kozan.gr: Γ. Κοκκαλιάρης (Υπ. Δήμαρχος Κοζάνης): “Το νέο αφήγημα για το Δήμο Κοζάνης θα έχει δύο βασικούς πυλώνες. Ο πρώτος θα αφορά την καθημερινότητα, το σχεδιασμό και την οργάνωση ενώ ο δεύτερος το όραμα” (Βίντεο 13′)

29 Ιανουαρίου 2023
12:51

 

H παρουσίαση του συνδυασμού “Μαζί για την Κοζάνη” με υποψήφιο Δήμαρχο Κοζάνης τον Γιάννη Κοκκαλιάρη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 29/1 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κοβενταρείου. Δείτε 13 λεπτά από την ομιλία του.

 

 

 

Δείτε εδώ φωτογραφίες και βίντεο από την παρουσίαση

 

 

 

 

 

62 σχόλια

    • εμείς οι πολίτες της Κοζάνης φταίμε για την κατάντια αυτής της πόλης δεν ενδιαφερόμαστε μαζικά και βρήκε την ευκαιρία ο μαλούτας να βγει μπροστά με τους υποψηφίους του οι οποίοι είναι πάρα λιγοι και μας κουρασαν και εξαφανισμένοι δεν υπάρχουν πουθενά και χωρίς Όραμα εκτός ελάχιστων περιπτώσεων για αυτό κοζανίτες διώξτε τους ότι θέλετε άλλο ψηφίστε εκτός από αυτούς αυτός ο νέος συνδυασμός κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι καλός συνδυασμός με νέα παιδιά με όραμα μόνο και μόνο ψηφίστε οποιονδήποτε θέλετε μόνο Μην ασχολείστε με τους προηγούμενους μπας και δει η πολη προκοπή

      • Ποιους εννοείται νέους; το γράφετε και το ξαναγραφετε όλοι και που το είδες το όραμα; γιατί από προτάσεις δεν είπαν σήμερα τίποτα.

        • Σγουρά δεν είναι νέοι οι .. ανήξεροι αντιδήμαρχοι του Μαλούτα που προτείνουν δρόμο δυο λωρίδων διπλής κυκλοφορίας σε αστική κατοικημένη περιοχή , ΧΑΜΗΛΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ … αλλά θα λύσουν το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης .. Μετά .. ο Γιάννης είναι λίγος …

    • Πολύ μέτρια παρουσίαση, επικοινωνιακά αδιάφορη και το σύνθημα – τίτλος του συνδυασμού ανέμπνευστό ως ιδέα και ως τρόπος παρουσίασης. Τίποτα το νέο και διαφορετικό. Αδιάφορη ξύλινη γλώσσα χωρίς καμία πρωτοτυπία. Σαν να είμαστε στο 1999. Σαν κοπή πίτας ήταν χωρίς τίποτα άλλο.

  • Πολύ ενδιαφέρων συνδυασμός, από έμπειρα και μη πρόσωπα, κατάλληλης ηλικίας για να αφιερώσουν χρόνο για τα κοινά. Καλή τους επιτυχία.

    • Έ ρε σταμάτα, ένας ή μια είσαι, οκ το έχουμε αντιληφθεί, έχεις μένος κατά του Κοκαλλιάρη, αλλά φτάνει, μας κουράζεις, καθόμαστε να δούμε κανένα σχόλιο και γράφεις μόνος ένας ή μία…. ε φτάνει δεν είναι δικό σου το σάιτ

  • Χαίρομαι πάρα πολύ που δεν βλέπω δημόσιους υπαλλήλους μόνο αυτό για μένα μετράει εκατομμύρια φορές από κάθε άλλη υποψηφιότητα. Την εποχή που στην Κοζάνη αν δεν είσαι δημόσιος υπάλληλος δεν έχεις κανέναν μα κανέναν άλλο λόγο ύπαρξης σε αυτή την δύσκολη πολύ. Μια παρέα νέων μπαίνουν μπροστά ας τους δούμε .

  • Είμαστε άξιοι της μοίρας μας και στον Δήμο αλλά και στην περιφέρεια , όλοι τους μα όλοι τους πολύ λίγοι και μικροί για τα προβλήματα της πόλης αλλά και της Περιφέρειας !!

  • Περιμένουμε να ακούσουμε και τις πραγματικές θέσεις σας γιατι τα παραπάνω που ακούσαμε είναι όλα γενικά και αόριστα

  • Η ΑΡΧΉ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΉΜΙΣΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ. Η ΠΡΏΤΗ ΕΝΤΎΠΩΣΗ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΆΓΑΤΕ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΑΠΌ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΉΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΑΔΙΆΦΟΡΗ ΠΑΡΟΥΣΊΑΣΗ ΚΑΤΑΤΑΧΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΩΣ ΤΡΙΤΟΤΕΤΑΡΤΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ.

  • να οι προσωπικοτητες….

    τα μελη σου Γιαννη εχουν τις ιδιες ανησυχιες οταν ηταν κ με Μαλουτα κ Ιωαννιδη κ ψηφιζαν για τα ΦΒ??

