Την ίδρυση Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων με έδρα τα Γρεβενά ζήτησε ο Δασταμάνης από Θεοδωρικάκο (Φωτογραφίες)

13 Φεβρουαρίου 2023
13:30

Την ανάγκη δημιουργίας ενός νέου και πλήρους στελεχωμένου Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, ζήτησε ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, ο οποίος βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου 2023 στην πόλη των Γρεβενών.

Ο κ.Δασταμάνης, αφού ευχαρίστησε θερμά τον κ.Θεοδωρικάκο για την απόφαση επαναλειτουργίας της Σχολής Αστυφυλάκων, ικανοποιώντας έτσι ένα πάγιο και διαρκές αίτημα τοπικής κοινωνίας και Δημοτικής Αρχής, κάλεσε τον Υπουργό να εξετάσει άμεσα και πριν τις Εθνικές Εκλογές, την τεκμηριωμένη πρόταση του Δήμου Γρεβενών για ένα νέο Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, με έδρα τα Γρεβενά, του οποίου οι υπηρεσίες θα κριθούν απαραίτητες όταν ολοκληρωθεί το Βόρειο Τμήμα του οδικού άξονα Ε65 και η σύνδεσή του με την Εγνατία Οδό στην Κοινότητα Κηπουρείου.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γρεβενών, η συγκεκριμένη δομή θα συμβάλλει στην αρτιότερη ασφάλεια του εμβληματικού οδικού κόμβου που δημιουργείται, ανοίγοντας ταυτόχρονα νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή.

 

Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ταυτότητα Ιστοσελίδας:
Σαμαράς Αριστείδης – Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 048114711  ΔΟΥ: Kοζάνης
Δ/νση Έδρας: Ιπποκράτους 1, Κοζάνη, ΤΚ:50100
Αριθμός ΓΕΜΗ: 011523836000
Email: [email protected]
Τηλ: 2461502102 & 6945651705
Ιδιοκτήτης, Νόμιμος εκπρόσωπος, Διευθυντής, Διαχειριστής και δικαιούχος του domain name kozan.gr: Σαμαράς Αριστείδης
Διευθυντής σύνταξης: Μήγκος Θεόδωρος
Η ιστοσελίδα kozan.gr συμμορφώνεται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.