Kύριε Αδαμίδη, καλό το παραμύθι σας αλλά δυστυχώς για εσάς, για άλλη μια φορά δεν έχει δράκο (του Γ. Ξανθόπουλου)

15 Φεβρουαρίου 2023
10:43
Πέραν των άλλων τραγελαφικών που έλαβαν χώρα κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού σε Δ. Μακεδονία, είχαμε και τα “καραγκιοζιλίκια” του προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΎΡΙΖΑ κ Αδαμίδη.
Κατά αρχήν είμαστε οι τελευταίοι άνθρωποι πάνω στον πλανήτη που θα πάρουμε το μέρος της εκάστοτε κυβέρνησης και την στάση που κρατάει, απέναντι σε πολίτες που θέλουν να διαμαρτυρηθούν για τον οποιοδήποτε λόγο.
Αλλα κύριε Αδαμίδη όλοι παρακολουθήσαμε το θέατρο σκιών που ήσασταν πρωταγωνιστής, δεν είδαμε πουθενά μονάδες καταστολής, δεν είδαμε πουθενά γκλοπ, δεν είδαμε πουθενά δακρυγόνα κτλ
Είδαμε εσάς να προσπαθείτε να “εκμαιεύσετε” έστω και ένα σπρώξιμο, ώστε μετά να υποκριθείτε τον φουκαρά χτυπημένο από κυβερνητική βία.
Αλήθεια που ήσασταν κύριε Αδαμίδη όταν οι πραιτωριανοί αξιωματικοί της φίλη σας κ Γεροβασίλη, έδιναν εντολές ώστε για σπαστούν κεφάλια απλών Ελλήνων πολιτών;
Αλήθεια που ήσασταν όταν οι μονάδες καταστολής του Τσίπρα έριχναν εκατοντάδες κιλών δακρυγόνων σε μικρά παιδιά;
Αλήθεια που ήταν οι δημοκρατικές σας ευαισθησίες όταν απλούς πολίτες, τους φυλάκιζαν γιατί διέπρατταν το μέγα έγκλημα για εκείνη την περίοδο, ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΌΛΕΥΚΗ;
Που ήσασταν κ Αδαμίδη όταν οι κομματικοί σας φίλοι έδιναν εντολές σε τροχαία και ασφάλεια ώστε να αφαιρέσουν το δίπλωμα από πολίτη και να του γίνει μήνυση γιατί από το ηχοσυστημα του αυτοκινήτου του ακουγόταν το ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ;
Που ήσασταν όταν η κ Γεροβασίλη άκουσον άκουσον, έστελνε ειδικό κλημακιο από Θεσσαλονίκη ώστε να πάρει ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΏΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΦΙΣΕΣ;
Κύριε Αδαμίδη, οχι μόνο δεν στηλιτεύσατε αυτές τις απάνθρωπες και φασιστικές πρακτικές του κόμματος σας, αλλά είμαστε σίγουροι πως τις επικροτούσατε κιόλας.
Οπότε κύριε Αδαμίδη, καλό το παραμύθι σας αλλά δυστυχώς για εσάς, για άλλη μια φορά δεν έχει δράκο!!

33 σχόλια

  • Πολιτική ανάλυση από τον πτυχιούχο πολιτικών, οικονομικών, κοινωνικών επιστημών και πολλαπλά επιμορφωμενου Ξανθόπουλου Ιωάννη.
    Καλό το παραμύθι σας κύριε αλλά όντως δεν έχει δράκο.

  • Δεν ξέρω αν είστε ….”οι τελευταίοι άνθρωποι πάνω στον πλανήτη που θα πάρετε το μέρος της εκάστοτε κυβέρνησης και της στάσης που κρατάει…’,κ.Ξανθόπουλε, πάντως σίγουρα είστε ο πρώτος που θεωρήσατε πως η νυν κυβέρνηση της Ν.Δ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ υπερασπιστές. ΕΎΓΕ….

    Υ.Γ Για την ταμπακέρα όμως ούτε κουβέντα(βουβοί και ΄΄ακούνητοι΄’ εδώ και 4 χρόνια)

  • Λογική ακροδεξιού. Όλοι πρέπει να αντιδρούμε σε όλα. Δηλαδή ρε μεγάλε, το να συμφωνούσε ο άνθρωπος με τη συμφωνία των Πρεσπών δεν σου πάει στο μυαλό καθόλου ε; Δεν θέλω να σε ταράξω, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που συμφωνούν, γιατί απλά δεν μπορούσε να συνεχιστεί αυτό το καραγκιοζιλίκι, που ξεκίνησαν και συνέχισαν τα πολιτικά φιλαράκια σου. Αλλά ο Τσίπρας φταίει. Που πήρε το πολιτικό κόστος και τους έβγαλε από τη δύσκολη θέση. Τόσο τον κόβει κι αυτόν.

