kozan.gr: Η λανθασμένη αναφορά του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη, κατά την ομιλία του στην Πτολεμαίδα, που προκάλεσε αμηχανία και χαμογέλα: “Τηρήσαμε τις βασικές μας δεσμεύσεις. Μειώσαμε τους μισθούς” (Βίντεο)

13 Φεβρουαρίου 2023
13:34

 

Η λανθασμένη αναφορά του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη, κατά την ομιλία του στην Πτολεμαίδα, που προκάλεσε αμηχανία και χαμόγελα: “Τηρήσαμε τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις. Μειώσαμε τους μισθούς”. Προφανώς ήθελε να πει ότι μειώσαμε τους φόρους…

39 σχόλια

  • πως ελεγε ο λαμπρος κωνστανταρας στην ελληνικη ταινεια ο μαυρογιαλλουρος;ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΜΕΝ.Ακριβως αυτο εκανε ο μητσοτακης και τωρα το ειπε φανερα.

    • Ο Πλακετάς ζήτησε κάτι για την Πτολεμαΐδα;
      Ας μας το πει να χαρούμε.
      Μπορεί να ζήτησε για την Κοζάνη όπως να υποθέσουμε να περάσει η νέα σιδηροδρομική από την Κοζάνη και όχι από την Πτολεμαΐδα.

  • Ο ανθρωπος δεν μπορει να πει δυο προτασεις στη σειρα και τον παρουσιαζουν ως εθνεργετη. Πραγματικα το να εισαι νδκρατης τη σημερον ημερα ισοδυναμει με ψυχικη ασθενεια. Το ιδιο ισχυει και για τους υποστηρικτες του τσιπρα. ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ ΣΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ.

  • Πέθανα στο γέλιο! Δεν είναι για live, μόνο για μαγνητοσκόπηση! Τουλάχιστον το ξέρει και ο ίδιος, γι’αυτό δεν πρόκειται να πάει σε debate με τον Τσίπρα ποτέ.

  • ποιο είναι το λάθος; και προεκλογική εξαγγελία ήταν και το έκανε. το ότι υπάρχουν δίποδα που τον ψηφίζουν είναι άλλο

  • Την αλήθεια είπε
    Πληθωρισμός 11,5%, Αυξήσεις όχι σε όλους τους συνταξιούχους 7,750% ,Όχι αυξήσεις στους μισθούς του Δημοσιου,Αυξήσεις σε ενέργεια,τρόφιμα κλπ
    Μείωση μισθών

  • Δεν υπάρχει κανένα λάθος. Την αλήθεια είπε. Και το είχε πει προεκλογικά και το έκανε. Και μετά που λέει “δημιουργήσαμε θέσεις απασχόλησης” σωστά τα λέει. Απασχόλησης , όχι εργασίας

  • Και εμεις θα τηρησουμε την αρχικη μας δεσμευση κυριε νεκροθαφτη
    θα σε εξαφανισουμε στην καλπη ετσι οπως σου αξιζει
    γιατι 4 χρονια χαμενης ζωης και αξιοπρεπειας ηταν πολλα!

      • Στην Μπανανια που την καταντησε ετσι ο κουλος σου τα τελευταια 4 χρονια ζω
        εκει ζω! Ζησε τον μυθο σου ακομα κανα μηνα γιατι η καλπη θα σε διαψευσει πανηγυρικα!
        Οσο για φουμαρα τα εφαγες σημερα με το κουταλι απο τον Τερη

  • Η νέα σιδηροδρομική γραμμή να περάσει από την Πτολεμαΐδα όπως ταιριάξει και όχι από Κοζάνη όπως θέλει η Κοζάνη για να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας.
    Ο Πλακετάς όμως δεν θέλει να δημιουργήσει θέσεις εργασίας στον Πτολεμαΐδα και δεν το ζητάει.
    Υποστηρίζει την Κοζάνη.

  • Ναι το είπε, το θέμα είναι τι έκανε; Μείωσε την ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ που ο σύριζα επέβαλε στον ελληνικό λαό.

    • Εμ εισαι ασχετος
      εμ εισαι προπαγανδιστης εσχιστου ειδους
      και τα λες οπως σε βολευει
      εμ κλεβεις και τα συνθηματα που ο λαος τα λεει για την δεξια εδω και χρονια…μεχρι και σε αυτο ειστε κλεφτες εκτος απ τα δανεια που χρωστατε παντου.

      Δεν μειωσε καμια ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ αυτο παρακαλαμε να κανει οπως και με τον ΦΠΑ και μας απανταει ο κουλος σου παρεα με τον Μπουμπουκο σας οτι θα ευνοηθουν ταχα οι Καγιεν και οτι ειναι ενα παγκοσμιο φαινομενο.
      Λοιπον…φαε εσυ τον σανο και μην προσπαθεις να τον επιβαλεις να τον φανε και οι αλλοι γιατι ξερουμε καλα τι εστι Μητσοτακεικο και δεξια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι