζει στον εκάστοτε Ελατιώτη και Ελατιώτισσα, μιλάμε βέβαια για τα συνθήματα που γράφτηκαν στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου, από κάποιον ή κάποιους

που δεν καταλαβαίνουν ότι είναι χρέος όλων μας να προστατεύουμε τη Δημόσια περιουσία, που απλά τη δανειστήκαμε από τους προγόνους μας, για τη δώσουμε καλύτερη στα παιδιά μας, επίσης είναι χρέος μας τέτοιες ενέργειες να τις προλαμβάνουμε ”κοιτώντας” δίπλα μας, γύρω μας, μέσα μας ο καθένας η κάθε μια και αναλογιζόμενοι την ιστορικότητα του χώρου, που όλοι λίγο πολύ έχουμε σημαντικές αναμνήσεις και είναι κρίμα αυτή η εικόνα του.

Έχοντας την πεποίθηση ότι αυτός ή αυτοί που έκαναν αυτή την πράξη, δεν θα την επαναλάβουν δηλώνουμε ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για το καλό της μικρής κοινωνίας μας και την όμορφη εικόνα της,

Η Τοπική Κοινότητα Ελάτης  έχει ήδη επιληφθεί του θέματος για την αποκατάσταση του χώρου, με το Σύλλογο μας να δηλώνει ότι θα συνδράμει σε όποια βοήθεια του ζητηθεί.

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Συλλόγου

Πηγή mikrovalto.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.