kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Περίμενε να γίνει Αντιδήμαρχος ….αλλά!

12 Ιανουαρίου 2023
09:30

Σε τουλάχιστον πέντε πρόσωπα που γνωρίζει η στήλη ο Ε. Δαβιδόπουλος είχε εκμυστηρευτεί ότι ανέμενε να γίνει Αντιδήμαρχος Κοζάνης. Τελικά αυτό δε συνέβη αν κι αυτός, το τελευταίο χρονικό διάστημα, όπως είχε αναλυθεί σε προηγούμενο σχόλιο της στήλης, εκπλήσσοντας πολλούς, είχε αλλάξει συμπεριφορά κι από επικριτής του Δημάρχου Κοζάνης Λ. Μαλούτα, έγινε …ο καλύτερος «οικοδεσπότης». “Ο Θεός συγχωρεί, ο Μαλούτας όχι!” σχολίασε στη στήλη, χαριτολογώντας, πρόσωπο που γνωρίζει αρκετά που συζητήθηκαν στο παρασκήνιο για τη μη επιλογή του Ερρίκου.

Η Χύτρα

13 σχόλια

  • Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο Ερρίοκο. Βέβαια ο Λάζος θα μπορούσε να σε συγχωρήσει, όπως έκανε με τον Μαγγιρίδη.

  • Το είχε πει και σε εμένα στο δρομο και ήταν σίγουρος ότι θα γίνει. Το θέμα είναι το εξής, βασικά κρίμα για τον άνθρωπο που έφαγε δούλεμα (άλλος ένας στους χιλιάδες). Όσο για την ατάκα φωτιά του συνδικαλιστή, να προσέχει μην του γυρίσει μπούμερανγκ.
    Τώρα όσο για τον φίλο συνάδελφο Ερρίκο το λάθος του είναι που μιλάει πολύ και κάνει πολλές τούμπες. Η θα είσαι απέναντι Ερρίκο η θα είσαι με το σύστημα. Δεν υπάρχει μέση λύση.

    • Και τον Κυριακίδη τον έταξε πολλά φίλε αλλά τελικά τον πούλησε. Γι αυτό τα βρόντηξε στα μούτρα ο Κώστας και έφυγε.
      Μόνο το συμφέρον του κοιτάει αυτός ο άνθρωπος.
      Και τους συμβούλους που έχει δίπλα του , νομίζεις τους σέβεται;;;; Απλά τους εκμεταλλεύεται για να ψηφίζουν και να κάνει τη δουλειά του.
      Πονηρός ο Μουτος.

    • Εδώ γελάμε εάν εμείς οι κοζανίτες τον ξαναβγάλουν δήμαρχο καλά να πάθουμε να διαλυθεί η πόλη να είναι όλοι οι άνεργοι και οι νέοι να φεύγουν στο εξωτερικό ή σε άλλες μεγάλες πόλεις Γιατί αυτός δεν νοιάζεται για τίποτα

  • Πρώτον:αγαπητέ μου Ερρίκο δεν είσαι ο πρώτος που κρεμάει ο Μαλούτας, ο οποίος δεν δίνει δεκάρα για κανέναν
    Δεύτερον: Δείτε τα ποσοστά του Μαλούτα στις προηγούμενες εκλογες και θα καταλάβετε ότι τα χωριά που δεν τον ήξεραν τον έβγαλαν. Η πόλη μια χαρά τον μαύρισε

  • Οι παλαιοκοματικές συμπεριφορές τελείωσαν Ερρίκο και δεν γυρίζουν πίσω,όσο για τις κολοτούμπες….ας πρόσεχες!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.