Η Συντονιστική Επιτροπή Υγειονομικών, σε πρώην αναστολή, Κοζάνης: “Επιστρέψαμε δικαιωμένοι βάλαμε ένα στοίχημα ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ.”

2 Φεβρουαρίου 2023
10:37

 

Η Συντονιστική Επιτροπή Υγειονομικών, σε πρώην Αναστολή, Κοζάνης: “Επιστρέψαμε δικαιωμένοι βάλαμε ένα στοίχημα ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ.”

 

 

 

18 σχόλια

  • Σε μια ανοικτή επιστολή που έχει προκαλέσει σάλο σε όλη την Ευρώπη, ο Γάλλος στρατηγός Κρίστιαν Μπλανσόν προς όσους δεν εμβολιάστηκαν: «Αντέξατε τις διώξεις – Είστε οι σημερινοί υπερήρωες»

    • Ήρωες είναι τα παιδιά που πέσανε στο καθήκον προχθές, η λέξη ΉΡΩΑΣ είναι πολύ βαριά για να χρησιμοποιήσετε χωρίς λόγο.

        • Ποιος παπαγάλος ρε τσιράκι, πονεμένος με πραγματικό ήρωα αδερφό είμαι και ναι έχεις τρικυμία εν κρανίο αν συγκρίνεις αυτές τις καταστάσεις.

          • 1. στρατηγός : «Είστε υπερήρωες»
            2.Δέχθηκαν καθημερινά μια τρομακτική επίθεση. κράτος, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, καλά επιλεγμένοι «ειδικοί», υγειονομικοί επιμένουν σε ένα θέμα. Τα εμβόλια είναι μονόδρομος για ανθρώπους από 5-105 ετών. Οι όποιοι προβληματισμοί θεωρούνται «διασπορά ψευδών ειδήσεων» και η δικαιοσύνη επεμβαίνει άμεσα. Είναι ίσως το μόνο θέμα από καταβολής της επιστήμης – μετά φυσικά το Μεσαίωνα – που και η σκέψη μόνο μιας άλλης προσέγγισης σε κατατάσσει στους επικίνδυνους ψεκασμένους που θα πρέπει να ντρέπεσαι και που υπάρχεις.

  • Συγχαρητήρια σε όλους σας, για το θάρρος σας με όλη αυτή την τρέλα, που συνεχίζεται, βάζοντας ανεμβολίαστους εργαζόμενους ακόμη να πληρώνουν rapid test για να πάνε στην εργασία τους, και ηλικίες από 60 και πάνω να πληρώνουν 100 ευρώ πρόστιμο, έτσι απλά για τιμωρία, χωρίς κανένα ιατρικό όφελος! Κάθε άλλο και μάλιστα αποδεδειγμένα!

  • ΕΥΓΕ ΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!
    ΑΝΑΔΕΙΞΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΗΣ ΥΣΤΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-MEDIA ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ- Ε.Ε.
    ΔΩΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

  • Η κυβέρνηση μετήλθε ισοπεδωτικούς χαρακτηρισμούς προσβάλλοντας βάναυσα τους πολίτες, χαρακτηρίζοντάς τους «ψεκασμένους», επειδή η ίδια στερούμενη δημοκρατικών μέσων επεστράτευσε αυταρχικά τις ερπύστριες της ποινικής καταστολής.

  • ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ!!!
    Αν δε βαστάγατε η μπόρα θα έπαιρνε και άλλες επαγγελματικές κατηγορίες.
    Δεν ξεχνάμε και έρχονται και εκλογές………

    • μηπως θελουνε και πληρωθουν κιλας τωρα που δεν εργαζονταν?κανανε το χαβαλε τους..τον ταχα αγωνα τους και την επανασταση ταχα..οντας δ.υπαλληλοι γιατι επρεπε να απολυθουν απο την πρωτη στιγμη.και μασ δουκευουν απο πανω..αυτο γινεται απο τους ..ηρωες γενικα..και ειδικοτερα απο κατι γιαλαντζι ηρωες σαν αυτους..

      • Ναι γλυφτρονι του συστήματος ,όχι θέλουμε,απαιτούμε και θα πληρωθούμε γιουσουφακι!Ήρωες δεν είπαμε ότι είμαστε αλλά δούλοι σαν εσένα δεν υπήρξαμε ποτέ!

        • Αν και εν μέρει συμφωνώ σε κάποια από αυτά που λένε οι γιατροί πραγματικά ελπίζω να μην είσαι επιστήμονας με τέτοιο λεξιλόγιο γιατί πραγματικά θα κάνεις αντιπαθείς τους γιατρούς αν τους αντιπροσωπεύεις.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.