  • Έρχεται στην πόλη ο πρωθυπουργος Μητσοτάκης ενώ έχει πει ρητά και κατηγορηματικά κλείσιμο των λιγνιτικων μοναδον σε χρόνο
    ντε τε ενώ Η Δ.Μακεδονια είναι εξαρτημένη στο 70% τών εσόδων από αυτή την δραστηριότητα δηλαδή την ΔΕΗ και υπάρχουν ακόμη άτομα που στηρίζουν αυτήν την κυβέρνηση ? Λυπάμαι και ποίο πολύ Λυπάμαι εργαζόμενους της επιχείρησης να χηροκροτουν αυτές της απόφασης.
    Υπάρχουν ακόμα αγωνιστές ,άνθρωποι που δεν κοιτάνε μόνο τα συμφέροντα τούς αλλά τα συμφέροντα της περιοχής και βγενουν και διαμαρτύρονται για το κοινό καλό όλων αυτοί είναι η κακοί? ενώ αυτοί οι οποίοι των χηροκροτουν είναι οι καλοί? Συγνώμη αλλά δεν θα πάρουμε της άποψης σας κρατήστετες για την πάρτη σας .

  • “Κατά αρχήν είμαστε οι τελευταίοι άνθρωποι πάνω στον πλανήτη που θα πάρουμε το μέρος της εκάστοτε κυβέρνησης και την στάση που κρατάει, απέναντι σε πολίτες που θέλουν να διαμαρτυρηθούν για τον οποιοδήποτε λόγο… ΑΛΛΑ……

    Αλλά τώρα επειδή είναι κυβέρνηση η ΝΔ θα πάρουμε λίγο το μέρος της κράζοντας τον Αδαμιδη. Πως λέμε… Δεν είμαι ρατσιστής, αλλά…. Δεν είμαι φασίστας, αλλά….

  • Τρίτο πληθυντικό χρησιμοποιεί, αλλά το προσυπογράφει …
    Αντιπροσωπεύει ποιους ;
    Κούρασε …
    Αυτά που έκανε μέσα στο ορυχείο τα ξέχασε.

    • Την ανάρτηση την έκανε στους Πτολεμαίους Μακεδόνες
      Αλλα τόσο χρόνια ακουμε για τον Ξανθόπουλο διάφορα πιστεύει κανείς πως εαν ειχε κάνει κάτι δεν θα του το έβγαζαν στην φορα;
      Τα έβαλε με θεούς και με δαίμονες και ποτέ δεν βρέθηκε κάνεις να του προσάψει το παραμικρό, γιατι άραγε ;

  • ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ,ΑΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΓΥΡΟΛΟΓΟ ΑΔΑΜΙΔΗ.ΤΟΝ ΑΓΓΡΑΜΜΑΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ,ΤΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ,ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΒΛΑΣΤΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ.ΕΣΥ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΑΝΟΙΧΤΑ.

    • Το ότι είσαι ΚΙΝΑΛ δεν το κρύβεις. Σίγουρα το όνειρό σου είναι να κάνεις συγκυβέρνηση με τον Μητσοτάκη το ίδιο βράδυ των πρώτων εκλογών. Όμως επειδή διαβάζουμε τη στήλη και κάποιοι που, όπως ο Αδαμίδης, δώσαμε ολόκληρη τη ζωή μας για την προοδευτική παράταξη πρέπει κάποιος να σου πει ότι το παλιό αγνό ΠΑΣΟΚ δεν βρίσκεται σε έναν πολιτικό σχηματισμό που έγινε παρακολούθημα της Δεξιάς. Βρίσκεται στη φυσική του θέση και αγωνίζεται για τη δημοκρατία.

    • Τελικα ο ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΉΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ IMITATION AΑΡΙΣΤΕΡΟΊ ΚΑΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΓΑΤΖΟΝΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΛΥΚΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΉ ΔΟΞΑ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΗ ΤΑ ΜΑΤΙΑ

  • Τελικά η ΝΔ είναι πράγματι πολυσυλλεκτικό κόμμα. Το καταλαβαίνει κανείς όταν αναλογίζεται τις διαστάσεις του πολιτικού φάσματος που καλύπτει.
    Από κάτι υποτιθέμενους κεντρώους πασοκοκιναλίστες που είδαν το φως και ανένηψαν προσχωρόντας στο νεοφιλευθερισμό μέχρι τα χουντοβασιλικά σταγονίδια που απέμειναν από τον εμφύλιο.

