«ΕΛΠΙΔΑ»: Από τις 18.000 θέσεις εργασίας το 2020 ….στη βόλτα με δανεικό αυτοκίνητο το 2023!

7 Φεβρουαρίου 2023
10:34

 

Το οδοιπορικό της  αποτυχίας στη Δυτική Μακεδονία ξεκίνησε το 2020 με έναν Δράκο και 18.000 θέσεις εργασίας (κλικ εδώ) και κατέληξε το 2023 σε βόλτα με δανεικό αυτοκίνητο…

Ο Λευκός Δράκος του Γιώργου Κασαπίδη, που θα έφερνε 8δις€, ένα εργοστάσιο παραγωγής πράσινου υδρογόνου, μια αυτοκινητοβιομηχανία κατασκευής υδρογονοκίνητων αυτοκινήτων, μια επένδυση κατασκευής βαρέων οχημάτων και απορριμματοφόρων, που όπως μας διαβεβαίωνε ο Περιφερειάρχης στο Περιφερειακό Συμβούλιο θα τα βλέπαμε και μέχρι το 2022 (κλικ εδώ) ….. κατέληξε σε ένα δανεικό αυτοκίνητο …για να κυκλοφορήσει λέει λίγες μέρες στους δρόμους της Κοζάνης…

Δεν χαιρόμαστε γι αυτό το οδοιπορικό αποτυχίας του Περιφερειάρχη.

Λυπόμαστε όμως γιατί προσπάθησε με τα παραμύθια του Λευκού Δράκου να συγκαλύψει την παντελή έλλειψη σχεδίου για την καταστροφική βίαιη και πρόχειρη Μετάβαση που ζούμε με βαριές επιπτώσεις στις ζωές μας.

Λυπόμαστε που αντί να διεκδικεί Ενεργειακό Χώρο για τους Δυτικομακεδόνες και να εμποδίζει την λεηλασία της Γης μας από Φωτοβολταϊκά και Ανεμμογεννήτριες αλλότριων συμφερόντων ήταν άφαντος … κυνηγώντας τον Δράκο…

Που την ώρα που μας έπαιρναν κάτω από το τραπέζι, το Ταμείο Απολιγνιτοποίησης που δικαιούμασταν αποκλειστικά εμείς και μας κουτσούρευαν τα προνομιακά επενδυτικά κίνητρα, την ώρα που μας εξαφάνιζαν με ψίχουλα από το Ταμείο Ανάκαμψης,  που το ΠΕΠ της Περιφέρειας πάτωνε, αυτός έτρεχε πίσω από επαγγελματίες του λόμπι του Υδρογόνου.

Για όλα αυτά λυπόμαστε.

Αδυνατούμε όμως να κατανοήσουμε σήμερα τους πανηγυρισμούς του με νέο τίτλο αυτή τη φορά … «…Πρώτη φορά αυτοκίνητο υδρογόνου στους ελληνικούς δρόμους…».

Ας μας κάνει τη χάρη, αυτή τη βόλτα με το δανεικό αυτοκίνητο, που  ίσως και να πληρώσαμε και μεταφορικά για να το φέρουμε, να μην το βαφτίζει και καινοτομία….  

Γεωργία Ζεμπιλιάδου

Περιφερειακή Σύμβουλος

Επικεφαλής του Συνδυασμού «ΕΛΠΙΔΑ»

17 σχόλια

  • “αντί να διεκδικεί Ενεργειακό Χώρο για τους Δυτικομακεδόνες και να εμποδίζει την λεηλασία της Γης μας από Φωτοβολταϊκά και Ανεμμογεννήτριες αλλότριων συμφερόντων ήταν άφαντος … κυνηγώντας τον Δράκο…”

    Σωστά το επισημαίνετε κα. Ζεμπιλιάδου, αλλά είναι η τυφλή υποταγή του κ. Κασαπίδη και των 4!! βουλευτών του νομού μας, στο μαξίμου που βρίσκεται πίσω από τους καρχαρίες της ενέργειας.

    Τόσο ο περιφερειάρχης όσο και οι βουλευτές του νομού μας, αδιαφορούν για τους δυτικομακεδόνες και εξυπηρετούν με τη σιωπή τους τις μεγάλες εταιρείες ενέργειας που θέλουν να γεμίσουν την περιοχή Φ/Β και ανεμογεννήτριες.

