Το μεγάλο ξεκίνημα της Brainstorms στην Κοζάνη, με ένα τεράστιο Giveaway – 1 Ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο Smart For Two & 2 Iphone 14 Pro Max

19 Ιανουαρίου 2023
11:54
Κανένα σχόλιο

Η ομάδα της BrainStorms είναι εξειδικευμένη με εμπειρία πάνω από 20 χρόνια στο χώρο της τεχνολογίας με πιστοποιημένους τεχνικούς service και σε συνεργασία με την WENET WEB SOLUTIONS προσφέρει υποστήριξη σε θέματα IT SERVICE αλλά και προγραμματιστικού περιβάλλοντος.

Έρχεται δίπλα σας με τις καλύτερες τιμές τις αγοράς και με ειδικά προγράμματα προστασίας κατά της απάτης ανηλίκων καθώς επίσης και για επισκευές όπως φορμάτ, καθαρισμός, αλλαγή μητρικής ανάκτηση χαμένων δεδομένων και πολλά άλλα θέματα . Σύμφωνα με τις ανάγκες τις αγοράς και του καταναλωτή η Brainstorms προκειμένου να δείξει το πόσο κοντά είναι και θα είναι στον καταναλωτή ξεκινάει από σήμερα, ΈΝΑ από τα μεγαλύτερα giveaway που έχουν γίνει τα τελευταία 10 χρόνια στην πόλη μας .

Τα έπαθλα που διεκδικείτε είναι τα εξής:

1 Ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο Smart For Two


2 Iphone 14 Pro Max

Με κάθε επισκευή που θα κάνετε ή καθαρισμό ή οποιαδήποτε αγορά ΜΟΝΟ από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, παίρνετε ένα τυχερό κωδικό για την κλήρωση!

Κάντε Like και Share στο Facebook και ίσως είστε εσείς ο μεγάλος τυχερός!

Δείτε περισσότερα εδώ….

ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.