    • Ενώ οι ψηφοφόροι είναι αμιγώς δημοκράτες αγωνιστές της προόδου και της ευημερίας ?
      Βρε τι άλλο θα ακούσουμε από το συνοθύλευμα βολεμένων πρώην Πασοκων, ψεκασμένων ακροδεξιών, βολεμένων κομμουνιστών , Πουτουνιστων , δραχμολαγων και λοιπών ανόητων δυνάμεων .

  • Άλλη μια απόδειξη ότι η κατάντια του συνδικαλισμού στην Ελλάδα οφείλεται στα «στελέχη» του.
    Βούρκος, ζόφος, ξεπεσμός, αριβισμός, νεποτισμός, ευνοιοκρατία, ρουσφετολαγνεία, απαιδεία.
    Ερασιτεχνικό μπουλούκι (περιοδεύων θίασος). Ξέρει αυτός από παλιά.
    Νενέκοι των εργαζομένων.
    Καλά του τα είπες και λίγα είπες.

  • Γιάννη πολύ καλά τα λες.
    Μην επηρεάζεσαι από την αρνητική κριτική την οποία σε κάνουν οι ανώνυμοι.
    Είσαι ένας από τους πολλούς καλούς Έλληνες πατριώτες.

  • Με ποια ακριβώς ιδιότητα φιλοξενείτε συχνά πυκνά αυτόν τον επαγγελματία “πατριώτη”; Που μόλις τελείωσε η αποστολή του να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ ξέχασε και την Μακεδονία και όλα τα υπόλοιπα; Έλεος με τον κάθε γραφικό.

  • Ξανθοπουλε μιλας εσυ για καραγκιοζιλικια που πηγαινες εξω απ την πυροσβεστικη και δημιουργουσες μπαχαλα για να δειξεις τον υποτιθεμενο πατριωτισμο σου? Κοροιδευες τον κοσμο με το προφιλ του δηθεν ακομματιστου και αποδειχτηκες ποιο μητσοτακικος και απο τους μητσοτακικους. Και μιλας ακομα? Να πεις τι ρε ? κατσε εκει στην ομαδιτσα σου στο fb και οταν ξαναερθει ο Συριζα στην εξουσια να γινεις παλι το σκυλι του πολεμου και να μας δειχνεις τον πατριωτισμο σου κυριε ακομματιστε ναι?

      • Ναι ξερω…θα το αποτρεψει ο Ξανθοπουλος ο οψιμος πατριωτης , θα παρει κι αλλους 50 και θα κανει επανασταση απ το φατσοβιβλιο
        κι αμα δεν μαζευτουν ολοι μαζι θα φερει και κανα πουλμαν απ την Κατερινη η πουθενα αλλου για να νιωσει οτι κατι κανει.
        Προσεξτε μονο αυτη τη φορα αμα σας δεσουν
        μην κλαιτε παλι για δηθεν αριστερη βια ναι?
        Τωρα ο φιλος σας ο Μητσοτακης κυβερναει (ακομα!)

  • Με λύπη διάβασα όλα τα σχόλια διότι για ακόμη μια φορά διαπιστώνω πως ορισμένοι δεν λένε να βάλουν μυαλό. Είμαι 57 χρόνια στο ΠΑΣΟΚ, καταλαβαίνετε κύριε Ξανθόπουλε ότι οι απόψεις μας διαφέρουν πολύ. Δεν μπορώ όμως ούτε να κλείσω τα μάτια στην ιστορία, αλλά ούτε και στα γεγονότα. Άνθρωποι όπως ο κύριος Αδαμίδης είναι όντως πολύ χρήσιμοι για ένα θέατρο σκιών από κάθε άποψη, καθώς και ορισμένοι άλλοι που γράφουν δίχως να διαβάσουν. Δεν είμαι εγωιστής και γι’ αυτό θα σας συνιστούσα να συνεχίσετε με τον ίδιο τρόπο χωρίς να πτοείστε από πικροχωλα και χρωματισμένα σχόλια διότι να θυμάστε πως αυτό που κάνετε, δηλαδή το λεκτικό ράπισμα, πονάει. Φανταστείτε πως έχετε μπροστά σας άδειους τενεκέδες όσο πιο δυνατά τους χτυπάς τόσο περισσότερο θόρυβο κάνουν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι