kozan.gr: Δήμος Σερβίων: Συνεχίζεται η αντιπαράθεση για το νέο Πυροφυλάκειο Καστανιάς και την πίστα απογείωσης αιωροπτεριστών – Κωνσταντόπουλος & Μπουκουβάλας “μπήκαν” στη συζήτηση

19 Ιανουαρίου 2023
07:49
Κανένα σχόλιο

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση για το νέο Πυροφυλάκειο Καστανιάς και την πίστα απογείωσης αιωροπτεριστών. Mετά τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Καλλίνικο Χολέβα, ο οποίος απάντησε (δείτε εδώ) σε σχόλιο δημοτή Σερβίων,  ο οποίος ανέφερε ότι το νέο Πυροφυλάκειο Καστανιάς δημιουργήθηκε ακριβώς στην εναλλακτική πίστα αιωροπτεριστών,  ακολούθησε το σχόλιο του επικεφαλής της αντιπολίτευσης Β. Κωνσταντόπουλου: “Δηλαδή το πυροφυλάκειο έγινε στην πρώτη πίστα που είχε ξεκινήσει με δήμαρχο τον Κοκολιό και βελτιώσαμε εμείς ως δημοτική αρχή το 2013; Υπάρχει απόφαση τοπικού συμβουλίου; Γιατί απόφαση δημοτικού συμβουλίου δεν υπάρχει. Γιατί προφανώς η δημοτική αρχή θεωρεί ότι δεν υπάρχει λόγος να αποφανθούν τα θεσμικά όργανα της κοινωνίας. Και αν συμβεί αυτό που ρωτάς; Θα χάσουμε την μοναδική εκδήλωση που απέμεινε στον δήμο μας και φέρνει ξένο κόσμο.Το κλείσιμο της απάντησης του αντιδημάρχου (και όταν ελήφθη η απόφαση συμβούλου του δημάρχου), δείχνει ακριβώς της αντίληψη που υπάρχει στην δημοτική αρχή. Κάθε άποψη που εκφράζεται δημοσίως και πιθανόν να ασκεί κριτική δεν γίνεται αποδεκτή από την δημοτική αρχή. Όλα γίνονται καλώς κατά την άποψή τους. Όμως τα ζητήματα που αναδεικνύει ο κ. Εμμανουήλ είναι εύστοχα και είναι πιθανόν να συμβούν. Και είναι προφανές ότι κάποιοι αποφάσισαν για τους κατοίκους της Καστανιάς αλλά και ολόκληρου του δήμου (γιατί η εκδήλωση αφορά όλο τον δήμο), χωρίς να τους ρωτήσουν. Θα κριθούν γι αυτό”.

Στη διαδικτυακή συζήτηση “μπήκε” κι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων Ν. Μπουκουβάλας: “Απορώ που ένα πιθανολογικό-υποθετικό και εν τέλει κινδυνολογικό ως αδύνατο ενδεχόμενο έγινε αφορμή για μια τέτοια συζήτηση . Η απάντηση του Αντιδημάρχου είναι σαφής και δε σηκώνει μικροπολιτική κ. Κωνσταντόπουλε . Η θέση που έγινε το Παρατηρητήριο είναι κάπου δηλωμένη ως εναλλακτική ; Δείξτε μας ένα επίσημο έγγραφο που το λέει ! ” Θα χάσουμε την μοναδική εκδήλωση που απέμεινε στον δήμο μας … ” λέει ο κ. Κωνσταντόπουλος , ψέμα φυσικά αφού υπάρχει ο Ποδηλατικός Γύρος της Λίμνης μας , ενώ επί δεκαετίες χάσαμε τον ίδιο που κατοικεί μόνιμα στην Κοζάνη . Να μη χάνουμε το μέτρο Thomas . Kαι για να το σοβαρέψουμε με ένα καθόλου υποθετικού ” αν “: αν οι διαδοχικές αρνήσεις ψήφισης του Προυπολογισμού του Δήμου μας την προηγούμενη Δημοτική περίοδο εκ μέρους της παράταξης του κ. Κωνσταντόπουλου δεν έβρισκαν εμπόδιο τα ανώτερα θεσμικά όργανα , ο Δήμος Σερβίων ουσιαστικά θα καταλύονταν εντασσόμενος σε καθεστώς επιτήρησης , δηλαδή θα λειτουργούσε μόνο ως Ταμείο χωρίς καμία δυνατότητα ένταξης σε χρηματοδοτικά προγράμματα . Τι θα συνέβαινε ; μάλλον εκκαθάριση και ένταξη στον Δήμο Κοζάνης”.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.