Ευχαριστήρια επιστολή στον βουλευτή Κοζάνης Γιώργο Αμανατίδη από το Σύλλογο Επαγγελματιών Ψαράδων Λίμνης Πολυφύτου

7 Φεβρουαρίου 2023
10:27



Αγαπητέ κ Βουλευτά Γιώργο,
με μεγάλη ικανοποίηση διαβάσαμε την Ανακοίνωσή σου για την έκτακτη ενίσχυση των αλιέων καραβίδας στη λίμνη Πολυφύτου λόγω απαγόρευσης της αλίευσης με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας. Από την ημέρα εκείνη και αφού κατανόησες το πρόβλημά μας ξεκίνησες έναν μαραθώνιο προσπαθειών για πάνω από ένα χρόνο, προετοίμασες το αίτημά μας και το στήριξες σε όλο αυτό το διάστημα ξεπερνώντας τα εμπόδια, έτσι ώστε να είναι μεταξύ των προτάσεων που τελικά εγκρίθηκαν από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ Γεωργαντά Γεώργιο.

Μας ενημέρωνες για την πορεία του θέματος και μας έλεγες να σου έχουμε εμπιστοσύνη και να μην ανησυχούμε. Επειδή σε γνωρίζουμε, ήμασταν σίγουροι για την θετική κατάληξη και δικαιωθήκαμε αλλά κυρίως εσύ. Γι αυτό μεγάλωσες την εμπιστοσύνη μας προς το πρόσωπό σου και θα σε στηρίζουμε σε κάθε βήμα σου. Σε ευχαριστούμε επίσης και για την θετική κατάληξη που είχε το αίτημά μας, που εσύ προώθησες, να χρηματοδοτούνται από τα νέα προγράμματα οι υποδομές ανάπτυξης της αλιείας στις λίμνες μας. Όλα αυτά τα χρωστάμε σ’ εσένα και στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Η παρούσα επιστολή έχει προσωπικό χαρακτήρα γιατί έτσι αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας ως ένδειξη της εκτίμησής μας στο πρόσωπό σου. Ευχαριστούμε για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα γιατί έτσι βοηθούνται τα μέλη μας και έχει προοπτική ο κλάδος μας.


Κοζάνη 06-02-2023


Για το Σύλλογο Επαγγελματιών Ψαράδων Λίμνης Πολυφύτου

Ο Πρόεδρος του ΔΣ

Νίκος Κουρτίδης

31 σχόλια

  • Περιμένω να δω τα σχόλια των κακοπροαίρετων που θα ζηλεψουν το γεγονός οτι ακόμη μια φορά ο κόσμος αναγνωρίζει το έργο του γιώργου.

    • δεν θέλει του πέφτει λίγο. Προτιμά να είναι στην Αθηνά και να κατηγορεί τους άλλους σαν Αθηναίους. Μην το πιέζεις με ΖΕΠ κτλ. γιατί θέλει νηφαλιότητα για να γράφει σχόλια έναντι όλων ….και να αυτοεξυμνεί την εργατικότητά του. Δεν προλαβαίνει

  • Συγχαρητήρια!!
    Γιώργο έχω μια απορία οι άλλοι οι βουλευτές τι κάνουν. Μόνο φωτογραφίες; Η εκδήλωσή σου τα έσπαγε. Μοναδική

  • Μπα θυμήθηκες πρόεδρε ποιος σε βοήθησε;; Ποιος τόσα χρόνια είναι δίπλα σας;; Πάντως από ότι είδα τον Δήμο που τον ευχαρίστησες 2 επιστολές έκανε με αμφιβολία ειδικά η μία εάν χρησίμευσε.

    Μπράβο στον κ. Αμανατίδη που δουλεύει για την περιοχή, για τον τόπο του, για το μέρος που μένει ο ίδιος και η οικογένειά του

  • Βαρεθηκαμε να διαβαζουμε ειδήσεις για δηθεν επιτυχιες βουλευτων της ΝΔ για αποζημιώσεις διαφόρων επαγγελματικών κλάδων της περιοχής.

    Θα ανεμένε κάποιος απο βουλευτές (που για πολλά έτη κατείχαν και θέσεις κλειδιά σε αναπτυξιακους οργανισμούς) ειδήσεις για νέες επενδύσεις που θα κρατήσουν του νέους στην Κοζάνη.

    Δυστυχώς τιποτα δεν προχωρα στο θέμα αυτό εκτός απο τις επενδύσεις σε φωτοβολταικά και ανεμογεννήτριες με μηδαμινα οφέλη για την τοπικη οικονομία και κοινωνια.

  • Επιτέλους ήρθε και η πολυπόθητη ευχαριστήρια επιστολή και απο τους ψαράδες! Είχα αρχίσει να ανησυχώ! Έλειπαν μερικά μπράβο Γιωρικα!

  • Αναρωτιέμαι γιατί η ευχαριστήρια επιστολή στον Δήμο βγήκε χθες και στον κ Αμανατίδη σήμερα;για άλλη μια φορά η γνωστή τακτική της πίεσης για να βγουν ευχαριστήρια για πράγματα που είτε κάνουν αλλοι είτε είναι μέσα στο πρόγραμμα της κυβέρνησης.Λιγη ντροπή δεν βλάπτει.

    • Ποια ντροπή ρε συ ? Ολα για την έδρα μιλάμε εχουν εξαπολύσει προγκρόμ απο το γραφειο του …και όχι τίποτε αλλο του τσαλακώνουν και το τεχνοκρατικό προφίλ κατι τέτοιοι. Αυτος σε λιγο θα λεει οτι και για αποζημιώσεις που δίνονται πχ στην Αργολίδα η στην Φρανκφούρτη η στην Γκουανταλαχάρα παλι αυτος τα κανει μιλάμε για θολούρα μεγάλη αστα

  • ΕΓΙΝΕΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΓΙΩΡΙΚΑ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ. ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΑ ΕΓΙΝΑΝ. ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ. ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΡΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.