kozan.gr: Φανερή η πικρία και πολλά τα “καρφιά” από τον Κ. Μιχαηλίδη για τον Δ. Κοεμτζόπουλο για την απόφασή του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης (Ηχητικό)

11 Ιανουαρίου 2023
21:39

Φανερή η πικρία και πολλά τα “καρφιά” από τον Κ. Μιχαηλίδη για τον Δ. Κοεμτζόπουλο για την απόφασή του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης. Ακούστε τι είπε μιλώντας στο “Ελεύθερο Ραδιόφωνο” και την εκπομπή “Καθημερινά” με τον Στέλιο Φούντογλου.

 

20 σχόλια

  • Είναι αλήθεια ότι ο κοεμτζοπουλος έκανε τον απολογισμό του παραδίδοντας μια λευκή κόλλα;;
    Συγχαρητήρια στον δήμαρχο Κοζάνης που ως γνήσιος δεξιός τακτοποίησε τον κάθε περαστικό…

  • Μιχαηλίδη ακόμα να καταλάβεις ότι έπεσε κομματικό τηλέφωνο από Αθήνα για να σε κάνουν στην άκρη. Η μοναδική περίπτωση να κατέβεις υποψήφιος είναι για δημοτικός σύμβουλος με την ενότητα. Τι περίμενες; Ίσως τώρα βρεις χρόνο να γνωρίζεις και να μαθαίνεις για πράγματα που δεν είχες ιδέα (εκεί στα χωριά των Γρεβενών).

  • Δυο από τους πολλούς ανίκανους που απλά κυνηγούν την καρέκλα χωρίς να έχουν καμία μα καμία ικανότητα ή δυνατότητα να προσφέρουν το παραμικρό σε ένα Δήμο με τεράστια προβλήματα.

  • Ο Μιχαηλιδης δεν μασαει ,εμπιστευτηκε στο προσφατο παρελθον σε αλλο αυτοδιοικητικο (αρχηγο δημοτικης παραταξης)οτι αυτος κανει κουμαντο στο κομμα ;;;;;;!!!!!!!Εμεις οι κοινοι θνητοι αυτο που βλεπουμε ειναι οτι οχι μονον δεν μπορεσε να παρει το χρισμα αλλα του εχουν φυγει ολοι μα ολοι(μεχρι και οι κομμωτριες)και δεν θα μπορεσει ουτε συνδιασμο να κατεβασει……

  • Γεμίσαμε πάλι λαγούς του Μαλούτα με σκοπό το διαίρει και βασίλευε. Η ίδια τακτική ξανά και ξανά για να βγαίνει πρώτος διαιρώντας τους αντιπάλους.

  • εάν περιμένουμε από αυτούς να σώσουν το δήμο ζήσε Μάη να φας τριφύλλι. τόσα χρόνια τους ξέρουμε τι ασχολούμαστε μαζί τους .καινούργιους ακοματιστους θέλει ο τόπος και όχι εργατοπατερες.ποτε θα σταματήσετε να ψηφίζεται εργατοπατερες και δημόσιους υπαλλήλους, ξυπνήστε επιτέλους. σταματήστε να ταιζετε αργοσχολους που το μόνο τους νοιάζει είναι η καρέκλα. νισάφι ποια!!!!!

  • Κ.Μηχαιλιδη όταν ένα φρούτο μαρενετε η το πετάνε η το κάνουνε χυμό.Εσεις Μαράθι κάτε πολιτικά τώρα είναι η ώρα να διαλέξετε είναι γίνεται χυμός και να βολευτείτε σε καμία θέση όπως κάνατε τα τελευταία χρόνια, γιατί μόνο αυτό σας νοιάζει η πάτε σπίτι σας.

  • Αγαπητέ Κυριάκο, πρεπει να κατανοήσεις οτι κάποια πράγματα στη ζωή κάνουν τον κύκλο τους και τελειώνουν. Οτι ηταν να προσφέρεις, το πρόσφερες. Ασε εσύ, οπως και όλοι οι τόσα χρόνια πολιτευτές της περιοχής τοπο για νεα πρόσωπα, για νέες ιδέες.
    Ο κυκλος κάποια στιγμή πρέπει να κλείνει, διαφορετικά γίνεται τοσο μεγάλος, που δεν μπορείς να βρεις και να δεις, ούτε την αρχή, ουτε το τέλος..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.