kozan.gr: Ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης 7/2 το 1ο Συνέδριο – Έκθεση στη Δυτική Μακεδονία – Ξενάγηση του kozan.gr στα περίπτερα της έκθεσης «Η Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας»(38 φωτογραφίες & Βίντεο 9′)

7 Φεβρουαρίου 2023
10:45

Ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης 7/2 το 1ο Συνέδριο – Έκθεση στη Δυτική Μακεδονία με την καινοτομία να βρίσκεται στο επίκεντρο. Τα πρώτα στοιχεία για το υδρογονοκίνητο αυτοκίνητο  έδωσε ο Γιώργος Χατζημαρκάκης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Υδρογόνου «Hydrogen Europe».

 

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το πρόγραμμα του Συνεδρίου

 

21 σχόλια

    • Ελλαδα εισαι ετοιμη? Κασαπίδη είσαι έτοιμος? το στριμινγκ της εκδηλωση ολα τα λεφτα δεν ειδαμε δεν ακουσαμε, αντε γεια

    • Έχουμε τους γεωπόνους με τους ντοσιεδες 30 χρονια ο ενας Γενικος Διευθυντης υπεύθυνος για την αναπτυξη της Δυτικης Μακεδονιας και 15 χρονια βουλευτης συν 4 περιφερειαρχης ο άλλος και οι δύο το παραμύθι χωρις δράκο τελικά

      • ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΤΑΖΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΝΤΟΣΙΕ…. ΔΥΟ ΜΟΥΣΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΚΆΘΕ ΚΛΟΥΒΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΑΜΕ “ΕΚΘΕΣΗ”, ΘΥΜΙΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΠΡΙΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ….

        • Πολλά φούμαρα και ουσία μηδέν, τα κουπόνια φτώχειας δε λύνουν το πρόβλημα της βίαιης απολιγνητοποίηση και της λεηλασίας των φωτοβολταϊκά, έρμαιο των εταιριών και τον συμφερόντων έγινε ο γεωπόνος!

  • ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΟΣΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΟΛΟΥΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΘΕΩΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΩΣ ΤΩΡΑ. ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΧΕΣΙΟΛΟΓΙΑ!

  • δυτικη μακεδονια,επι ημερων κασαπιδη γιναμε απο περιφερεια που επρεπε παντου να υπαρχουν εργοταξια,λογω ανικανοτητας του περιφερειαρχη γιναμε η περιφερεια των συνεδριων δυστυχως και της μηδενικης απορροφητικοτητας κονδυλιων

  • Αυτοι οι πολιτικοί της δεξιάς παράταξης καθημερινά σε φωτογραφίες για ασήμαντα πράγματα είναι.Το κατόρθωμα είναι οτι έφεραν ένα αμάξι;Η ανάπτυξη του τόπου και οι δουλειές που έταξαν για την απολιγνητοποίηση που είναι;Οι μακεδονομαχοι εκεί μέσα στην δεξιά τι έγιναν;Κάτι για λευκούς δράκους ακούγαμε για αναπτυξη και πράσινα άλογα.Για φωτογραφίες και αυτοπροβολή είναι όλοι τους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.