Κ. Πασσαλίδης (Μέλος Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. – πρώην Συντονιστής Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης ): “Όσο πιο γρήγορα φύγουν τόσο καλύτερα για την περιοχή και την πατρίδα μας”

14 Φεβρουαρίου 2023
16:06

Στην Καστοριά μίλησε για μείωση συντάξεων, στην Πτολεμαΐδα είπε για μείωση μισθών, επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά εκείνο το ας δούνε οι κάτοικοι της Δυτικής Μακεδονίας τι θα κάνουν για να ζήσουν. Όσο πιο γρήγορα φύγουν τόσο καλύτερα για την περιοχή και την πατρίδα μας. Πολιτική Αλλαγή με προοδευτική διακυβέρνηση με πυλώνα τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρωθυπουργό τον ΑΛΈΞΗ ΤΣΊΠΡΑ.

27 σχόλια

  • Αυτο ακριβως ελεγε ο λαος για την συγκυβερνηση εκτρωμα τσιπρα-καμενου,και το 2019 καταμαυρισε στις καλπες τον συριζα και τον τσιπρα,το ιδιο θα γινει και στις εκλογες του 2023,ευτυχως για την ελλαδα ο τσιπρας δεν προκειτε να ξανακυβερνησει!!!!

    • Τοξικοτητα μισος και διχασμο μονο η δεξια της αρπαχτης με μπροσταρηδες τους αρπα κολλα μητσοτακεους εχει μονο.
      και το αποδειξαν στην 4ετια αυτη.
      Καταλαβες κυριε ανωνυμε?

        • Σαφως και οτι πω..γιατι οτι λεω ειναι η αληθεια
          εσεις ζειτε στο συννεφακι που σας παρουσιαζει το Κουλη μια Ελλαδα τελεια και πετατε στα ουρανια , και τρωτε αμασητα τα παραμυθια τυπου ο Συριζα φταιει μονο για ολα… εγω οχι!

  • Την βραδιά των εκλογών που θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ δεύτερο κόμμα και χαμένος, ελπίζω όλα αυτά τα τοπικά στελέχη του κόμματος στη Δ. Μακεδονία να κάνουν την αυτοκριτική τους. Και να μην τα ρίχνουν στον Τσίπρα και τον “κακό κόσμο” που (δεν) τους ψήφισε. Η εικόνα που βγάζει ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ προς τα έξω είναι πραγματικά απεχθής κύριοι…

  • Φευγουν σε λιγοτερο πια απο 2 μηνες κυριε πασσαλιδη
    γιατι αρκετα μας κουρασε το συνονθύλευμα των μπλε ακριδων.

  • Έτσι ακριβώς Πασσαλιδη. Μπροστά να μπούνε άνθρωποι της καθημερινότητας, που μπορούν να καταλάβουν την αγωνία μας. Μην ακούς αυτούς που στηρίζουν το καθεστώς. Προχώρα έντιμα και αγωνιστικά.

    • Οχι παρα πολυ…2 μηνες το πολυ
      Εσεις παλι για να ξαναδειτε εξουσια και κυριως αυτοδυναμια το κοβω να περνανε παλι καμια 30αρια χρονακια , τωρα αν σας ξαναβοηθησει το ΚΚΕ οπως και το 89 δεν ξερω…παντως για την επομενη οχταετια σιγουρα δεν θα δειτε εξουσια ξανα!

    • Εδω τολμανε να μιλανε για πατριδα οι πατριδοκαπηλοι φασιστες της ΝΔ που την εχουν καταληστεψει ρε Κοκο και δεν θα μιλησει ο Συριζα που τουλαχιστον αφηνει και περισσευμα στα ταμεια οταν φευγει?

  • Nα ερθετε ξανα εσεις να τα διορθώσετε όλα …… “ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ” – με την μουσική υπόκρουση “ΝΤΑΟΥΛΙΩΝ” …………..ΑΑΑΑΑ και να μη ξεχνάμε και κανένα δημοψήφισμα να μας θυμίζετε πως το “ΟΧΙ” γίνεται “ΝΑΙ”…………… ΣΩΣΤΑ ???????????

    ΚΑΙ η θαλασσα δεν εχει συνορα ( πιο απλα: “ανοιξαμε και σας περιμενουμε”)……….

    ΚΑΙ ζήτωωωωω Η “ΚΑΤΩ??” ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ????????? ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ……………………..

    Υ.Γ.: “Μία φορά την πατάει ο βλάχος………”…………

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.