kozan.gr: Ξεπέρασε τις 150.000 προβολές σ’ ένα μόλις 24ωρο το kozan.gr καταγράφοντας, 151.284 προβολές, την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου

13 Φεβρουαρίου 2023
22:50

Ξεπέρασε τις 150.000 προβολές σ’ ένα μόλις 24ωρο το kozan.gr καταγράφοντας, την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, 151.284 προβολές. Σε διάστημα 24 ωρών έγιναν 79 αναρτήσεις εκ των οποίων οι 25 αφορούσαν την παρουσία του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στην Δ. Μακεδονία, κατά την πρώτη μέρα της περιοδείας του, καλύπτοντας εκτενώς όλα όσα αξιοσημείωτα που διαδραματίστηκαν & ειπώθηκαν.   Επίσης τo kozan.gr συνεχίζει να καταγράφει τους υψηλότερους αριθμούς προβολών στη συντριπτική πλειοψηφία των βίντεο, με θέματα τοπικής επικαιρότητας, που “ανεβάζει” στο Youtube  – και μάλιστα με πολύ μεγάλες διαφορές – σε σύγκριση με οποιοδήποτε αντίστοιχο περιεχόμενο. Η μεγάλη απήχηση είναι η σπουδαιότερη ανταμοιβή για εμάς και σας ευχαριστούμε για την προτίμηση.

 

6 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.