Πτολεμαΐδα: Oι εκπτώσεις δεν τόνωσαν την αγορά

17 Ιανουαρίου 2023
09:32

“Αδιάφορη” η κίνηση στα Εμπορικά καταστήματα της Πτολεμαΐδας με τους καταναλωτές να καθυστερούν τις αγορές τους και τους επαγγελματίες να προσδοκούν ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξει κινητικότητα  γιατί τα ποσοστά των εκπτώσεων είναι ελκυστικά και φθάνουν στο 60% σε εποχιακά είδη.

Στην πλειοψηφία τους οι καταστηματάρχες θεωρούν ότι ο κόσμος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα για αγορές, γιατί προηγούνται δαπάνες σε είδη και υπηρεσίες πρώτης ανάγκης, ενώ, κάποιοι άλλοι, λιγότεροι, αποδίδουν την έλλειψη αγοραστικού ενδιαφέροντος στο γεγονός ότι δούλεψαν την περίοδο των εορτών, κάτι που δεν συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια, ευελπιστώντας  ότι το αμέσως επόμενο διάστημα η εικόνα θα αλλάξει. Σημειώνουν πως υπάρχει επάρκεια προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας για κάθε βαλάντιο.  Ως προς τις τιμές, ειδικότερα στον τομέα ένδυσης και υπόδησης, είναι χαμηλές και κυμαίνονται από 10-60% ενώ στα υπόλοιπα είδη  η μείωση φθάνει στο 20-30%

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

9 σχόλια

  • Με τι λεφτά να βγει ο κοσμάκης; πλάκα μας κάνετε; από τα Θεοφάνια είμαστε με 20 ευρώ στην τσέπη να βγαλουμε το μηνα. Εκεί μας κατάντησαν τα λαμογια. Αλλά για να κηδευουν έκπτωτους έχουν λεφτά. Για να δώσουν αυξήσεις στο λαό δεν έχουν.

  • Δεν έχουμε να φάμε και θα κοιτάμε ψώνια; Ας έρθει ο Πρωθυπουργός να μοιράσει 40χίλιαρα σε λίγους και εκλεκτούς για να κινηθεί η αγορά της Θεσσαλονίκης.

  • Με τι λεφτά ρε παιδιά θα καταναλώσει? η αισχροκέρδια στα σουπερ μαρκετ, στα καύσιμα, η κλεψιά στο ρεύμα δεν αφήνει περιθώρια για αγορές ειδών ένδυσης και υπόδησης.

  • Την Παρασκευή πήγα να πάρω μια κρέμα για ξηροδερμια από φαρμακείο και είχε 22 ευρώ την πήρα από το ίντερνετ με 15 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά φταίω;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.