kozan.gr: Mπουκουβάλας για Κωνσταντόπουλο: “Τέτοιον καιροσκόπο δεν έχουμε ξαναδεί”

19 Ιανουαρίου 2023
12:33
Σε ανάρτησή του στο facebook ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων Ν. Μπουκουβάλας αναφέρει για τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Σερβίων: “Τέτοιον καιροσκόπο δεν έχουμε ξαναδεί . Κάνε μας τη χάρη βρε άνθρωπε στον καφέ που πίνεις στην Κοζάνη. Έχουμε πιο σημαντικά θέματα , τα Σέρβια μας , τα χωριά μας , τον τόπο μας. Κάτσε στην Κοζάνη μια χαρά περνάς μακριά απ το χωριό σου! Είσαι ξένος για τον τόπο , δεν τον εκτιμάς , κατοικείς αλλού , κάτσε εκεί , δεν σε θέλει όυτε το Τριγωνικό”.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ με τη συγνώμη του κ. Μπουκουβάλα

7 σχόλια

  • Χαχαχα μιλάμε για πολιτικό λόγο επιπέδου! Φοβερά επιχειρήματα κατά ανθρώπου που ασχολείται με τα της περιοχής μας 30 χρόνια ! μιλάνε οι τύποι που δεν έχουν ασχοληθεί με τα κοινά ποτέ πριν το 19!
    Πάντως να δείτε το γράφει η ανακοίνωση της εσηεμ-θ! Και για ποιους!

  • Καιροσκόπος ο Κωνσταντόπουλος που ήταν δήμαρχος και πόσα χρόνια σύμβουλος για κάποιον που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με τα κοινά θέματα της περιοχής μας μέχρι το 2019 και αγνοεί που είναι τα μισά χωριά του δήμου…..θα μου πεις εδώ έκανε τον απουσιολογο στα πανηγύρια ποιος πήγε που, αυτός που δεν είχε πάει ποτέ σε πανηγύρι…
    Πάντως έχει πλάκα να λέει για το που μένει ο Κωνσταντόπουλος όταν υπάρχουν χωριά που απέχουν από τα Σέρβια περισσότερο από την Κοζάνη!

  • Εκεί στα Σέρβια να το δείτε λίγο με τους πολιτικούς στον Α΄ Βαθμό Αυτοδιοίκησης. Δεν έχετε αφήσει τσακ ποτ. Τα πιάσατε όλα. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. να χλευάζει έναν εκ των επικεφαλής της αντιπολίτευσης. Ξεκατίνιασμα είναι αυτό. Πολύ χαμηλά ο πήχης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.