kozan.gr: «Μαχαιριά στην καρδιά» και τέλος στο όνειρο του Δημάρχου Κοζάνης Λ. Μαλούτα, τη δεδομένη χρονική συγκυρία, για νέο νοσοκομείο στην Κοζάνη η σημερινή αναφορά του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στην ομιλία του στην Αίθουσα Τέχνης: “Με την επέκταση της νέας πτέρυγας ουσιαστικά θα αποκτήσετε σε δύο χρόνια από σήμερα ένα ΝΕΟ υπερσύγχρονο νοσοκομείο 100 κλινών που θα συμπληρώσει το νέο υφιστάμενο νοσοκομείο” (Βίντεο)

13 Φεβρουαρίου 2023
20:02

Ο Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας μέχρι και πρότινος σε δηλώσεις του άφηνε να εννοηθεί ότι το στοίχημα για ένα νέο νοσοκομείο στην Κοζάνη είναι κάτιπου μπορεί να κερδηθεί καμαρώνοντας για τις πρωτοβουλίες του και λέγοντας πως το συγκεκριμένο αίτημα έχει φτάσει στο Πρωθυπουργικό γραφείο. Σήμερα ο ίδιος ο Πρωθυπουργός έβαλες τέλος στο όνειρό του,  τη δεδομένη χρονική συγκυρία, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: “Με την επέκταση της νέας πτέρυγας ουσιαστικά θα αποκτήσετε σε δύο χρόνια από σήμερα ένα ΝΕΟ υπερσύγχρονο νοσοκομείο 100 κλινών που θα συμπληρώσει το νέο υφιστάμενο νοσοκομείο”.

14 σχόλια

  • Αυτό τώρα είναι αστείο έτσι…… τι να το κάνεις το καινούριο τι να της κάνεις τις κλίνες όταν δεν υπάρχει ανθρώπινο δυναμικό να στελεχώσει ένα νοσοκομείο…. ωραία χωρίς γιατρούς τουλάχιστον θα έχουμε όλοι ένα κρεβάτι να πεθάνουμε με την ησυχία μας. Ντροπή και μόνο ντροπή… πλέον δεν είναι κομματικό δεν έχει σημασία… είναι απλά ντροπη

  • Μαλουτας, Σημανδρακος και Αμανατίδης…από τη μη ανέγερση νοσοκομείου…στο πράσινο χωριό της Ακρινής!
    ΔΗΠΕΘΕ παντού ΜΑΛΟΥΤΑ

  • Ο Μαλούτας είναι ανίκανος. Οι προηγούμενοι τον είχαν ενημερώσει για τις προθέσεις. Οι σημερινοί τον είχαν ενημερώσει ότι υποστηρίζουν την πρόταση των προηγούμενων για αυτονόητους λόγους. Ο σημερινός δήμαρχος τελικά αποφάσισε να κάνει νέα φωτοβολταικά για το ξεστράβωμα…

  • Live your myth with Maloutas and other “green horses”.
    Το ένα στραπάτσο πίσω απ’ τ’ άλλο για την παρέα της Ενότητας και τους παρατρεχάμενους της.

  • Όταν υπάρχει ΥΠΕΡ σύγχρονο Μποδοσάκιο Νοσοκομείο φυσικά και καλύπτει η νέα πτέρυγα. Δεν χρειάζεται καινούργιο και με την διάνοιξη τη σήραγγα Κλεισούρας θα καλύπτει το Μποδοσάκιο του πάντες

  • Είναι ντροπή όλες οι πόλεις της Δ. Μακεδονίας να έχουν καινούργια νοσοκομεία και ο λαός της Κοζάνης (ασθενείς, συνοδοί, γιατροί, νοσηλευτές ) μα εργάζονται σε τέτοιο περιβάλλον. Τελεία. Μπράβο στο Δήμαρχο που διεκδικεί.

  • Αντί να μας προσβάλει ως πολίτες αυτής της πόλης αυτή η ανακοίνωση του Μητσοτάκη καθόμαστε και λέμε τί έπαθε ο Μαλούτας.
    Εμείς πάθαμε αδέρφια , εμείς χάσαμε με αυτή την ανακοίνωση.
    Ο Μαλούτας έκανε τ χρέος του, ζητησε αυτό που αξίζει και στην δική μας πόλη.
    Άντε ας συνεχίσουμε τη μέρα μας μετρώντας πόσα αρνητικά σχόλια θα μαζέψει ο δήμαρχος αποδεικνύοντας τη μιζέρια που μας δέρνει.

    • Tι λες πατριωτη ή μαλουτακι να πω καλυτερα. τι θες να παιξουμε τα παιχνιδια του λαζαρικου. αυτος για να παρει ψηφαλακια σκαρφιστηκε την ιστορια ενος νεου νοσοκομειου την στιγμη που γνωριζει οτι αφου ξεκινησε η νεα πτερυγα αυτη η ιστορια παει παραπερα. και γω αν ειναι λεω θελω να κανω μια μοναδα φυσικου αεριου στην περιοχη και τρεχω για αυτο και δεν μου το κανουν. εσυ τι θα πεις να αυτος ετρεξε να την κανει μπραβο του οι αλλοι φταινε. αυτο που λες και δικεκδικεις θα πρεπει να ειναι ρεαλιστικο αλλιως κρυβει πονηρια και αυτο ακριβως συμβαινει στην περιπτωση μαλουτα.α ντε πανε για υπνο τωρα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.