Δ.Ε.ΤΗ.Π: Προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων αυτονομίας για τη επόμενη χειμερινή περίοδο

17 Ιανουαρίου 2023
10:27
Κανένα σχόλιο

 

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές της Τηλεθέρμανσης ότι η προθεσμία για την κατάθεση αιτήσεων αυτονομίας για την επόμενη χειμερινή περίοδο 2023-2024 λήγει την 31-03-2023.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι τα βήματα που απαιτούνται προκειμένου να υλοποιηθεί η αυτονομία είναι τα εξής :

  1. ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ στην οποία αποφασίζεται ότι όλοι οι ένοικοι που χρησιμοποιούν την τηλεθέρμανση γνωρίζουν και αποδέχονται τους τεχνικούς και οικονομικούς όρους και προϋποθέσεις καθώς και τις διαδικασίες της Δ.Ε.ΤΗ.Π. για την εφαρμογή αυτόνομου συστήματος και την έκδοση ατομικών λογαριασμών τηλεθέρμανσης.
  2. ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΣΗΣ με την οποία οι ιδιοκτήτες που επιθυμούν ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ δηλώνουν ενυπόγραφα:

 Την απόφαση Γενικής Συνέλευσης

 Τον χώρο εγκατάστασης

 Την τήρηση των τεχνικών απαιτήσεων και της Τεχνικής Οδηγίας της Δ.Ε.ΤΗ.Π για την αυτονομία

 Τον χρόνο ολοκλήρωσης των εργασιών ευθύνης της οικοδομής

  Την δέσμευση σύναψης ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ και καταβολής στην Δ.Ε.ΤΗ.Π. του κόστους εγκαταστάσεων αυτονομίας

  1. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΛΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗ μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ευθύνης της οικοδομής
  2. ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ και καταβολή στην Δ.Ε.ΤΗ.Π. του κόστους εγκαταστάσεων αυτονομίας.

Το κόστος για τις εγκαταστάσεις αυτονομίας ευθύνης της Δ.Ε.ΤΗ.Π. είναι:

  • 400,00 € για την εγκατάσταση θερμιδομετρητών, που καταβάλλει κάθε αυτονομούμενη ιδιοκτησία και
  • 350,00 € για την εγκατάσταση τηλεμετρίας της οικοδομής, που επιμερίζεται στις αυτονομούμενες ιδιοκτησίες.

Τα παραπάνω ποσά καταβάλλονται ΕΦΑΠΑΞ ή σε 2 μηνιαίες δόσεις.

Το πρόσθετο κόστος για την εγκατάσταση πρόσθετου θερμικού υποσταθμού από την Δ.Ε.ΤΗ.Π. (περίπτωση μερικής αυτονομίας), καταβάλλεται ΕΦΑΠΑΞ ή 30% προκαταβολή και 5 μηνιαίες δόσεις.

ΑΠΟ ΤΗ Δ.Ε.ΤΗ.Π

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.