Κοζάνη: Προχωρούν οι διαδικασίες για την παραχώρηση δημοτικού οικοπέδου στο Πυροσβεστικό Σώμα προκειμένου να ανεγερθούν νέες κτηριακές υπηρεσιακές εγκαταστάσεις

13 Ιανουαρίου 2023
12:54

Την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023 στις εγκαταστάσεις της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης (ΠΕ.ΠΥ.Δ.) Δυτικής Μακεδονίας με θετική εισήγηση του Περιφερειακού Διοικητή αυτής, Αρχιπύραρχου Σωτήριου Κορέλα παρουσία και του Διοικητού της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν.Κοζάνης Πύραρχου Ιωάννη Αμανατίδη, υπογράφηκε και υποβλήθηκε προς το Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος η Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κοζάνης που αφορά την έγκριση παραχώρησης δημοτικού οικοπέδου στο Πυροσβεστικό Σώμα προκειμένου να ανεγερθούν νέες κτηριακές υπηρεσιακές εγκαταστάσεις.

Η Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Δυτικής Μακεδονίας ευχαριστεί θερμά πρωτίστως το Δήμαρχο Κοζάνης κ. Λάζαρο Μαλούτα και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, τους συνδικαλιστικούς φορείς της υπηρεσίας, τον Περιφερειακό Σύμβουλο της Π.Ε Κοζάνης και Πυροσβέστη Ηλία Κάτανα καθώς και όσους συνέβαλαν διαχρονικά σε αυτήν την προσπάθεια, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα της Υπηρεσίας.

 

 

 

 

 

 

Γραφείο επικοινωνιών

ΠΕ.ΠΥ.Δ. Δυτ. Μακεδονίας

 

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.