Το 1ο Αποκριάτικο Σκακιστικό Τουρνουά “Sourdchess” είναι γεγονός – Την Κυριακή της Μικρής Αποκριάς στις 19.02.2023 στο φουαγιέ της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης

13 Φεβρουαρίου 2023
19:50
Κανένα σχόλιο

Το 1ο Αποκριάτικο Σκακιστικό Τουρνουά “Sourdchess” είναι γεγονός.  Σας περιμένουμε με χαρά την Κυριακή της Μικρής Αποκριάς στις 19.02.2023 στο φουαγιέ της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης για να παίξουμε – τι άλλο – “Sourdchess” !!!

Στην αφίσα υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για τη διεξαγωγή του τουρνουά και τις δηλώσεις συμμετοχής σε αυτό!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας, που στάθηκαν πολύτιμοι αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια του Σκακιστικού Συλλόγου μας για τη διοργάνωση του 1ου τουρνουά σκακιού στην πόλη μας. Μια προσπάθεια που θέλουμε να καθιερωθεί και να γίνει συνήθεια!!! Η, δε, συνεισφορά τους συντελεί στο μέγιστο στην επιτυχία της εκδήλωσης και στην υποστήριξη του Συλλόγου.

Με εκτίμηση
Σκακιστικός Όμιλος Κοζάνης “ΑΕΤΟΙ”

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.