kozan.gr: Super παρκάρισμα του οχήματος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης που χρησιμοποιεί κι ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γ. Τζουμερκιώτης (Φωτογραφία)

15 Φεβρουαρίου 2023
10:56

Super παρκάρισμα του οχήματος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης που χρησιμοποιεί κι ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γ. Τζουμερκιώτης. Η φωτογραφία σημερινή (15/2), έξω από τις εγκαταστάσεις της “Κοινωφελούς” επί της οδού Αργυροκάστρου. Η επισήμανση “που χρησιμοποιεί κι ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος”, διότι εκτός από εκείνον υπάρχει και δεύτερο πρόσωπο που είναι εξουσιοδοτημένο να κάνει χρήση του συγκεκριμένου οχήματος. Σε κάθε περίπτωση, όποιος κι να το πάρκαρε εκεί, αυτή η εικόνα είναι απαράδεκτη.

11 σχόλια

  • ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ Μην με χτυπάτε άλλο, ¡¡¡¡¡¡¡¡¡ Δεν έχετε να ασχοληθειτε με τίποτα άλλο; Δεν βλέπετε έχει κλίσει την κυκλοφορία….. Από τη λεοφωρο….. Το γρηγορη χτυπάτε βρε….. Που να πηγεναι και για Δήμαρχος….. Έχουμε λυσει ολλα τα προβλήματα, ο Γρηγόρης μας φταίει, και στο φινάλε, διαφήμιση τον κάνετε….. Αντε Καλές απόκριες.

  • Απόλυτη ανικανότητα να βάλουν ένα τέλος σε αυτά τα καθημερινά φαινόμενα και η τροχαία και δημοτική αστυνομία απλά ανύπαρκτη τζάμπα πληρώνονται

  • Κλασική περίπτωση ανθρώπων που τους δόθηκε εξουσία και δεν μπορούν να την διαχειριστούν. Αστυνομικοί και η Νέα μάστιγα οι δημοτικοί αστυνόμοι…. Οι οποίοι εκτός από το να ελέγχουν το παρκάρισμα τι άλλη αρμοδιότητα έχουν???? Μένει τώρα να τους εντάξουν και στην αστυνομία και να ξεκινήσουν να κυκλοφορούν με καλάσνικοφ από την έπαρση τους.

  • Αυτοί οι δημοτικοί αστυνομικοί βγάζουν το κόμπλεξ τους σε ότι ακριβό αυτοκίνητο πάει και παρκάρει. Αλλά όταν βγάζουν μάτια των συγγενών φίλων συναδέλφων τους ούτε που πάνε. Ε Κωστάκη;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι