Συνεδριάζει την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου κι ώρα 16:00 το Περιφερειακό Συμβούλιο Δ. Μακεδονίας

26 Ιανουαρίου 2023
09:14
Κανένα σχόλιο

 

1: Έγκριση σύναψης, σχεδίου και όρων της Προγραμματικής Σύμβασης (σύμφωνα με το επισυναπτόμενο σχέδιο όρων Π.Σ. το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας εισήγησης), μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς και του Δήμου Άργους Όρεστικού για την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης και υλοποίηση του έργου με τίτλο: «Υποδομές για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην Π.Ε Καστοριάς – Δήμος Άργους Ορεστικού – Β’ ΦΑΣΗ», προϋπολογισμού 5.175.000,00 € με Φ.Π.Α.

Εισηγήτρια : η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καστοριάς, κ. Δέσποινα Κοζατσάνη.

 

2: Έγκριση σύναψης, σχεδίου και όρων της Προγραμματικής Σύμβασης (σύμφωνα με το επισυναπτόμενο σχέδιο όρων Π.Σ. το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας εισήγησης), μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς και του Δήμου Νεστορίου για την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης και υλοποίηση του έργου με τίτλο: «Υποδομές για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην Π.Ε Καστοριάς – Δήμος Νεστορίου – Β’ ΦΑΣΗ», προϋπολογισμού 2.900.000,00 € με Φ.Π.Α.

Εισηγήτρια : η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καστοριάς, κ. Δέσποινα Κοζατσάνη.

 

3: Έγκριση σύναψης, σχεδίου και όρων της Προγραμματικής Σύμβασης (σύμφωνα με το επισυναπτόμενο σχέδιο όρων Π.Σ. το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας εισήγησης), μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς και του Δήμου Καστοριάς για την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης και υλοποίηση του έργου με τίτλο: «Υποδομές για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην Π.Ε Καστοριάς – Δήμος Καστοριάς – Β’ ΦΑΣΗ»  προϋπολογισμού: 7.320.000,00 € με Φ.Π.Α.

Εισηγήτρια : η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καστοριάς κ. Δέσποινα Κοζατσάνη.

4: Έγκριση εξειδίκευσης δράσεων ετήσιου προγράμματος Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για το έτος 2023 και παρουσίαση απολογισμού δράσεων τουριστικής προβολής έτους 2022.

Εισηγητής : ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κ.Γεώργιος Κασαπίδης.

 

5: Λήψη απόφασης σχετικά με τις βελτιωτικές προτάσεις επί της ισχύουσας νομοθεσίας για σταθμούς ΑΠΕ.

Εισηγητής : ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Μετάβασης, Πράσινου Μετασχηματισμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Καινοτομίας, κ. Στέργιος Κιάνας.

 

Η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου

Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

 

Καλλιόπη Κυριακίδου – Τσιάγγου

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.