Το βίντεο του Kozan.gr με τη λανθασμένη αναφορά του Πρωθυπουργού κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Πτολεμαΐδα, στο νούμερο 12 της σημερινής 13/2 εκπομπής του Ράδιο Αρβύλα

13 Φεβρουαρίου 2023
22:44

Το βίντεο του Kozan.gr με τη λανθασμένη αναφορά του Πρωθυπουργού κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Πτολεμαΐδα, στο νούμερο 12 της σημερινής 13/2 εκπομπής του Ράδιο Αρβύλα.

Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ

20 σχόλια

  • Μας τα λέει στα μούτρα για τη μείωση μισθων και συντάξεων και εμείς χειροκροτούμε! Μια φορά, λες μπερδεύτηκε. Το είπε όμως και δεύτερη!

  • Αυτόν τον … Μωυσή, θα τον ψηφίσουν τον άλλο μήνα 2.500.000 Έλληνες και θα είναι περήφανοι και για την ψήφο τους!!!
    Πού πάμε! Ρε πού πάμε!

    • Αλλο τι είπε και άλλο τι κάνει. Μήπως οι μισθοί αυξήθηκαν και οι συντάξεις;
      Δεν σε συμφέρει. Οσο για την ψήφο, εδώ υπάρχουν άτομα που ψηφίζουν τον νταουλιερη δεν θα ψηφίσουν αυτόν που θωρακισε την χώρα και την έβαλε σε τροχιά αναπτυξης;

      • Το τι κάνει η κυβέρνηση το γνωρίζουν οι Έλληνες πολίτες. Ο Κατώτατος μισθός “αυξήθηκε” κατά 6%+2%= 8% (οι υπόλοιποι μισθοί 0%), οι συντάξεις 7,75% (όσες δεν είχαν μισθολογική διαφορά) και ο πληθωρισμός σωρευτικά 12% + 7% περίπου από το καλοκαίρι του 2021. Αυτό είναι αύξηση των μισθών και συντάξεων ή μείωση κατά 11% και κατά 19% για τους υπόλοιπους μισθωτούς, σε ενάμιση (1,5) χρόνο;

  • Είναι να αναρωτιέται κανείς γιατί αυτός ο φοβερά έξυπνος άνθρωπος δεν πάει σε debate με τον Τσίπρα.
    Κάθε ψηφοφόρος έχει και τον ηγέτη που του αναλογεί τελικά.

    • Παει στην κάλπη με τον Τσίπρα.εκει που τον…σκούπισε 5 φορές και εννοείται ότι,θα τον ξανασκουπισει ξανά..μεγαλύτερο debate από την κάλπη,δεν υπάρχει!

      • πως να πάει σε debate;….μακιγιάζ από τους πετσοταισμένους δημοσιογράφους και ο κουτός πολίτης ψηφίζει την προπαγάνδα. Σε όλο τον δυτικό κόσμο κάνουν debate εκτός από Ελλάδα Μητσοτάκη, Τουρκία Ερντογάν, Ρωσία Πούτιν….και όπου αλλού υπάρχουν αυταρχικά καθεστώτα….εδώ βέβαια δειλιάζει γιατί θα φανεί η γύμνια του.

      • Αs κάνει debate.
        Μόνος του είναι, μονόλογο κάνει και σου λέει στα μούτρα, πόσο βλακας είσαι. Που να βάλει τον άλλον απέναντι του

  • Πάλι μας χάρισε γέλιο ο κλόουν και οι ουρίτσες του
    Εύγε νεοφιλελέδες μου μπορεί να μην είστε ικανοί ουτε δυο γαιδάρων άχυρα να μοιράσετε αλλά τουλάχιστον βγάζετε γέλιο!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.