    οταν ησουν στο Δημοτικο συμβουλιο τι εκανες Γιαννη? Γιαννηδες?

  • Ήθελα νά ξέρω, θεμιτά όλα τά αρνητικά σχόλια από τούς σχολιαστές, και όλες οι αναφορές τους.Αναρωτιεμσι όμως για όλους αυτούς τους αυτοδιοικητικούς πού επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια μαζί με τον τωρινό δήμαρχο Κοζάνης έχουν τά ηνία του δήμου στα χέρια τους,και οι περισσότεροι δημότες – σχολιαστές τούς περνάτε γενεές δεκατέσσερις τί ακριβώς θέλετε!! Μάλλον γράφετε για νά γράφετε. Και κάτι τελευταίο δεν είμαι ψηφοφόρος τού Κ Κοκκαλισρη και ούτε έχω αποφασίσει τι θά ψηφίσω.

  • Τόσα χρόνια πολλοί από σας διοίκησαν και η προσφορά τους αποτυπωθηκε
    Μήπως είναι η ώρα εκείνοι που δήθεν θα προσφέρουν να πάνε στο σπίτι τους μήπως γίνει η δει κάτι η πόλη;

  • Κάποιοι θεωρούν ότι οι θέσεις στον δήμο τους ανήκουν και θυμήθηκαν μετά από χρόνια να ασχοληθούν ξανά.

  • Συνδυασμός με πολιτική γραμματεία, χαχαχα κόμμα είναι και εψουν πολιτική γραμματεία… από επικοινωνία μηδέν, από παρουσίαση μηδέν…. κρίμα Γιάννη Κοκκαλιαρη σε καίνε οι άσχετος δίπλα σου, ρώτα και κανέναν που την ξέρει την δουλειά να σε πει τ
    ι πρέπει να κάνεις, δεν γίνονται έτσι οι εκλογικές αναμετρήσεις

  • Πιστεύω ότι καλό καλό μπορεί να ξεκινήσει με αυτό τον συνδυασμό. Ο Κοκκαλιάρης είναι φιλότιμος και εργατικός, δεν περίμενε να είναι παιδί του κομματικού σωλήνα για να αποκτήσει υπόσταση, όπως η πλειοψηφία των πολιτικών & πολιτικάντηδων που λυμαίνονται την περιοχή μας. Καλή επιτυχία!

  • Έχετε πολύ πλάκα εδώ μέσα. Δλδ θέλατε στην παρουσίαση του συνδυασμού τους να σας πουν για θέσεις, όταν σας έχουν ήδη πεί ότι επεξεργάζονται ήδη το το πρόγραμμα. θα θέλατε να είναι ανοικτή η παρουσίαση για να έχετε εικόνα δυναμικής. Θα θέλατε.. γτ αυτοί θα το κάνουν όταν επιλέξουν. Μέχρι χθες λέγατε ότι οι μισοί μάλωσαν με τους άλλους μισούς. Σήμερα πήρατε την απάντηση.
    Και κάτι τελευταίο γιατί και οι τρολιές έχουν όρια. Ποιοι άλλοι συνδυασμοί της πόλης παρουσίασαν τόσους ανθρώπους;(έχουν ήδη ανακοινώσει και υποψήφιους). Κανείς. Ξέρετε μόνο τον επικεφαλής και μετά το χάος! Οπότε άντε να ασχοληθείτε με τπτ σοβαρό και αφήστε τους να μας δείξουν τι θέλουν να κάνουν. Μετά έχουμε πολύ χρονο για κριτική.

    • Δηλαδή μας λες ότι πήγαν σήμερα στο κοβενταρειο για κλειστή παρουσίαση μόνοι τους, αφού πρώτα μας ζαλησαν για τον συνδυασμό τους από το καλοκαίρι για συζητήσεις περί προτάσεων και απόψεων, τελικά σήμερα δεν παρουσίασαν τίποτα, αλλά να !ην το κάνουμε θέμα γιατί θα παρουσιάσουν τις θέσεις τους σε μια επόμενη παρουσίαση όταν θέλουν αυτοί!
      Και ναι υπάρχουν συνδυασμοί με περισσότερα άτομα.

    • Αυτοί θα το κάνουν όταν επιλέξουν… Λες στο σχόλιο σου αλλά ξεχνάς ότι εμείς θα τους επιλέξουμε και όλα μα όλα κρίνονται σε λεπτομέρειες σαν και αυτή, αν από την αρχή δείχνεις ότι θα είσαι μακριά από τον κόσμο τι να περιμένεις μετά, προσωπικά τον κοκκαλιαρη θα τον ψηφίσω γιατί λέμε και μια καλημέρα αλλά προσωπικά το θεωρώ φάουλ, όταν μιλάμε για τοπική αυτοδιοίκηση θα πρέπει να βγάλει το χέρι του καλούς σε χειραψίες και να ακούει τους πάντες.

  • όλοι εσείς που σχολιάζετε και γκρινιάζετε, γιατί δεν βάζετε εσείς υποψηφιότητα αφού θέλετε να αλλάξετε την πόλη ????????

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.