    Επίσης, ούτε οι δήμοι διεκδικούν χώρο στο ενεργειακό τοπίο.

    Οι εκλογές έρχονται όμως και ο καθένας τους θα λάβει την απάντηση από τον κυρίαρχο λαό.

    • αυτο κακο δεν ειναι γιατι με τις ανακαινισεις αυτες δουλευουν καποιοι ανθρωποι ολων των ειδικοτητων.Το να τα μηδενιζετε ολα στο βωμο μιας ακαρπης αντιπολιτευσης δεν λεει.

  • Ένας ανίκανος περιφερειάρχης εικοσαετίας υποκριτης και πολιτικά ανίκανος που εμπαιζει τους δυτικομακεδονες την ώρα που πεινούν.φερνει αυτοκίνητο με υδρογόνο να κάνει βόλτες στους δρόμους της Κοζάνης!!!!!😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ΝΤΡΟΠΉ ΤΟΥΣ!!!!! ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΤΈΛΟΣ!!!!!!

  • Μέσα σε σωστές σκέψεις, περιττές λαϊκίστικες κορώνες για τους ιθαγενείς. Η Ελπίδα χάνεται σε βαρετά καταγγελτικα κειμενα λόγω κόπωσης της επικεφαλής. Κρίμα.

  • Ο Χασαπιδης της Δυτ.Μακ. μας έβγαλε βόλτα το υδρογόνο χωρίς υδρογόνο λίγη τσίπα και ντροπή δεν κάνει κακο πόση κατρακυλα έλεος σεβαστητε τον πολίτη που υπηρετείτε η ανεργία χάθηκε και εσείς μηλατε για πράσινα άλογα έλεος.

  • Πάντως για να είμαστε ειλικρινείς, έρχεται στο προσκήνιο αυτό που ο Κασαπίδης έλεγε προ τριετιας και τότε όλοι τον χλεύαζαν. Σε λίγο μετα την ηλεκτροκίνηση θα πάμε στο υδρογόνο στο αυτοκίνητο.
    Ο άνθρωπος είναι μπροστά.
    Αντί να τον πολεμάμε, ας ενωθούμε όλοι μαζί να φέρουμε την παραγωγη υδρογονου στην περιφέρεια μας. Για το καλό του τόπου μας.

    • ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΥΔΡΟΓΟΝΟ; ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. Ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΡΙΚ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΙΕΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΆΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΥΔΡΟΓΟΝΟ.

    • Για δες που έγινε το Πανεπιστήμιο και που ξεκινάει η Ζώνη Καινοτομίας; Στα μπαίρια;;; Όχι βέβαια ! Στη ΖΕΠ γιαυτό μπράβο σε όσους δούλεψαν για να γίνει εκεί το πράσινο σχολείο ο βιοκλιματικός παιδικός σταθμός και η Περιφέρεια !

  • Πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι οι δυτικομακεδονες με τον Κασαπιδη, επιτέλους υπάρχει μια σταθερότητα, ξέρουμε που πάμε, ξέρουμε τι γίνεται,ξέρουμε και τι θα περιμένουμε…..3.5 χρονιά παλεύει με νύχια και δόντια να επιφέρει αυτή τη σταθερότητα!!!!Εύγε Γεώργιε!!!Τόσα χρόνια δεν έκανες τίποτα, δεν είδαμε τίποτα, δεν διεκδηκησες τίποτα, δεν περιμένουμε τίποτα…..3.5 ×0 =0 .Μιλάμε για σταθερότητα τώρα!!!!Βέβαια οφείλω να ομολογήσω ότι τελευταία κάτι πας να κάνεις, είμαι σίγουρος θα το πιάσεις το δεκάρι αλλά με αρνητικό πρόσημα (-10),Αητε μου εσύ!!!!

  • Γιατί ασχολείστε με όλους αυτούς αφού όλοι τους στις εξετάσεις που έδωσαν κρίθηκαν αποτυχοντες
    Αλήθεια που όλοι ξιφουλκουν εναντιον όλων μπορει κάποιος εξ αυτων να ισχυριστεί και να απόδειξη ότι δούλεψαν για να αποκτή σουν οι πολίτες περιφερειακή συνείδηση
    Ο καθένας τους λέει ότι θέλει για να λέει ότι είπε
    Άξιοι της μοίρας της η Πετιφερεια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.