kozan.gr: Κοζάνη: Tροχαίο με υλικές ζημιές μετά από σύγκρουση Ι.Χ. αυτοκινήτου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ (Φωτογραφίες)

26 Ιανουαρίου 2023
15:48

 

Tροχαίο με υλικές ζημιές μετά από σύγκρουση Ι.Χ. αυτοκινήτου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σημειώθηκε λίγο μετά τις 2:15 το μεσημέρι της Πέμπτης.

 

 

4 σχόλια

  • στον συγκεκριμένο κόμβο οι υπεύθυνοι κυκλοφορίας τα έχουν κάνει μαντάρα πραγματικά όμως!σε καθημερινή βάση αποφεύγουμε τρακάρισμα την τελευταία στιγμή! ότι να ναι από πλευράς Δήμου

  • Ένα μεγάλο μπράβο στην τροχαία για το έργο της βλέπετε τι γίνετε κάθε μέρα στους κόμβους Κρόκου και βασιλόπουλου.

  • Στον κόμβο του Κωτσόβολου για Κρόκο,ενώ η μία λωρίδα είναι μόνιμα κλεισμένη από αυτοκίνητα,μου κάνει εντύπωση που περνάει η τροχαία και όχι απλά δεν τους δίνει κλίση όπως ορίζει ο νόμος(αφού ‘κλείνουν’ ρεύμα κυκλοφορίας),αλλά ΔΕΝ τους διώχνουν καν!!!

    Έχω δει και διπλοπαρκαρισμένα στην ίδια λωρίδα!!!

    Να μην μιλήσω για το παρκάρισμα ΑΚΡΙΒΩΣ επάνω στον κόμβο στους κυβόλιθους!

    • Αφού η πόλη είναι τόπος ξεκούρασης για τους τροχονόμους που έχουν αφήσει όλη την περιοχή εκεί και μέχρι τις εξόδους για Λάρισα και Θεσσαλονίκη σαν πάρκινγκ για τα καταστήματα και ας υπάρχουν πινακίδες που απαγορεύουν ακόμα και την στάση!!!!
      Μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει και οι ντελιβεραδες εφαρμόζουν τον δικό τους ΚΟΚ μια πόλη άγρια δύση ότι να ναι!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.